Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να το είπαν αυτό για να είστε πειθαρχημένοι και να μην γίνει καμιά στραβή αφού στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο χάνουν κι οι ίδιοι την πληρωμή τους.

Τι να σου πω όμως, αυτά που παρέθεσα πριν τα βρήκα στο δίκτυο ("επίσημα" μεν αλλά στο δίκτυο). 

Τη δευτέρα θα ρωτήσω κι εγώ στο κεκ για να δω αν θα μου πουν κάτι διαφορετικό αν και για εμένα είναι λογικό το να μπορούμε να κάνουμε κάποιες απουσίες χωρίς κυρώσεις.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρασα απο το ΚΕΚ σήμερα,

-για τις κρατήσεις, και μου είπαν οτί είναι λίγο, κάτι για "1 τοις εκατό" είπε, αλλά προφανώς εννοούσε 10% γιατί καπάκι είπε οτί βγαίνει γύρω στα 250-270 για την περίπτωση των 2700€. οπότε περίπου μέσα πέσαμε 200-300€.

- Για τη σύμβαση εργασίας είναι όπως το είπαμε οι πεισσότεροι, οτί δίνει όσα γουστάρει (πάνω απο κάποιο βασικό βέβαια), είναι φυσικά 8ωρο, και το ΙΚΑ το πληρώνει το ΚΕΚ (μέσω λεφτά του κράτους κτλ)

- Πότε θα πάρουμε τα πρώτα cents, προφανώς δεν έχουν ιδέα. Αλλά πριν 2-3 μέρες τους ζητήσαν να στείλουν τα iban των οφελουμένων, οπότε ίσως στον επόμενο 1 μήνα να έχουν μπει οι θεωρίες όσων είναι ήδη τελειωμένες, αλλά αυτό καθαρά δικιά μου εκτίμηση.

Πάντως σημείωση, αν δε βλέπετε σοβαρή προοπτική πρόσληψης (και το δείτε σαν θυσία), μη κάνετε τους μ@..κες και κάθεστε όλη μέρα πχ 8ωρο. Δεν υπάρχει δικαιολογία στην εκμετάλευση, πόσο μάλλον για κάποια χρήματα που μπορεί να πάρετε και σε ένα έτος!

Δημοσ.

εμένα από ένα κεκ μου παν πως οι κρατήσεις είναι 23,6%...23,6% για την θεωρία και πάει λέγοντας..αρα 306€ για την θεωρία και 1600€ για πρακτική..1900€ σύνολο..τους ρωτησα αν είναι σίγουροι και μου είπαν πως το έμαθαν απο το υπουργείο..

http://www.consul.gr/kek-consul-amesi-epikoinwnia-me-paroxo

Δημοσ.

Μπορεί να το είπαν αυτό για να είστε πειθαρχημένοι και να μην γίνει καμιά στραβή αφού στην περίπτωση που ξεπεραστεί το όριο χάνουν κι οι ίδιοι την πληρωμή τους.

Τι να σου πω όμως, αυτά που παρέθεσα πριν τα βρήκα στο δίκτυο ("επίσημα" μεν αλλά στο δίκτυο). 

Τη δευτέρα θα ρωτήσω κι εγώ στο κεκ για να δω αν θα μου πουν κάτι διαφορετικό αν και για εμένα είναι λογικό το να μπορούμε να κάνουμε κάποιες απουσίες χωρίς κυρώσεις.

σωστα παντως ας ρωτησει και κανας αλλος...

Δημοσ.

Έχω υπογράψει εδώ και 21 ημέρες και ακόμα δεν έχω ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσω. Είχε κανένας παρόμοια καθυστέρηση;

πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε εκεί ρώτα καλύτερα γιατί όσο το αφήνεις χειρότερα είναι

Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε εκεί ρώτα καλύτερα γιατί όσο το αφήνεις χειρότερα είναι

Δίκιο έχεις άλλα έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα από την αρχή του προγράμματος και πάντα να παίρνω κλισέ απαντήσεις για να με ξεφορτωθούνε.  Θα πουν κλασσικά "Περιμένουμε να συμπληρωθεί τμήμα και θα σε ενημερώσουμε εμείς".

Δημοσ.

Δίκιο έχεις άλλα έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα από την αρχή του προγράμματος και πάντα να παίρνω κλισέ απαντήσεις για να με ξεφορτωθούνε.  Θα πουν κλασσικά "Περιμένουμε να συμπληρωθεί τμήμα και θα σε ενημερώσουμε εμείς".

αν δεν "πρήξεις" δεν θα σε βοηθήσουν 

Δημοσ.

Για να μην ψάχνετε άλλο ποτέ θα μπουν τα λεφτά.. Εκανα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο εργασίας και ρώτησα ποτέ θα μπουν και μου απάντησαν: Η διαδικασία θα ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβριου και τα λεφτά θα μπουν με την σειρά που βγήκαν τα ονόματα στην κλήρωση για αυτούς που θα είναι στο προγράμμα αυτά μέχρι στιγμής οπότε μην τα περιμένετε πριν τον Οκτώβριος

Sent from my iPhone using Insomnia

και πληρωνουν καθε παρασκευη (το εκανα Quote να το βλεπετε )

Δημοσ.

και πληρωνουν καθε παρασκευη (το εκανα Quote να το βλεπετε )

πολύ δίκαιο αυτό!τουλάχιστον θα αρχίσουν να πληρώνουν σιγα σιγα

Δημοσ.

Μορια και εισοδημα εφοριας? Τι παιζει εδω ρε παιδια, ποιος δικαιουται επιδοματα?

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...