petalouda85 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 oυτε φωνη ουτε ακροαση.. μπας και πηρε τα λεφτα της θεωριας μονο και μπερδευτηκε;; Για να λεει οτι πηρε λεφτα αρα ισχυει! Απλα αργουν πολυ να τους πληρωσουν ολους. Οσο για την πεμπτη που ανεφερα ηταν γιατι καποιοι ελεγαν οτι πληρωνουν μονο παρασκευη. Τα λεφτα της θεωριας τα πηρα 12/3 και τελειωσα το προγραμμα 28/3!!!
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Για να λεει οτι πηρε λεφτα αρα ισχυει! Απλα αργουν πολυ να τους πληρωσουν ολους. Οσο για την πεμπτη που ανεφερα ηταν γιατι καποιοι ελεγαν οτι πληρωνουν μονο παρασκευη. Τα λεφτα της θεωριας τα πηρα 12/3 και τελειωσα το προγραμμα 28/3!!! και απο το μαρτιο δε πηρες ουτε τα λεφτα της πρωτης φασης; 1
petalouda85 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 και απο το μαρτιο δε πηρες ουτε τα λεφτα της πρωτης φασης; Οχι βεβαια!!!! Τελειωσα την πρωτη φαση 5/2!
λευτερης κ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Οχι βεβαια!!!! Τελειωσα την πρωτη φαση 5/2! το θεμα ειναι ποτε τελειωσαν την πρωτη φαση ολο το τμημα σου και ο τελευταιος 4ωρος απο τοτε κανονικα μετρας 1-2 μηνες για να πληρωθειτε
redhotstef Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 θα παει κανεις στην τραπεζα να δει αν πληρωθηκε σημερα ή θα περιμενουμε να απαντησει εδω μεσα καποιος που εχει παει για να εχουμε ελπιδες για να παμε να δουμε και οι υπολοιποι;; Απο εσας περιμενω για να παω στην τραπεζα..
petalouda85 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 το θεμα ειναι ποτε τελειωσαν την πρωτη φαση ολο το τμημα σου και ο τελευταιος 4ωρος απο τοτε κανονικα μετρας 1-2 μηνες για να πληρωθειτε Ολοι τελειωσαν τοτε. Απλα ξερω εκ των προτερων οτι θα πληρωθω μεσα ιουνιου λογικα! θα παει κανεις στην τραπεζα να δει αν πληρωθηκε σημερα ή θα περιμενουμε να απαντησει εδω μεσα καποιος που εχει παει για να εχουμε ελπιδες για να παμε να δουμε και οι υπολοιποι;; Απο εσας περιμενω για να παω στην τραπεζα.. Μην πας! Εγω εχω winbank και θα ξερω ποτε θα μπουν γιατι μου στελνουν μνμ. Οποτε θα σας ενημερωσω. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πληρωθουμε ολοι μαζι..
sofotre Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά και εμένα μου βγάζει επιστροφή φόρου στο taxis για το περσινό voucher αλλά να ρωτήσω ξέρει κανείς πότε γίνονται οι επιστροφές?Δηλ τα παίρνεις μόλις κάνεις δήλωση?Γιατί ένας γνωστός μου μου είπε πως οι επιστροφές γίνονται το φθινόπωρο!Ισχύει αυτό??? Ναι ισχύει..
λευτερης κ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 και εγω εχω και θα το δω θα σας ενημερωσω και εγω αν πληρωθω σημερα χλωμο βεβαια
optimistic_83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 "Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι πως ενώ το πρόγραμμα είχε σχεδιαστεί για να εφαρμοστεί στους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας: τουρισμό, ενέργεια, αγροτική παραγωγή, οι άνεργοι κατευθύνονταν κατά κύριο λόγο στον τομέα των κατασκευών." Ωραία τα λένε αλλά εγώ που είμαι άνεργος πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και κανείς δεν με παίρνει λόγω έλλειψης προϋπηρεσίας πως θα βρω τώρα δουλειά αφού η οικοδομή έχει καταστραφεί ? Επίσης 5 μήνες κυβέρνηση τώρα το θυμήθηκαν ? Και ok πες ότι έχουν δίκιο ας έβρισκαν εναλλακτικό πρόγραμμα όχι να μας χουν να περιμένουμε 6 μήνες και να μας λένε ακυρώνεται και να περιμένουμε τώρα ποιος ξέρει άλλους πόσους μήνες. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/61380/me-tis-diplasies-amoives-to-voucher-tou-oaed-29-64 Οταν ξαναπροκηρυχθει το voucher 29-64 (σε κανα διμηνο λενε) θα παρουμε και διπλασια χρηματα ως αμοιβη.. Η λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ που μαθαινουμε στον στρατο χρειαζεται τελικα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο και εξω απο αυτον
Mairh vrs Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά και εμένα μου βγάζει επιστροφή φόρου στο taxis για το περσινό voucher αλλά να ρωτήσω ξέρει κανείς πότε γίνονται οι επιστροφές?Δηλ τα παίρνεις μόλις κάνεις δήλωση?Γιατί ένας γνωστός μου μου είπε πως οι επιστροφές γίνονται το φθινόπωρο!Ισχύει αυτό??? Αληθεια τοσο πολυ?? δε μπορουμε να παμε να ζητησουμε εκκαθαριση φορου (συγγνωμη αν λεω βλακεια κτ τετοιο ειχα ακουσει...)
redhotstef Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 στους δυο μηνες ΑΚΡΙΒΩΣ ομως, εμας μπηκαν τα λεφτα της θεωριας μετα το τελος της θεωριας. Υποψιαζομαι το ιδιο θα συμβει και με της πρακτικης, οποτε.. καλο ιουνη..
Anorymous Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/61380/me-tis-diplasies-amoives-to-voucher-tou-oaed-29-64 Οταν ξαναπροκηρυχθει το voucher 29-64 (σε κανα διμηνο λενε) θα παρουμε και διπλασια χρηματα ως αμοιβη.. Η λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ που μαθαινουμε στον στρατο χρειαζεται τελικα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο και εξω απο αυτον Ποσο υπομονη ποια ? Περιμεναμε 6 μηνες και αλλους 2 λεει τωρα βαλε αποτελεσματα και πρωτη πληρωμη παμε στους αλλους 6 δηλαδη χρονος....μηπως θελουν να μας πεθανουν για να μειωσουν την ανεργεια ?
mareled Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πηρα τηλ οι πληρωμες εχουν αρχισει 15/5 και θα ολοκληρωθουν μερχι τελος ιουνιου ( α φαση πρακτικης) Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ μαλακες γτ ουσιαστικα απο τον δεκεμβρη που μας εχουν δεσμευσει ζουμε με τα 372 (της θεωριας) Δεν μενουν ολοι με τους γονεις τους εχουμε κ λογαριασμους ΖΩΑ και εισητηρια που πληρωνουμε τοσους μηνες
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ποσο του μηνος ολοκληρωθηκε η α φαση για το τμημα σου; Συγνώμη τωρα ειδα το μηνυμα σου. Δυστυχως δεν γνωρίζω να σου πω με ακρίβεια διότι είχαμε και 6ωρους + 4ωρους. θεωρία τελειώσαμε 2/12/2014 πληρωθήκαμε 27/1/2015 . εγω (6ωρο) τελειωσα α φαση ~ τέλος ιανουαρίου (νομίζω..) το πρόγραμμα το ολοκλήρωσα 31/3/2015
λευτερης κ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 πηρα τηλ οι πληρωμες εχουν αρχισει 15/5 και θα ολοκληρωθουν μερχι τελος ιουνιου ( α φαση πρακτικης) Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ μαλακες γτ ουσιαστικα απο τον δεκεμβρη που μας εχουν δεσμευσει ζουμε με τα 372 (της θεωριας) Δεν μενουν ολοι με τους γονεις τους εχουμε κ λογαριασμους ΖΩΑ και εισητηρια που πληρωνουμε τοσους μηνες ναι ακριβως αυτο ειναι το θεμα οτι μας εχουν θεση σε αυτη την κατασταση λες και δεν εχουμε αναγκη ειναι απλα τραγικο ολο αυτο το προγραμμα και περα απο την προοπτικη να μεινει καποιος στην επιχειρηση δεν βλεπω τι αλλο καλο κανει σε τι βοηθαει πιο πολυ ζημια κανει παρα οτι ωφελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα