Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα λεφτα της θεωρητικης ποτε μετα το τελος μπαινουν; επισης τα λεφτα που θα λαβει συνολο ενας απο αει ποσα ειναι; και ποσα ένας υποχρεωτικης εκπαιδευσης;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται με τις ωρες δουλειας?

Γιατι σε φιλο ειπαν για 8ωρο-9ωρο!

Ενω μεσα στην προσκληση γραφει καθαρα για 6ωρο

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς να διαλέξεις 5 ή 6 ώρες. Πάντως είναι υποχρεωτικά ότι ωράριο δηλώσεις. Αν σε κρατήσουν παραπάνω και έρθει επιθεώρηση εργασίας θεωρείσαι ανασφάλιστος.

Δημοσ.

πραγματικά κάνουν ελέγχους; αν σε μια πόλη είναι 600 άτομα από ΚΕΚ και είναι σε τόσες δουλειές,άλλοι σε χωριά , άλλοι μακριά και τέτοια, που θα τους ελέγξουν όλους;

Και στον έλεγχο τι ακριβώς γίνεται;

Δημοσ.

σιγα και γινεται ελεγχος αφου το 90% δεν παιζει να πατανε ποτε στις υποτιθεμενες δουλειες τους αφου θα εχουν παει σε τιποτα γνωστους τους και καλα για να εργαστουν...στην ελλαδα ζουμε

Δημοσ.

σχετικά με το θέμα των χρημάτων το οποίο συζητήθηκε και σε προηγούμενες σελίδες τι ισχύει τελικά? Τον πρώτο μήνα εργασίας μπαίνουν κάποια χρήματα? Αν κατάλαβα καλά το ποσό ανέρχεται στα 400€, ισχύει κάτι τέτοιο? Το επιβεβαιώνει κανείς? 

Δημοσ.

Ακομη αναμενω να με παρουν εστω 1 τηλεφωνο απο τις επιχειρησεις που διαλεξα...

Τα εδωσα αρχες Αυγουστου....

Μου λενε απο το κεκ οτι ηταν διακοπες οι επιχειρησεις , ναι τα ξενοδοχεια ειναι διακοπες...., και να κανω υπομονη....

Δημοσ.

Λοιπόν από το ΚΕΚ η ενημέρωση είναι. μόλις τελειώσει ο ένας μήνας της θεωρίας (μέσα στο ΚΕΚ) , μέσα σε διάστημα 1 μήνα, θα πάρεις τα 400 ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα  χρήματα(2000 ευρώ) θα τα πάρεις ΜΟΛΙΣ τελειώσεις την πρακτική στην επιχείρηση. 

Το πότε θα πάρει ο καθένας τα 2000 ευρώ είναι άλλο θέμα, είναι ανάλογα το πόσο θα καθυστερήσει. έχω διαβάσει άτομα ότι περίμεναν μέχρι και 4-5 μήνες μέχρι να τα πάρουν

• Like 1
Δημοσ.

Μου λενε απο το κεκ οτι ηταν διακοπες οι επιχειρησεις , ναι τα ξενοδοχεια ειναι διακοπες...., και να κανω υπομονη....

αν δεν πας μόνο σου να ψάξεις, να ενοχλήσεις κτλπ δεν κάνεις δουλειά. Εγώ βρήκα επιχείρηση μόνος μου από τον ιούλιο, συμφώνησα με τον ιδιοκτήτη και άφησα το ΚΕΚ να κουρεύεται, 2 μέρες έκανα βόλτες με το μηχανάκι και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Υπογράψαμε και την σύμβαση πριν 3 βδομάδες περίπου και από σήμερα το πρωί δουλεύω στο μαγαζί. όλα κυλούν ομαλά προς το παρών, απλά τα 400€ που θα μπουν τώρα σύντομα ελπίζω είναι ένα βοήθημα για τις βενζίνες κτλπ... 

• Like 1
Δημοσ.

Μπες σε jobsites υπαρχουν απειρη εργοδοτες που ζητανε ατομα απο αυτο προγραμμα

Δημοσ.

Επίσης να ξέρετε είναι μόνο 6ώρο μην σας πιάσουν κορόιδα! γενικά έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει έλεγχος αν είναι όντως εκεί;(γιατί υπάρχουν άτομα που δεν πατάνε καν)

Δημοσ.

Επίσης να ξέρετε είναι μόνο 6ώρο μην σας πιάσουν κορόιδα! γενικά έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει έλεγχος αν είναι όντως εκεί;(γιατί υπάρχουν άτομα που δεν πατάνε καν)

και πέντε μέρες την εβδομάδα. 

Δημοσ.

και πέντε μέρες την εβδομάδα. 

Ε ναι λογικό αυτό., αν και οι μέρες να ξέρετε μπορεί να είναι από Δευτέρα - Παρασκευή ή Τρίτη - Σάββατο, το επιλέγετε εσείς αυτό 

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει ξεκινησει απο τις 5 του μηνα και ακομα δεν τον εχουν ειδοποιησει για τα λεφτα της πρακτικης ειναι νωρις λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...