tony81 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κανονικά και με την λογική παντα δεν πρεπει να τα κρατήσουν γτ είναι πολύ λιγα τα χρήματα ως μοναδικό εισόδημα.. 1
petalouda85 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 το 800 που λες(λογικά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εννοείς, εκτός αν μπερδεύτηκες) είναι 800-23,6%=611,2 ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι 920-23,6%=702,88 Σωστος!! Ειπα κ εγω!! Τοσο λαθος τα βγαζω Ρε παιδια μηπως ξεχασατε να βαλετε αποδειξεις το 10% που θελουν φετος κ για αυτο σας ζηταει να πληρωσετε?? Μια σκεψη κανω.. Εκτος αν βρηκατε δουλεια κ δεν τα παιρνετε πισω η ειναι τοσο λαμογια ολοι τους! 1
Doctor GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 σε οσους με ρωτήσαν πιο πριν. μόνος μου έκανα την δήλωση , βγηκε πιστωτικο υπολοιπο τα λεφτα που ειχαν παρακρατησει περσι. την αποδειξη να την κάνεις τι? αφου δεν πας αποδειξεις πουθενα. το χαρτι αυτο το ειχαμε παρει απο περσι τα χρηματα θεωρητικα θα μπουν στον λογαριασμο αυτοματα
tasgr86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 σε οσους με ρωτήσαν πιο πριν. μόνος μου έκανα την δήλωση , βγηκε πιστωτικο υπολοιπο τα λεφτα που ειχαν παρακρατησει περσι. την αποδειξη να την κάνεις τι? αφου δεν πας αποδειξεις πουθενα. το χαρτι αυτο το ειχαμε παρει απο περσι τα χρηματα θεωρητικα θα μπουν στον λογαριασμο αυτοματα Στον κωδικό 313 (Φόρος που αναλογεί στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ (περιπτώσεις 1,2,3 και 4)) δε σου βγάζει τίποτα;
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Tζαμπα; Θα μας πουν νομιζεις;; Ο λογιστης στην γειτονια μου ειναι γνωστος οποτε...θα με εξυπηρετηση... Στον κωδικό 313 (Φόρος που αναλογεί στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ (περιπτώσεις 1,2,3 και 4)) δε σου βγάζει τίποτα; εμενα μου βγαζει στον κωδικο 313 487,31 και στον κωδικο 315 480 το 800 που λες(λογικά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εννοείς, εκτός αν μπερδεύτηκες) είναι 800-23,6%=611,2 ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι 920-23,6%=702,88 Σωστος!! Ειπα κ εγω!! Τοσο λαθος τα βγαζω Ρε παιδια μηπως ξεχασατε να βαλετε αποδειξεις το 10% που θελουν φετος κ για αυτο σας ζηταει να πληρωσετε?? Μια σκεψη κανω.. Εκτος αν βρηκατε δουλεια κ δεν τα παιρνετε πισω η ειναι τοσο λαμογια ολοι τους! η φορολογια που εχουν βαλει για το επιδοτουμενο σεμιναριο σε εμενα ειναι 2,313 ευρω...και παλι και δουλεια να εχεις βρει οταν το αθροισμα των κθαρων ποσων ειναι κατω απο 6 χιλιαρικα γιατι να μην παρω την επιστροφη?
Anorymous Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ανακλήθηκε το πρόγραμμα voucher ΟΑΕΔ 29 – 64 ετών http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/61238/anaklithike-to-programma-voucher-oaed-29-64-eton Υ.γ Τι να πω περιμεναμε τοσου μηνες και τωρα μας το λενε
Miracle Worker Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ανακλήθηκε το πρόγραμμα voucher ΟΑΕΔ 29 – 64 ετών http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/61238/anaklithike-to-programma-voucher-oaed-29-64-eton Υ.γ Τι να πω περιμεναμε τοσου μηνες και τωρα μας το λενε Μάλλον υπήρξε πρόβλημα γιατί κάποιοι βγήκαν στη σύνταξη τόσο καιρό που περιμένανε. Τι να πεις, το μυαλό τους το έχουν στο να επιστρέψουν οι δημόμπατσοι στο ξύσιμο, αντί να βοηθήσουν κάναν άνεργο...
sofotre Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/588717/akyrothike-programma-skandalo-dorea-ston-ethniko-ergolavo Για κοιταξτε γιατι κοπηκε το προγραμμα του οαεδ
kosmasdel Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Το Voucher τουρισμού έχει βγει επίσημα ή ακόμα; Στο παλιό θυμάμαι ότι οι ατήσεις γίνονται στο site www.sete-voucher.gr αλλά τώρα ή πεσμένο είναι ή καταργήθηκε γιατί δεν ανοίγει. Θέλω να κάνω την αίτηση από το επίσημο site και όχι από κάποιο ΚΕΚ για να με πρήζουν στα τηλέφωνα μετά.
drillgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Έχουμε κανένα νεότερο για την περίπτωση που ένας εργοδότης θέλει να κρατήσει κάποιον μετά το πέρας του voucher 25-29? Οαεδ και Κεκ δηλώνουν άγνοια...
rafinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Έχουμε κανένα νεότερο για την περίπτωση που ένας εργοδότης θέλει να κρατήσει κάποιον μετά το πέρας του voucher 25-29? Οαεδ και Κεκ δηλώνουν άγνοια... Μετά το πέρας... σου κάνουν κανονική σύμβαση ΙΚΑ κτλ... με λίγα λόγια κανονική πρόσληψη για ποιο λόγο πρέπει να ξέρουν τα κεκ τι συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση; Δεν υπάρχει κάποια επιχορήση για αυτό μέσω voucher αν και μπορείς να ρωτήσεις στο ΟΑΕΔ καθώς πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα που πληρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές ή κάτι τέτοιο. Ψάξ' το.
Doctor GR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 στο φόρο που αναλογει μου βγαζει 406 αλλα φορο που εχει κρατηθει βγαζει 400. πιστωτικο υπολοιπο 399,98 Στον κωδικό 313 (Φόρος που αναλογεί στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ (περιπτώσεις 1,2,3 και 4)) δε σου βγάζει τίποτα;
Anorymous Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/588717/akyrothike-programma-skandalo-dorea-ston-ethniko-ergolavo Για κοιταξτε γιατι κοπηκε το προγραμμα του οαεδ "Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι πως ενώ το πρόγραμμα είχε σχεδιαστεί για να εφαρμοστεί στους δυναμικούς κλάδους της οικονομίας: τουρισμό, ενέργεια, αγροτική παραγωγή, οι άνεργοι κατευθύνονταν κατά κύριο λόγο στον τομέα των κατασκευών." Ωραία τα λένε αλλά εγώ που είμαι άνεργος πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και κανείς δεν με παίρνει λόγω έλλειψης προϋπηρεσίας πως θα βρω τώρα δουλειά αφού η οικοδομή έχει καταστραφεί ? Επίσης 5 μήνες κυβέρνηση τώρα το θυμήθηκαν ? Και ok πες ότι έχουν δίκιο ας έβρισκαν εναλλακτικό πρόγραμμα όχι να μας χουν να περιμένουμε 6 μήνες και να μας λένε ακυρώνεται και να περιμένουμε τώρα ποιος ξέρει άλλους πόσους μήνες. 1
arcadian27 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά και εμένα μου βγάζει επιστροφή φόρου στο taxis για το περσινό voucher αλλά να ρωτήσω ξέρει κανείς πότε γίνονται οι επιστροφές?Δηλ τα παίρνεις μόλις κάνεις δήλωση?Γιατί ένας γνωστός μου μου είπε πως οι επιστροφές γίνονται το φθινόπωρο!Ισχύει αυτό???
redhotstef Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγω πληρωθηκα Πεμπτη την θεωρια.. Ας κανουμε υπομονη κ σιγα σιγα θα πληρωθουμε.. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε?? Μονο να περιμενουμε. Ξεκίνησαν οι πληρωμές, μπήκαν σήμερα τα χρηματα της α' φάσης για το voucher 25-29 702,88€. Σε καλή μερία σε όποιον άλλο πληρώθηκε και καλή υπομονή στους υπόλοιπους ποσο του μηνος ολοκληρωθηκε η α φαση για το τμημα σου; oυτε φωνη ουτε ακροαση.. μπας και πηρε τα λεφτα της θεωριας μονο και μπερδευτηκε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα