mixalis1989 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θέλει διαδικασία, γιατί η κάρτα ακυρώνεται αυτόματα μετά την προθεσμία των 5 ημερών. Νομίζω σου βγάζουν καινούρια, αλλά πρέπει να ζητήσεις να κάνεις συνένωση με την παλιά, για να έχει τον ίδιο Α.Μ.. Καλύτερα να ρωτήσει το ΚΕΚ πρώτα γιατί αυτοί στην ΟΑΕΔ σου λένε ο καθένας τα δικά του. επειδή το ίδιο το έπαθε και η πανέξυπνη η κοπέλα μου που είναι επίσης στο προγραμμα, απλά πάς στον οαεδ με ένα χαρτί απο γιατρό για όλες αυτές τις μέρες και σου κάνουν μια συνένωση
redmanftw Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 30 νοεμβρη ειπαν σε ενα κεκ που ειδα τυχαια
mixalis1989 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 30 νοεμβρη ειπαν σε ενα κεκ που ειδα τυχαια δεν νομίζω...
Phoenix7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Και για πείτε ρε παιδιά ... πως τα πάτε με την δουλειά ; τουλάχιστον είστε καλά εκεί; ή σας τρέχουν όλη μέρα ;
ilias8513 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 εμενα ειναι καλα αλλα δεν εχω μαθει κατι πανω στη λογιστικη που ηθελα. Το προγραμμα το θεωρω αποτυχια γενικα και χωρις κανενα ελεγχο απο την πολιτεια. Ισα να θησαυρισουν τα κεκ χωρις κανενα ελεγχο του προγραμματος.
*Kezar* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω σε ποιο κεκ εισαι αλλα στον ευκλειδη περνανε συνεχεια και ρωτανε πως εισαι κλπ δειχνουν ενδιαφερον.. α και μην ξεχασω μου μπηκανε ολα τα λεφτα και επιπλεον μπονους 3 χιλιαρικα ευρω για τον 1 μηνα καθυστερηση τον θεωριτικων.!!!!!θα παρουμε τα @@@@@@@@@@@@@.. τεσπα.. υπομονη απλα εγω εχω σταματησει να βαζω υπογραφες.. εαν τυχει θα βαλω.και ας μου πουνε κατι. αλλη εννοια δεν ειχα να καθομαι να βαζω υπογραφες της βαζω ολες καθε παρασκευη και τους γραφω κανονικα αφου και αυτοι δεν μας υπολογιζουν. παντως στην δουλεια που ειμαι μαθαινω καθε μερα και κατι καινουργιο αποκτω εμπειρια και το αφεντικο ειναι απλα απιστευτος..
*Kezar* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ρωτησε κανενας κανα κεκ για τα λεφτα; 1ον. εαν διαβασεις τις σελιδες ποιο πριν θα καταλαβεις. 2ον εφοσον δεν εχεις δει καποια απαντηση οτι πηρανε καποια χρηματα τοτε ΔΕΝ
MARIADIMI27 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα . Εγώ πήρα χθές τηλ. στο 800 11 44 444 το σήκωσε ένας Κύριος και είπε ότι τα λεφτά πάνε σε 2 δόσεις αλλά δεν τους έχουν ενημερώση για το πότε θα βάλουν τα πρώτα λεφτά που είναι για τα μαθήματα της θεωρίας ΚΑΙ του λέω έχω κλέισει μήνα στην δουλεία και μέσα τα χάρτια γράφουν οτι :Το επίδομα της θεωρητικής κατάρτισης 400€καταβάλλεται με την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης και εφόσον έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την πρακτική άσκηση... Και γυρνάει και μου λέει απλα κάνε υπομονή και θα τα πάρεις... ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ..
redmanftw Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 εσυ καλα εισαι εδω μερικοι θα εχουν τελειωσει και δεν θα εχουν παρει μια ακομα.... 2
lupo2109 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Οχι οτι θελω να σας απογοητευσω αλλα προσωπικα μου χρωστανε και απο προγραμμα τπε i-skills 150 ευρω απο τα Χριστουγεννα που περασανε.οποτε δεν μας βλεπω καλα...παλι καλα ρωτησα δικηγορο και ειπε μεσω εσπα οσα χρονια και αν περασουν ΔΕΝ τα χανεις τα λεφτα.τωρα αν τα παρουμε σαν εφαπαξ(εδω γελαμε) στη συνταξη δεν ξερω....χαχαχα 3
ilias8513 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω σε ποιο κεκ εισαι αλλα στον ευκλειδη περνανε συνεχεια και ρωτανε πως εισαι κλπ δειχνουν ενδιαφερον.. Απο το δικο μου κεκ δεν εχουν παρει ουτε ενα τηλεφωνο να δουνε αν ζουμε. Τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο την πολιτεια εκτος αν εχει ερθει σε σας καποιος ελεγχος που δεν το νομιζω. Βεβαια στην Ελλαδα της αρπαχτης ειναι δυσκολο να αλλαξουμε τωρα. 1
*Kezar* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Απο το δικο μου κεκ δεν εχουν παρει ουτε ενα τηλεφωνο να δουνε αν ζουμε. Τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο την πολιτεια εκτος αν εχει ερθει σε σας καποιος ελεγχος που δεν το νομιζω. Βεβαια στην Ελλαδα της αρπαχτης ειναι δυσκολο να αλλαξουμε τωρα. 2 φορες την εβδομαδα περνανε σε εμενα.
djordjevic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τσέκαρα μόλις τώρα τον λογαριασμό μου και ειχε μεσα καταθεση 305 ευρώ!! Δεν περιμενα απο αλλού χρήματα. Αλλα γιατι οχι 400; ειναι οι κρατήσεις που λέγανε; πάντως η αρχή έγινε... 3
mixalis1989 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια τσέκαρα μόλις τώρα τον λογαριασμό μου και ειχε μεσα καταθεση 305 ευρώ!! Δεν περιμενα απο αλλού χρήματα. Αλλα γιατι οχι 400; ειναι οι κρατήσεις που λέγανε; πάντως η αρχή έγινε... Καλοφάγωτα φιλε!πότε ξεκίνησες θεωρία??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα