arabbal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να το είπαν αυτό για να είστε πειθαρχημένοι και να μην γίνει καμιά στραβή αφού στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο χάνουν κι οι ίδιοι την πληρωμή τους. Τι να σου πω όμως, αυτά που παρέθεσα πριν τα βρήκα στο δίκτυο ("επίσημα" μεν αλλά στο δίκτυο). Τη δευτέρα θα ρωτήσω κι εγώ στο κεκ για να δω αν θα μου πουν κάτι διαφορετικό αν και για εμένα είναι λογικό το να μπορούμε να κάνουμε κάποιες απουσίες χωρίς κυρώσεις.
SMARTYN89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πέρασα απο το ΚΕΚ σήμερα, -για τις κρατήσεις, και μου είπαν οτί είναι λίγο, κάτι για "1 τοις εκατό" είπε, αλλά προφανώς εννοούσε 10% γιατί καπάκι είπε οτί βγαίνει γύρω στα 250-270 για την περίπτωση των 2700€. οπότε περίπου μέσα πέσαμε 200-300€. - Για τη σύμβαση εργασίας είναι όπως το είπαμε οι πεισσότεροι, οτί δίνει όσα γουστάρει (πάνω απο κάποιο βασικό βέβαια), είναι φυσικά 8ωρο, και το ΙΚΑ το πληρώνει το ΚΕΚ (μέσω λεφτά του κράτους κτλ) - Πότε θα πάρουμε τα πρώτα cents, προφανώς δεν έχουν ιδέα. Αλλά πριν 2-3 μέρες τους ζητήσαν να στείλουν τα iban των οφελουμένων, οπότε ίσως στον επόμενο 1 μήνα να έχουν μπει οι θεωρίες όσων είναι ήδη τελειωμένες, αλλά αυτό καθαρά δικιά μου εκτίμηση. Πάντως σημείωση, αν δε βλέπετε σοβαρή προοπτική πρόσληψης (και το δείτε σαν θυσία), μη κάνετε τους μ@..κες και κάθεστε όλη μέρα πχ 8ωρο. Δεν υπάρχει δικαιολογία στην εκμετάλευση, πόσο μάλλον για κάποια χρήματα που μπορεί να πάρετε και σε ένα έτος!
mixalis1989 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εμένα από ένα κεκ μου παν πως οι κρατήσεις είναι 23,6%...23,6% για την θεωρία και πάει λέγοντας..αρα 306€ για την θεωρία και 1600€ για πρακτική..1900€ σύνολο..τους ρωτησα αν είναι σίγουροι και μου είπαν πως το έμαθαν απο το υπουργείο.. http://www.consul.gr/kek-consul-amesi-epikoinwnia-me-paroxo
redmanftw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να το είπαν αυτό για να είστε πειθαρχημένοι και να μην γίνει καμιά στραβή αφού στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο χάνουν κι οι ίδιοι την πληρωμή τους. Τι να σου πω όμως, αυτά που παρέθεσα πριν τα βρήκα στο δίκτυο ("επίσημα" μεν αλλά στο δίκτυο). Τη δευτέρα θα ρωτήσω κι εγώ στο κεκ για να δω αν θα μου πουν κάτι διαφορετικό αν και για εμένα είναι λογικό το να μπορούμε να κάνουμε κάποιες απουσίες χωρίς κυρώσεις. σωστα παντως ας ρωτησει και κανας αλλος...
Miracle Worker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έχω υπογράψει εδώ και 21 ημέρες και ακόμα δεν έχω ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσω. Είχε κανένας παρόμοια καθυστέρηση;
Phoenix7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχω υπογράψει εδώ και 21 ημέρες και ακόμα δεν έχω ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσω. Είχε κανένας παρόμοια καθυστέρηση; πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε εκεί ρώτα καλύτερα γιατί όσο το αφήνεις χειρότερα είναι
ilias8513 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ξερει κανενας αν θα μπουνε τα λεφτα της θεωριας μεσα στον Οκτωβριο?
mixalis1989 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 έτσι είχαν πει αλλά δεν το βλέπω...εγω τα περιμένω απο αρχές Σεπτέμβρη
Phoenix7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ξερει κανενας αν θα μπουνε τα λεφτα της θεωριας μεσα στον Οκτωβριο? έλα ντε...
Miracle Worker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε εκεί ρώτα καλύτερα γιατί όσο το αφήνεις χειρότερα είναι Δίκιο έχεις άλλα έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα από την αρχή του προγράμματος και πάντα να παίρνω κλισέ απαντήσεις για να με ξεφορτωθούνε. Θα πουν κλασσικά "Περιμένουμε να συμπληρωθεί τμήμα και θα σε ενημερώσουμε εμείς".
Phoenix7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δίκιο έχεις άλλα έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα από την αρχή του προγράμματος και πάντα να παίρνω κλισέ απαντήσεις για να με ξεφορτωθούνε. Θα πουν κλασσικά "Περιμένουμε να συμπληρωθεί τμήμα και θα σε ενημερώσουμε εμείς". αν δεν "πρήξεις" δεν θα σε βοηθήσουν
Impious Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Για να μην ψάχνετε άλλο ποτέ θα μπουν τα λεφτά.. Εκανα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο εργασίας και ρώτησα ποτέ θα μπουν και μου απάντησαν: Η διαδικασία θα ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβριου και τα λεφτά θα μπουν με την σειρά που βγήκαν τα ονόματα στην κλήρωση για αυτούς που θα είναι στο προγράμμα αυτά μέχρι στιγμής οπότε μην τα περιμένετε πριν τον Οκτώβριος Sent from my iPhone using Insomnia και πληρωνουν καθε παρασκευη (το εκανα Quote να το βλεπετε )
mixalis1989 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 και πληρωνουν καθε παρασκευη (το εκανα Quote να το βλεπετε ) πολύ δίκαιο αυτό!τουλάχιστον θα αρχίσουν να πληρώνουν σιγα σιγα
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μορια και εισοδημα εφοριας? Τι παιζει εδω ρε παιδια, ποιος δικαιουται επιδοματα?
arabbal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μορια και εισοδημα εφοριας? Τι παιζει εδω ρε παιδια, ποιος δικαιουται επιδοματα? Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα