Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια φιλη μου που ειναι στο προγραμμα ακουσε για τα λεφτα οτι θα μπουν ισχύει;

Οτι θα μπουν σημερα;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Οτι θα μπουν σημερα;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μια φιλη μου που ειναι στο προγραμμα ακουσε για τα λεφτα οτι θα μπουν ισχύει;

Φιλε πιο γενικη προταση δεν εχω ξαναδει!

Εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι θα αργησουν ωστε να μην απογοητευομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προχθές, μίλησα με το ΚΕΚ και μου είπαν

1) ισχύει ότι θέλουν να αφαιρέσουν χρήματα από το τελικό πόσο "σαν κρατήσεις"

2) ότι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα μπουν

τρέχα γύρευε 

Δημοσ.

Μιας και μιλάτε κάποιοι για ΚΕΚ, δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται η οργάνωση και ο συντονισμός αυτού του προγράμματος. Ένας φίλος μου πήγε σε ΚΕΚ και ανέλαβαν να του βρούνε δουλειά σαν πρακτική μέσω αυτών των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Περίμενε για καιρό και του ανακοινώνουν οτι βρήκε δουλειά ως πωλητής σε ένα κατάστημα με 6μηνη σύμβαση. Πηγαίνει και μιλάει του λένε όλα οκ συννενοήσου πάλι με το ΚΕΚ σου και θα σου ανακοινώσουν ημερομηνία που θα έρθεις για δουλειά. Πέρασε καιρός χωρίς να του πούν κάτι και μετά από τηλεφωνήματα και στο ΚΕΚ και στο κατάστημα του είπαν οτι τελικά θα αναβληθεί η πρόσληψη διότι μάλλον το κατάστημα πάει για πτώχευση.

Περνάει κανένας μήνας και του λένε οτι του βρήκαν κάπου αλλού δουλειά ως τεχνικός σε ένα άλλο μαγαζί. Πηγαίνει μιλάει με το αφεντικό όλα οκ και μετά περίμενε πάλι να του ανακοινώσουν από το ΚΕΚ την ημερομηνία που θα ξεκινήσει την δουλειά. Πηγαίνει μέσα την 1η μέρα και μόλις τον βλέπει το αφεντικό τον αρχίζει στο κράξιμο και του έλεγε "που ήσουν διακοπές στην Χαβάη? Ντροπή σου είσαι ανεύθυνος τώρα πήρα άλλον για την δουλειά, είχα πει να έρθεις πρίν 3 βδομάδες, έλα σε 2 εβδομάδες πάλι...."  Μάλλον έκαναν λάθος από το ΚΕΚ στις ημερομηνίες....

Μετά παίρνει αυτός τηλέφωνο το ΚΕΚ και τους έκανε φασαρία και του λένε δεν ξέρουμε αυτές τις ημερομηνίες έβγαλε το σύστημα μέσω του υπολογιστή και μπλαμπλα και τρέχα γύρευε, τους λέει να ακυρώσουν την σύμβαση και οτι δεν θα πάει να δουλέψει εκεί και του λένε τώρα δεν γίνεται έχουν υπογραφεί τα χαρτιά κτλπ....  Του λέω μετά ξαναπήγαινε αφού στο είπαν και αν σου αρχίσει πάλι τα καντλία ο εργοδότης σπάστα όλα εκεί πέρα. Τελικώς ξεκίνησε την δουλειά δίχως άλλα προβλήματα. Και το μόνο που θέλει ο φίλος μου είναι να μαζέψει κάποια χρήματα από εκεί για να κανονίσει κάτι με visa παράβολα και να φύγει εξωτερικό.

Δημοσ.

Εγω δουλευω απο τις 18 του προηγουμενου μηνα.Η δουλεια μπορει να ειναι απο ευκολη μεχρι αρκετα δυσκολη.Γενικα επειδη δουλευω σε συσκευαστηριο ελιας και εχουν και ενα σωρο αλλα προιοντα που πουλανε κανω καθε βδομαδα και αλλη δουλεια.Επισης οποιος υπολογιστης χαλασει η αν εχουν καπου προβλημα λενε εμενα και τους το λυνω.Λεφτα προσωπικα δεν περιμενω να μπουν συντομα.Δεν καιγομαι και τοσο αλλα καταλαβαινω τα παιδια που εχουν πολλες βενζινες και ζοριζονται.Εμενα ειναι 4 χιλιομετρα η δουλεια.Τουλαχιστον θα βγει ο χειμωνας μαθαινοντας καποια πραγματα αναλογα τη δουλεια που κανει ο καθενας.Ας ελπισουμε μεχρι του χρονου τετοια εποχη να τα εχουμε παρει.

Δημοσ.

και εμενα ειναι αρκετα ζορικη η δουλεια σαν πωλητης σε μεγαλη αλυσιδα αλλα κανω και διανομες και πολλα αλλα,και κλεινω κοντα 2 μηνες χωρις να εχω παρει ουτε ευρω.γεινικα ειναι τερμα εκμεταλευση η φαση σχεδον ολων μας και εγω προσωπικα ειμαι δυσαρεστημενος γιατι κανω λιγο απολα και ειμαι στο τρεξιμο .ας ελπισουμε να μπουν λιγα χρηματα συντομα

Δημοσ.
επειδή μια φίλη τα έχει κάνει σκατά και αγχώνεται μέχρι την τρίτη.

εκείνη έχει μπει και δουλεύει σε εργοδότη βάση του προγράμματος.

4 οκτωβρίου έπρεπε να ανανεώσει την κάρτα τις αλλα το ξέχασε.

εφόσον δουλεύει βάση του προγράμματος. έπρεπε?

θα πάει από εκεί την τρίτη αλλα έχει πεθάνει από την αγωνια

Δημοσ.

επειδή μια φίλη τα έχει κάνει σκατά και αγχώνεται μέχρι την τρίτη.
εκείνη έχει μπει και δουλεύει σε εργοδότη βάση του προγράμματος.
4 οκτωβρίου έπρεπε να ανανεώσει την κάρτα τις αλλα το ξέχασε.
εφόσον δουλεύει βάση του προγράμματος. έπρεπε?
θα πάει από εκεί την τρίτη αλλα έχει πεθάνει από την αγωνια

μην αγχώνεται...θα πάει στον οαεδ με ένα χαρτι απο γιατρό και θα συνεχίσει κανονικά...

Δημοσ.

Θέλει διαδικασία, γιατί η κάρτα ακυρώνεται αυτόματα μετά την προθεσμία των 5 ημερών. Νομίζω σου βγάζουν καινούρια, αλλά πρέπει να ζητήσεις να κάνεις συνένωση με την παλιά, για να έχει τον ίδιο Α.Μ.. Καλύτερα να ρωτήσει το ΚΕΚ πρώτα γιατί αυτοί στην ΟΑΕΔ σου λένε ο καθένας τα δικά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...