Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω ομως τον απριλιο του 2014 βρηκα δουλεια οποτε εγω μαλλον δεν παιρνω επιστροφη...

ε φιλε μου για αυτο δεν παιρνεις επιστροφη και ειναι λογικο

• Like 2
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις μια εικονα να μας δειξης 

η στελε μου pm na dv poy leei gia epistrofh?
Δημοσ.

Εμεις που μπηκαμε φετος στο προγραμμα και ακομα δεν εχουμε παρει ολα τα λεφτα, ή θα παρουμε (περιμενουμε) τα μισα της ά πρακτικης φασης, θα τα δηλωσουμε φετος στο ταξις η, οχι, αυτο δεν εχω καταλαβει;..

Υπαρχει κανεις που το κανε μονος του και δεν πηγε σε λογιστη; Ειναι μπερδεμα λιγο, δεν ξερεις ποσο εισοδημα να βαλεις..(καθως δεν εχουν μπει ακομα αν θελουν να βαλουμε και αυτα).

Δημοσ.

Εμεις που μπηκαμε φετος στο προγραμμα και ακομα δεν εχουμε παρει ολα τα λεφτα, ή θα παρουμε (περιμενουμε) τα μισα της ά πρακτικης φασης, θα τα δηλωσουμε φετος στο ταξις η, οχι, αυτο δεν εχω καταλαβει;..

Υπαρχει κανεις που το κανε μονος του και δεν πηγε σε λογιστη; Ειναι μπερδεμα λιγο, δεν ξερεις ποσο εισοδημα να βαλεις..(καθως δεν εχουν μπει ακομα αν θελουν να βαλουμε και αυτα).

Του χρονου εσεις το 2016

Δημοσ.

Γιατι θα παρουμε 702 και κατι?? 800 - 23.6% δεν ειναι??

Το 3,6% ειναι το χαρτοσημο που δεν επιστρεφεται.

Δημοσ.

Το 3,6% ειναι το χαρτοσημο που δεν επιστρεφεται.

Ναι αλλα δεν αφαιρειται απο το ποσο των 800 μαζι με το 20%?? Η εγω δεν ξερω μαθηματικα το κομπιουτερακι δλδ η κατι κανω λαθος

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν βρήκε δουλειά.

Επιστροφή και σε μένα βγάζει (480 ευρώ-κωδικός 315) αλλά παράλληλα βγάζει και φόρο 487 ευρώ (κωδικός 313).Άρα δεν είναι το θέμα ότι δεν έχουν βάλει την επιστροφή, αλλά ότι μας έχουν βάλει φόρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επιστροφή και σε μένα βγάζει (480 ευρώ-κωδικός 315) αλλά παράλληλα βγάζει και φόρο 487 ευρώ (κωδικός 313).Άρα δεν είναι το θέμα ότι δεν έχουν βάλει την επιστροφή, αλλά ότι μας έχουν βάλει φόρο.

Για τον φορο δεν ξερω, αλλα και σε εμας μας ειχα πει πως αν στο διαστημα μετα το προγραμμα μεχρι την φορολογικη δηλωση του 16, βρουμε δουλεια, δεν περνουμε την επιστροφη που δικαιουμαστε (αυτη ειναι μια απο της πολλες απατες των Voucher).

• Like 1
Δημοσ.

Για τον φορο δεν ξερω, αλλα και σε εμας μας ειχα πει πως αν στο διαστημα μετα το προγραμμα μεχρι την φορολογικη δηλωση του 16, βρουμε δουλεια, δεν περνουμε την επιστροφη που δικαιουμαστε (αυτη ειναι μια απο της πολλες απατες των Voucher).

Λαλακιες λενε δηλαδη εσυ αν σου ανοιξει μια ευκαιρια για εργασια δεν θα πας θα κατσεις να παρεις την επιστροφη..?Μαζι με τον οποιο φορο σου βαλουν...

Μαλ@κες ολοι σου κρατανε τα λεφτα και αντι να στα δωσουν συ βαζουν και 7ευρω να πληρωσεις.Και κερατας και δαρμενος μεχρι τελος που ληγει η δηλωσεις θα παω να την κανω...μπας και αλλαξη τιποτα αλλα δεν νομιζω...Αρα ποτε ΞΑΝΑ σε προγραμματα επιδοτουμενα τωρα με την κριση γιατι οφελουμενη βγαινουν τα κεκ....

Δημοσ.

Ξεκίνησαν οι πληρωμές, μπήκαν σήμερα τα χρηματα της α' φάσης για το voucher 25-29 702,88€.

Σε καλή μερία σε όποιον άλλο πληρώθηκε και καλή υπομονή στους υπόλοιπους :)

ποσο του μηνος ολοκληρωθηκε η α φαση για το τμημα σου;
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι θα παρουμε 702 και κατι?? 800 - 23.6% δεν ειναι??

το 800 που λες(λογικά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εννοείς, εκτός αν μπερδεύτηκες) είναι 800-23,6%=611,2  ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι 920-23,6%=702,88

467 kai 460 αντιστοιχα  και στο 301 πρεπει να εχεις το συνολικο ποσο που πηρες απο το voucher

Στην δήλωση του χρόνο πρέπει να τα δηλώσουμε τα χρήματα, όχι στην φετινή. Εκτός αν λέτε άλλο κ κατάλαβα λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Φετος το 2015 δηλώνουμε τα εισοδήματα του 2014 οπότε επειδή τότε πληρωθήκαμε και τότε έγιναν οι κρατήσεις τώρα (2015) πρέπει να πάρουμε την επιστροφή.

Εχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διαβάζω σε μερικούς βγάζει να πληρώσουν φόρο ενώ σε άλλους την εμφανίζει κανονικά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βιαστώ να την κάνω μήπως αλλάξει κάτι γιατί και πέρσι είχε γίνει μια παρόμοια ιστορία που έλεγαν ότι θα φορολογηθούμε αλλά τελικά το διόρθωσαν.

Για αυτό μη βιάζεστε να κάνετε τη δήλωση.

• Like 4
Δημοσ.

Και ενα τελευταιο ολοι εχουμε εναν λογιστη στην γειτονια παμε να ρωτησουμε να μας φυγει η απορια.Εγω αυριο θα παω να ρωτησω να δω τι στο διαολο παιζει....

• Like 1
Δημοσ.

Και ενα τελευταιο ολοι εχουμε εναν λογιστη στην γειτονια παμε να ρωτησουμε να μας φυγει η απορια.Εγω αυριο θα παω να ρωτησω να δω τι στο διαολο παιζει....

Tζαμπα; Θα μας πουν νομιζεις;;  :fear:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...