Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα οι βάρβαροι μου είπαν ότι θα χρειαστεί να κάθομαι και παραπάνω ώρες!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ υποχρεωμένος να κάτσεις. το συμφωνητικό που υπέγραψες,αναφέρει καθαρά "6 ώρες την ημέρα" ! 

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ υποχρεωμένος να κάτσεις. το συμφωνητικό που υπέγραψες,αναφέρει καθαρά "6 ώρες την ημέρα" ! 

Αχ, είσαι πολύ αθώος. :P

Το ξέρω ότι δεν είμαι υποχρεωμένος, αλλά τι θα κάνω, θα παίρνω τα μπογαλάκια μου και θα σηκώνομαι να φεύγω; Ένα μικρό γραφείο με 5 άτομα είναι, δεν είναι καμία μεγαλοεπιχείρηση. Αυτή είναι και η μαλακία, σίγουρα θα φαγωθούμε στο τέλος. Αν μου λέγανε κάτσε μία δύο ώρες παραπάνω να βοηθήσεις και είχε πολύ δουλειά, θα καθόμουνα από φιλότιμο. Αλλά τώρα να μου προκαταβάλλει ότι δε θα ισχύει το ωράριο, δε χτυπάει καλά.

Δημοσ.

Αχ, είσαι πολύ αθώος. :P

Το ξέρω ότι δεν είμαι υποχρεωμένος, αλλά τι θα κάνω, θα παίρνω τα μπογαλάκια μου και θα σηκώνομαι να φεύγω; Ένα μικρό γραφείο με 5 άτομα είναι, δεν είναι καμία μεγαλοεπιχείρηση. Αυτή είναι και η μαλακία, σίγουρα θα φαγωθούμε στο τέλος. Αν μου λέγανε κάτσε μία δύο ώρες παραπάνω να βοηθήσεις και είχε πολύ δουλειά, θα καθόμουνα από φιλότιμο. Αλλά τώρα να μου προκαταβάλλει ότι δε θα ισχύει το ωράριο, δε χτυπάει καλά.

Εντάξει φίλε ναι καταλαβαίνω,αλλά αυτός θέλει να εκμεταλλευτεί την ανάγκη την δική σου για 5 μήνες στο τσάμπα όσο περισσότερο μπορεί.  Και τσάμπα θα σε έχει εκεί μέσα και θα σε χώσει σε ότι μπορεί. Μπορείς να το ξεκαθαρίσεις ότι είναι υποχρεωμένος να σε κρατάει ΜΟΝΟ για αυτές τις 6 ώρες, δεν είμαι σίγουρος δεν θυμάμαι τι έλεγε στο συμφωνητικό, και να θέλει δεν μπορεί να σε κρατάει παραπάνω(δεν λέω για 1-2 φορές) γιατί αν γίνει ένας έλεγχος π.χ. και σε δει εκεί τι κάνεις εσύ μετά; το ρισκάρεις να φας το άκυρο και να χάσεις τα λεφτά σου; το 6ώρο που θα είσαι στην επιχείρηση είναι δηλωμένο και στο ΚΕΚ που πήγες, Π.χ. Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 14:00. 

Δημοσ.

phoenix πιστευεις οτι γινεται ελεγχος; η οτι πηγαινουν κανονικα οι εργαζομενοι; σχεδόν ολοι "δουλευουν" σε γνωστους κ φιλους και καλα ενω εκεινοι ειναι διακοπες η για καφε

Δημοσ.

phoenix πιστευεις οτι γινεται ελεγχος; η οτι πηγαινουν κανονικα οι εργαζομενοι; σχεδόν ολοι "δουλευουν" σε γνωστους κ φιλους και καλα ενω εκεινοι ειναι διακοπες η για καφε

δεν ξέρω αν γίνεται έλεγχος πραγματικά...αλλά το ρισκάρεις; έχει τύχει να πάει έλεγχος όμως σε επιχειρήσεις να δουν αν όντως είναι εκεί. και πες είναι διακοπές.. τι κάνουν; πως θα τον καλύψεις;

Δημοσ.

Το αγκάθι στο πρόγραμμα, για εμάς που ψάχνουμε σοβαρά, είναι ότι ο μεν εργοδότης δεν μπορεί να σε απολύσει, εσύ δε δε μπορείς να παραιτηθείς. (μπορείς αλλά δε σε συμφέρει και ο εργοδότης θα θέλει διαδικασία για να σε στείλει)

Έτσι ένας normal εργοδότης με εταιρική φήμη το σκέφτεται να σε χρησιμοποιήσει σε σοβαρή θέση, ενώ εσύ το σκέφτεσαι να πας στον κάθε Ελληναρά επιχειρηματία.

Δημοσ.

Για να μην ψάχνετε άλλο ποτέ θα μπουν τα λεφτά.. Εκανα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο εργασίας και ρώτησα ποτέ θα μπουν και μου απάντησαν: Η διαδικασία θα ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβριου και τα λεφτά θα μπουν με την σειρά που βγήκαν τα ονόματα στην κλήρωση για αυτούς που θα είναι στο προγράμμα αυτά μέχρι στιγμής οπότε μην τα περιμένετε πριν τον Οκτώβριος

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τη σειρά κατάταξης εννοείς ή έχει γίνει κάποια κλήρωση με όσους έχουν ξεκινήσει ήδη;

Εγώ ούτε σύμβαση δεν έχω υπογράψει ακόμα και μου είπαν το νωρίτερο Οκτώβριο θα ξεκινήσω την κατάρτιση. Πάει, θα μου τα φάτε όλα τα λεφτά... :P

Δημοσ.

Τη σειρά κατάταξης εννοείς ή έχει γίνει κάποια κλήρωση με όσους έχουν ξεκινήσει ήδη;

Εγώ ούτε σύμβαση δεν έχω υπογράψει ακόμα και μου είπαν το νωρίτερο Οκτώβριο θα ξεκινήσω την κατάρτιση. Πάει, θα μου τα φάτε όλα τα λεφτά... :P

υπάρχει χρονικό περιθώριο...για να ξεκινήσεις, αν δεν το κάνεις, χάνεις την θέση σου στο πρόγραμμα, αυτό μας είχαν πει εμάς τουλάχιστον

Δημοσ.

Νομίζω ότι αρχικά υπάρχει χρονικό περιθώριο για να υπογράψεις συμβόλαιο, μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα περιθώρια είναι ευθύνη του ΚΕΚ θέλω να πιστεύω.

Εγώ εκτός απροόπτου υπογράφω αύριο, αν και τα εχω κάνει λίγο σκατά τα πράγματα, όχι με αποκλειστικά δικιά μου ευθύνη.

Η εταιρία είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω, με τα 'ιδιαίτερα' ωράρια και τη γενικά νεοελληνίστικη συμπεριφορά. Το αντικείμενο θεωρητικά έχει σχέση με τις σπουδές, αλλά στην πράξη πιστεύω θα είναι κάτι μπακαλίστικο που δε θα μου προσφέρει ιδιαίτερες γνώσεις. Γενικά, κλάφτα Χαράλαμπε. Είμαι τρελά απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Εσύ Phoenix, μιας και σε βλέπω να ποστάρεις πολύ εδώ, σε τι φάση βρίσκεσαι με το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Για να μην ψάχνετε άλλο ποτέ θα μπουν τα λεφτά.. Εκανα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο εργασίας και ρώτησα ποτέ θα μπουν και μου απάντησαν: Η διαδικασία θα ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβριου και τα λεφτά θα μπουν με την σειρά που βγήκαν τα ονόματα στην κλήρωση για αυτούς που θα είναι στο προγράμμα αυτά μέχρι στιγμής οπότε μην τα περιμένετε πριν τον Οκτώβριος

Sent from my iPhone using Insomnia

και εαν ενας δεν εχει ακομα ενεργοποιησει το voucher θα πληρωθει γιατι ηταν πχ στα πρωτα ονοματα που ηταν στην κληρωση? :confused: :confused:

Δημοσ.

<p>Νομίζω ότι αρχικά υπάρχει χρονικό περιθώριο για να υπογράψεις συμβόλαιο, μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα περιθώρια είναι ευθύνη του ΚΕΚ θέλω να πιστεύω.</p>

<p> </p>

<p>Εγώ εκτός απροόπτου υπογράφω αύριο, αν και τα εχω κάνει λίγο σκατά τα πράγματα, όχι με αποκλειστικά δικιά μου ευθύνη.</p>

<p> </p>

<p>Η εταιρία είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω, με τα 'ιδιαίτερα' ωράρια και τη γενικά νεοελληνίστικη συμπεριφορά. Το αντικείμενο θεωρητικά έχει σχέση με τις σπουδές, αλλά στην πράξη πιστεύω θα είναι κάτι μπακαλίστικο που δε θα μου προσφέρει ιδιαίτερες γνώσεις. Γενικά, κλάφτα Χαράλαμπε. Είμαι τρελά απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.</p>

<p> </p>

<p>Εσύ Phoenix, μιας και σε βλέπω να ποστάρεις πολύ εδώ, σε τι φάση βρίσκεσαι με το πρόγραμμα;</p>

Εγω φιλε, ξεκινησα το προγραμμα αρχες Αυγουστου, τελειωσα πριν μιαμιση εβδομαδα και αμεσως με το που τελειωσε η θεωρια στο ΚΕΚ την επομενη μερα ξεκινησε η λεγομενη "πρακτικη". Μας ειπαν οτι αφου τελειωσε η θεωρια, μεσα σε ενα μηνα(λεμε τωρα) θα πληρωθουμε τα 400.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω βρει επιχείρηση εδώ και δύο μήνες έχω περάσει από 3 συνεντεύξεις αλλά τζίφος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...