arabbal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 που το ειδες αυτο? απο την πρωτη στιγμη που εκανα αιτηση τον φεβρουαριο ελεγε τα χρηματα στο τελος.. και δεν ειδα στην διαφημιση κατι να λεει για καθε μηνα.. και θα το πω.. να μην δεχοσουν.. και δεν κρυβουν την ανεργια.. πανε να βγαλουνε κατι καλο απο τα σκατα. Νομίζω αναφέρεται στην κατανομή του "επιδόματος" σε μηνιαία ποσά. Δηλαδή το ότι τα χρήματα εμφανίζονταν 460Ε/μήνα, κάτι που υπονοούσε μηνιαία πληρωμή. Δεν θυμάμαι να διασαφηνίζονται οι τρόποι πληρωμής στις περισσότερες από τις δημοσιεύσεις για το πρόγραμμα οπότε όντως από το πως "διαφημίστηκε" η επιταγή που λέει κι ο πρώτος, ο τρόπος πληρωμής ήταν κάπως θολός. Μιλάω όχι για την επίσημη πρόσκληση ή την εγκύκλιο αλλά τα υπόλοιπα μέσα/δημοσιεύσεις/αναδημοσιεύσεις.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Έσεις που τελειώνετε, ο χρόνος της πρακτικής πως μέτρησε; 5 μήνες ή μέχρι να συμπληρωθούν οι ώρες; Αν είναι το δεύτερο πόσο σας βγήκε; Τα χρήματα έλεγε από την αρχή ξεκάθαρα πως καταβάλλονται. 400 το πρώτο μήνα πρακτικής και τα υπόλοιπα μετά την λήξη της. Το μηνιαίο που διάβασαν καποιοι μπορεί απλά να αναφέρεται στην κατανομή του ποσού, όχι στην καταβολή του. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Εσείς περιμένετε τα χρήματα, εγώ περιμένω κοντά ένα μήνα να αρχίσω την θεωρία. Αύριο που θα πάρω τηλέφωνο, σκέφτομαι να τους ζητήσω την σύμβαση, γιατί έλεγε στο πρόγραμμα ότι αν αργήσουν 2 μήνες μπορώ να πάω αλλού, αλλά επειδή θα έχει λήξει η προθεσμία θα πρέπει να έχω ήδη υπογράψει με εργοδότη. Ελπίζω να ισχύει τέλος πάντων. Αυτοί δεν είχαν υπογράψει επί τόπου και φοβάμαι μην μου κάνουν καμιά πουστιά.
arabbal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Εσείς περιμένετε τα χρήματα, εγώ περιμένω κοντά ένα μήνα να αρχίσω την θεωρία. Αύριο που θα πάρω τηλέφωνο, σκέφτομαι να τους ζητήσω την σύμβαση, γιατί έλεγε στο πρόγραμμα ότι αν αργήσουν 2 μήνες μπορώ να πάω αλλού, αλλά επειδή θα έχει λήξει η προθεσμία θα πρέπει να έχω ήδη υπογράψει με εργοδότη. Ελπίζω να ισχύει τέλος πάντων. Αυτοί δεν είχαν υπογράψει επί τόπου και φοβάμαι μην μου κάνουν καμιά πουστιά. Ναι να τους πιέσεις, καλύτερα μάλιστα να πας από κει. Ο εργοδότης έχει υπογράψει;
Miracle Worker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Και ναι! Μετά από έναν ολοήμερο(εργάσιμο) μαραθώνιο τηλεφωνημάτων, κατάφερα αυτό που ένας μήνας αναμονής δε μπόρεσε! Κέρδισα μία πολυπόθητη θέση στην πηγή της μάθησης. Κέρδισα το μαγικό χαρτάκι για ένα ταξίδι στην γνώση που μόνο το ΚΕΚ μπορεί να μου προσφέρει. Θα κλάψω. Εντάξει τι να πεις τώρα. Περίμενα ένα μήνα. Στο μήνα αυτό ξεκίνησαν 3(τρία) τμήματα και δε με βάλαν σε κανένα, και πιθανότατα αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δε θα έμπαινα ούτε στο τέταρτο, εκτός και αν πρόκειται για καποια διαβολική σύμπτωση...
arabbal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Και ναι! Μετά από έναν ολοήμερο(εργάσιμο) μαραθώνιο τηλεφωνημάτων, κατάφερα αυτό που ένας μήνας αναμονής δε μπόρεσε! Κέρδισα μία πολυπόθητη θέση στην πηγή της μάθησης. Κέρδισα το μαγικό χαρτάκι για ένα ταξίδι στην γνώση που μόνο το ΚΕΚ μπορεί να μου προσφέρει. Θα κλάψω. Εντάξει τι να πεις τώρα. Περίμενα ένα μήνα. Στο μήνα αυτό ξεκίνησαν 3(τρία) τμήματα και δε με βάλαν σε κανένα, και πιθανότατα αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δε θα έμπαινα ούτε στο τέταρτο, εκτός και αν πρόκειται για καποια διαβολική σύμπτωση... Χαίρομαι πολύ και για σένα και για όλους μας
mixalis1989 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 απο το υπουργείο λένε απο μέρα σε μέρα...αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως θα αργήσουμε γιατί πιστεύω θα περιμένουν να τελειώσουν όλοι πρώτα για να μην υπάρχει μπέρδεμα με το πρωτόκολλο
Don Stratos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους! Επίσης απο ότι ακούγεται οι πληρωμες γίνονται κάθε Παρασκευή οπότε ας ελπίσουμε αυτήν να είμαστε μέσα και εμείς..Μπας και δούμε άσπρη μέρα Sent from my iPhone using Insomnia
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 την εβδομαδα θελω 1 ντεποζιτο χαλαρα βενζινες.. πιστεψε με με τσουζει αρκετα.. να λες παλι καλα που υπαρχουν και τα μεροκαματα. Με κακομοιριές δουλειά δεν γινεται φιλε αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο ελληνας εργοδοτης. Για αυτο και σαν χωρα δεν εχεις σοβαρες εξαγωγες. Κανονικα θα επρεπε να εχουν προβλεψει οτι ο αλλος για να μετακινηθει έχει εξοδα. Αμα μπορουν να τσονταρουν οι γονεις και έχουν ακομα τις δουλειες τους έχει καλώς διαφορετικά που θα τα βρει ο άλλος καθε μερα τα εισιτηρια? ή τα 50 ευρω το μηνα για καρτα στο λεωφορειο? ε μην λεμε οτι να ναι τωρα. Κακομοιριά ειναι το ολο θεμα. Οποιος δουλευει πρεπει να πληρωνεται και μαλιστα στην ώρα του. Αν ειναι ετσι μπορω και εγω να πηγαινω οτι ωρα θελω στην δουλεια αλλα ενταξει Ελλαδα ειναι εδω βρισκουν και τα κανουν αμα υπηρχε συστημα της προκοπης δεν θα γινοντουσαν αυτα. Στην τελικη ας αφηναν κάποιον που ειναι σε αυτο το προγραμμα να δειχνει την καρτα του και να μπαινει δωρεάν εφοσον δεν πληρωνεται. Παιρνεις λεφτα απο αυτον που δεν πληρωνεται αυτο δεν το καταλαβαινω σαν να παιρνεις διπλα λεφτα απο την οικογενεια του δηλαδη. Απλα εκμεταλευονται οτι ο νεος σημερα δεν εχει αλλη επιλογη. Σου λεει θα φωναξει αποο εδω θα φωναξει απο εκει στο τελος θα συμβιβαστει. 5
Don Stratos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εγω πάντως οχι...Και αυτό το πράγμα άρχισε να με κουράζει απο εβδομάδα σε μήνα και παλι τα ίδια ας μιλήσουν επιτέλους ανοιχτά... Ελεος ποια αυτό το κράτος.... Sent from my iPhone using Insomnia
Miracle Worker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παρήκουσα στο ΚΕΚ ότι άρχισαν να μπαίνουν τα πρώτα χρήματα. 1
redmanftw Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παρήκουσα στο ΚΕΚ ότι άρχισαν να μπαίνουν τα πρώτα χρήματα. cool story bro 1
p_under Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ισχύει ότι οι πληρωμές γίνονται κάθε παρασκευή η θα μας καταλήξουν κάθε μέρα να πηγαίνουμε σε ATM?
mixalis1989 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Παρήκουσα στο ΚΕΚ ότι άρχισαν να μπαίνουν τα πρώτα χρήματα. δεν έχουν αρχίσει ακόμα...άμεσα λένε όμως..θα δούμε! ισχύει ότι οι πληρωμές γίνονται κάθε παρασκευή η θα μας καταλήξουν κάθε μέρα να πηγαίνουμε σε ATM? δεν ισχύει..κάθε μέρα να τρέχεις στα ΑΤΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα