Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ξέρει κάποιος σε τί τάξη κυμαίνονται οι "νομιμες κρατήσεις" ??

Εγώ υπολόγιζα απο τα 2700 πχ να μείνουν 2400, αλλά κάποιοι υποθέτουν παραπάνω.

Μη ξεχνάμε, οτί τα έξοδα της ασφάλισης τα πληρώνει ο πάροχος κατάρτησης (ΚΕΚ)/
πηγή: κεφ 5.2 Link.png Site: http://www.voucher.gov.gr/project/download-doc/id/6">προκύρηξης .

Δλδ μόνο "κρατήσεις" θα αφαιρεθούν και όχι ασφάλιση.

Η ασφάλιση που θα πληρώνει το ΚΕΚ είναι αν κατάλαβα σωστά 6,45% = 155 ή 175 €.

Λέτε οι κρατήσεις μας να είναι παραπάνω απο αυτό το ποσό?  (όχι οτί ξέρω τί σημαίνει "κρατήσεις" και για ποιο λόγο υπάρχουν)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, δε θεωρούμαστε εργαζόμενοι. Η προκύρηξη το έκανε σαφές. Τα χρήματα είναι αποκλειστικά επίδομα κατάρτισης. Τώρα τι κρατήσεις είναι αυτές δε ξέρω, γιατί φόρο δεν πληρώνουμαι εννοείται.

Αυτό που λές σμάρτυ για το ασφαλιστικό το διάβασα και στη σύμβαση που υπέγραψα. Επίσης έλεγε ότι τα χρήματα θα περάσουν πρώτα από τον πάροχο(ΚΕΚ), ο οποίος θα τα διαθέσει σε εμάς, πράγμα που δε μου πολυάρεσαι...

Δημοσ.

[..] Επίσης έλεγε ότι τα χρήματα θα περάσουν πρώτα από τον πάροχο(ΚΕΚ), ο οποίος θα τα διαθέσει σε εμάς, πράγμα που δε μου πολυάρεσαι...

Ναι ρε συ, αλλά ορίζει ξεκάθαρα τις αμοιβές του παρόχου η οδηγία. Συγκεκριμένα ποσά. 

Απο τα οποία αφαιρούνται ασφάλιστρα, "εδέσματα και καφέδες" (ω ναι έτσι λέει!!) και έξοδα διδασκόντων κτλ.

οπότε να φάνε αυτοί απο τα δικά μας δε μπορούν, αφού κόβουν και αποδείξεις. Μόνο να γλυτώσουν τα δικά τους έξοδα μπορούν.

Μην αγχωθείς γιαυτό!

Αλλά ας ρωτήσει κάποιος τον πάρροχο-ΚΕΚ αν ξέρει αυτό με τις κρατήσεις (πόσα θα πάρουμε καθαρά), εκείνοι μπορεί να ξέρουν

Δημοσ.

καθίστε ρε μάγκες εμείς δεν υπογράψαμε για 2400; ευρώ; πως θα αφαιρέσει ο άλλος 500 ευρώ από τον καθένα; τι είναι 10-20 ευρώ ; μιλάμε για μηνιάτικο σχεδόν

Δημοσ.

καθίστε ρε μάγκες εμείς δεν υπογράψαμε για 2400; ευρώ; πως θα αφαιρέσει ο άλλος 500 ευρώ από τον καθένα; τι είναι 10-20 ευρώ ; μιλάμε για μηνιάτικο σχεδόν

Υπογράψαμε για "2400 πλην νόμιμων κρατήσεων" (ή 2700).

Δημοσ.

Α ρε φίλε, και θα με ενδιέφερε αλλά υπέγραψα πριν μια εβδομάδα.

Εγώ στο συμβόλαιο δε θυμάμαι να λέει πουθενά για χρήματα, αν και μερικά σημεία που ήταν για τον πάροχο δεν τα διάβασα καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...