Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά 99,9% όχι.

Αυτό πιστεύω κι εγώ δυστυχως.εσύ έχεις καμία επίσημη πληροφορία; Εχεις ρωτήσει κάποιον φορέα ή το διάβασες κάπου;
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΣΕΠ μια φορά είχα πάει να κάνω και το άφησα. Υπάρχει τρελή γραφειοκρατία και τυπολατρία. Στον τρόπο απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας λοιπόν είχε ένα κατεβατό που δεν περιελάμβανε κάτι σχετικό με το voucher. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στα παλιά Stage, αλλά για voucher τίποτα. 

Δημοσ.

Παιδιά μπήκα να δω τι παίζει με την φορολογική και μου βγάζει στον κωδικό 313 467ευρώ και στον 315 460ε δλδ θα πληρώσω και 7ευρώ?Δεν την υπέβαλλα φυσικά για να ρωτήσω να δω τι γίνεται....

Αυτο σημαινει επιστροφη 460 ευρω

Δημοσ.

ΑΣΕΠ μια φορά είχα πάει να κάνω και το άφησα. Υπάρχει τρελή γραφειοκρατία και τυπολατρία. Στον τρόπο απόδειξης της εργασιακής εμπειρίας λοιπόν είχε ένα κατεβατό που δεν περιελάμβανε κάτι σχετικό με το voucher. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στα παλιά Stage, αλλά για voucher τίποτα.

Ναι αυτο ειδα κι εγω και ρωτησα εδω.
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε περίπου θα τη πάρουμε την επιστροφή;

Eτσι οπως το βλεπω πανω απο ενα μηνα....

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα.Παρακολουθω το θεμα και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Αν καποιος γνωριζει θα τα εκτιμουσα την απαντηση του.Ημουν στο προηγουμενο προγραμμα voucher και πλητωθηκα το 2014 . Κατα συνεπεια φετος πρεπει με την φορολογικη μου δηλωση να παρω την επιστροφη των χρηματων.Σε επικοινωνια μου με το υπουργειο πριν δεκα μερες μου ειπαν οτι θα υπαρχουν προσυμπληρωμενοι οι κωδικοι στο gsis.Επειδη διαβαζω οτι σε μερικους εχουν συμπληρωθει οι κωδικοι μπηκα να δω και σε μενα και δεν εχει εισαχθει κατι.Βεβαια δεν εχω κανει επιβεβαιωση των στοιχειων μου.Μηπως βλεπω τους κωδικους οταν κανω επιβεβαιωση των στοιχειων;

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα.Παρακολουθω το θεμα και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Αν καποιος γνωριζει θα τα εκτιμουσα την απαντηση του.Ημουν στο προηγουμενο προγραμμα voucher και πλητωθηκα το 2014 . Κατα συνεπεια φετος πρεπει με την φορολογικη μου δηλωση να παρω την επιστροφη των χρηματων.Σε επικοινωνια μου με το υπουργειο πριν δεκα μερες μου ειπαν οτι θα υπαρχουν προσυμπληρωμενοι οι κωδικοι στο gsis.Επειδη διαβαζω οτι σε μερικους εχουν συμπληρωθει οι κωδικοι μπηκα να δω και σε μενα και δεν εχει εισαχθει κατι.Βεβαια δεν εχω κανει επιβεβαιωση των στοιχειων μου.Μηπως βλεπω τους κωδικους οταν κανω επιβεβαιωση των στοιχειων;

Καλησπέρα!Πως βλέπεις τότε την δήλωσή σου αφού δεν έχεις κάνει επιβεβαίωση?Μπες κανονικά κάνε επιβεβαίωση και δες στους κωδικούς 301, 313, 315 δεν σου βγάζει ποσά????

Δημοσ.

Παίδες γενικά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση των πληρωμών λόγω τις διαπραγμάτευσης. Αν έχουν πάει τα χαρτιά από το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης στο υπουργείο την ευθύνη την έχει το υπουργείο. Για να επιβεβαιώσετε αν πήγαν τα χαρτιά σας, ζητήστε τον αρ. πρωτοκόλλου παράδοσης των χαρτιών και με αυτό στο υπουργείο μπορείτε να ρωτήσετε σε τι στάδιο είναι η πληρωμή.

Regina^

Για να δοθεί εντολή πληρωμής από το υπουργείο πρέπει να στείλουν αντίγραφα των αποδείξεων που κόψανε (παροχής υπηρεσιών) σε σας. Αν έχουν πάει τα χαρτιά την απόδειξη την έχουν κόψει και είναι δική σου.

Porg

Τις αποχείξεις παροχής υπηρεσιών τις δίνει το εκάστοτε Κέντρο Δία Βίου Μάθησης. Τις Βεβαιώσεις αποδοχών τις δίνει το υπουργείο γιατί αυτό πλήρωσε κατ’ ουσίαν!

Kosmasdel

Όχι δε μετράει σαν προϋπηρεσία γιατί θεωρείτε κατάρτιση όχι εργασία. Δεν έχει ένσημα κανονικά στα voucher. Η κοινωφελής εργασία ναι μετράει σαν προϋπηρεσία.

requiem_for_a_dream

Όχι, προβλέπετε στη σύμβαση και πληρώνεσαι κανονικά!!!

Δημοσ.

Politechnon

Αν μπορείς πες μας τι ακριβώς σε αποδείξεις πρέπει να ζητήσουμε από τα κεκ; Θα μας τις δώσουν άμεσα;

Δημοσ.

Πάντως εγώ που μίλησα με το υπουργείο το μεσημέρι μου είπαν ότι συνεχίζονται κανονικότατα οι πληρωμές και θα ολοκληρωθούν το αργότερο την 1η βδομάδα του Ιουλίου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...