Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι είχαν πληρωθεί Παρασκευή σημαίνει ότι μόνο Παρασκευές γίνονται πληρωμές?!Τι άλλο θα ακούσουμε!Όλες τις εργάσιμες ημέρες μπορεί να γίνει κατάθεση απλά να υπολογίζετε να κοιτάτε μετά τις 4 το απόγευμα....Από ό,τι διαβάζω βέβαια κανείς δεν έχει πάρει λεφτά από εδώ ούτε από αυτούς που ξέρω οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας δουλεύουν....

ναι υποθετω οτι πληρωνουν εβδομαδιαια 1 φορα εξου και μεχρι τελος ιουνιου αλλιως δεν εξηγηται δεν ειμαστε και 250000 τμηματα και δευτερον δεν το θεωρεις παραπανω απο συμτωση να μπηκαν σε 3 τμηματα  μαζι και το δικο μου τα λεφτα θεωριας παρακσευη μετα τις 7 μιση το απογευμα?τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα οπως και το επιδομα ανεργιας εχουν μια στανταρ μερα και οχι το 1 τμημα πληρωνεται δευτερα και το αλλο σαββατο....αν εχουν διαφορες ημερες και τις αλλαζουν πχ πριν ηταν παρασκευη τωρα το κανουν πχ δευτερα δεν το γνωριζω αλλα νομιζω οτι εχει συνοχη αυτο που λεω ολα εχουν ενα προγραμμα μια ταξη ειδικα οταν εχει σχεση με πληρωμες και ειδικα οτιδηποτε σχετιζεται με το κρατος

να διευκρυνησω οτι στα 3 τμηματα το ενα ηταν το 25-29 και οχι 18-24 που ημουν εγω

και ναι πραγματικα μας δουλευουν το εχουν ξεκινησει οι πληρωμες ειναι κατι για να σταματησει εμας να παιρνουμε τηλεφωνα και θα ξεκινησουν τελος του μηνος η αρχες ιουνη πραγματικα.Η αυτος που δινει την εντολη για τα χρηματα τον πηρε ο υπνος η απολυθηκε....πλακα κανω απλα δεν υπαρχει λογικη εξηγηση ποτε σε τετοια δυστηχως πααραλογισμος μονο

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά όσο κάνατε το voucher του 2014 και πληρωθήκατε μέσα στο 2014 να ξέρετε ότι μάλλον δε θα πάρουμε τα 500 ευρώ σαν επιστροφή φόρου.Μου βγάζει το σύστημα σαν φόρο που παρακρατήθηκε  480 και σαν φόρο που αφορά το εισόδημα από μισθωτές εργασίες(δλδ. τα 2400 του voucher) 487!Δηλαδή πληρώνω και 7 ευρώ φόρο.Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας μιλήσει!

Δημοσ.

ναι υποθετω οτι πληρωνουν εβδομαδιαια 1 φορα εξου και μεχρι τελος ιουνιου αλλιως δεν εξηγηται δεν ειμαστε και 250000 τμηματα και δευτερον δεν το θεωρεις παραπανω απο συμτωση να μπηκαν σε 3 τμηματα  μαζι και το δικο μου τα λεφτα θεωριας παρακσευη μετα τις 7 μιση το απογευμα?τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα οπως και το επιδομα ανεργιας εχουν μια στανταρ μερα και οχι το 1 τμημα πληρωνεται δευτερα και το αλλο σαββατο....αν εχουν διαφορες ημερες και τις αλλαζουν πχ πριν ηταν παρασκευη τωρα το κανουν πχ δευτερα δεν το γνωριζω αλλα νομιζω οτι εχει συνοχη αυτο που λεω ολα εχουν ενα προγραμμα μια ταξη ειδικα οταν εχει σχεση με πληρωμες και ειδικα οτιδηποτε σχετιζεται με το κρατος

να διευκρυνησω οτι στα 3 τμηματα το ενα ηταν το 25-29 και οχι 18-24 που ημουν εγω

και ναι πραγματικα μας δουλευουν το εχουν ξεκινησει οι πληρωμες ειναι κατι για να σταματησει εμας να παιρνουμε τηλεφωνα και θα ξεκινησουν τελος του μηνος η αρχες ιουνη πραγματικα.Η αυτος που δινει την εντολη για τα χρηματα τον πηρε ο υπνος η απολυθηκε....πλακα κανω απλα δεν υπαρχει λογικη εξηγηση ποτε σε τετοια δυστηχως πααραλογισμος μονο

Δεν νομίζω φίλε μου να έχουν συγκεκριμένη μέρα γιατί εγώ πληρώθηκα Τετάρτη και μια φίλη μου από άλλο τμήμα πληρώθηκε Τρίτη οπότε μάλλον είναι τυχαίο...Εξάλλου πόσοι πιστεύεις ότι θα εργάζονται για την συγκεκριμένη δουλειά?Εγώ δεν πιστεύω πάνω από 5...Σκέψου ότι είμαστε άτομα από δύο προγράμματα και όλα αυτά τα χαρτιά πρέπει να ελεχθούν με βάση τον αριθμό πρωτοκόλου κτλ οπότε κατάλαβες πότε θα πληρωθούμε....Καλή μας υπομονή λοιπόν :)

Δημοσ.

Παιδιά όσο κάνατε το voucher του 2014 και πληρωθήκατε μέσα στο 2014 να ξέρετε ότι μάλλον δε θα πάρουμε τα 500 ευρώ σαν επιστροφή φόρου.Μου βγάζει το σύστημα σαν φόρο που παρακρατήθηκε  480 και σαν φόρο που αφορά το εισόδημα από μισθωτές εργασίες(δλδ. τα 2400 του voucher) 487!Δηλαδή πληρώνω και 7 ευρώ φόρο.Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας μιλήσει!

Σοβαρα?? εγω ρωτησα σημερα το λογιστη κ μ πε να μην κανω δηλωση αυτη τη βδομαδα γιατι κ αυτοι ψαχνονται ακομα με τους προσυμπληρωμενους κωδικους που δεν ειναι ολοι ετοιμοι κτ τετοιο... οποτε μηπως απλα δεν εχει φανει ακομα σας επιστροφη κατι????

Δημοσ.

Όντως και εμένα έτσι μου βγάζει...Δηλαδή επιστροφή φόρου γιοκ. Δηλαδή θα πληρώσω και άλας...wtf

Σοβαρα?? εγω ρωτησα σημερα το λογιστη κ μ πε να μην κανω δηλωση αυτη τη βδομαδα γιατι κ αυτοι ψαχνονται ακομα με τους προσυμπληρωμενους κωδικους που δεν ειναι ολοι ετοιμοι κτ τετοιο... οποτε μηπως απλα δεν εχει φανει ακομα σας επιστροφη κατι????

Κανεις δεν κανεις αυτα ειναι και δεν νομιζω να αλλαξουν...γιατι ειναι συμπληρωμενα και δεν επιρεαζονται...

Δημοσ.

Δεν νομίζω φίλε μου να έχουν συγκεκριμένη μέρα γιατί εγώ πληρώθηκα Τετάρτη και μια φίλη μου από άλλο τμήμα πληρώθηκε Τρίτη οπότε μάλλον είναι τυχαίο...Εξάλλου πόσοι πιστεύεις ότι θα εργάζονται για την συγκεκριμένη δουλειά?Εγώ δεν πιστεύω πάνω από 5...Σκέψου ότι είμαστε άτομα από δύο προγράμματα και όλα αυτά τα χαρτιά πρέπει να ελεχθούν με βάση τον αριθμό πρωτοκόλου κτλ οπότε κατάλαβες πότε θα πληρωθούμε....Καλή μας υπομονή λοιπόν :)

ναι στανταρ θα ειναι λιγοι αλλα οχι δεν δικαιολογω ολη αυτη την καθυστερηση αν τα κεκ μας δεν μας δουλευουν που δεν το νομιζω οταν λενε οτι στελνουν τα χαρτια μας 2 μηνες που εχουν περασει ειναι υπεραρκετοι για μια τετοια διαδικασια μην τρελαθουμε κιολας ναι μεν πολα χαρτια αλλα για μενα απο απο 1 μηνα ειναι ανεπιτρεπτο εκτος αν δουλευουν 4ωρα που και παλι

Δημοσ.

Αν μάθεις κάτι νεότερο κάνε ενα κόπο για ενα ποστ τενκς
Δημοσ.

Πρώτη φορά αριστερά!Πάντως ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε γιατί και πέρσι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τελευταία στιγμή διορθώθηκε.

Δημοσ.

Αν μάθεις κάτι νεότερο κάνε ενα κόπο για ενα ποστ τενκς

Ναι εννοειται αν εχω καποιο νεοτερο θα ενημερωσω εδω...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η δηλωση παιδια. μηπως συμβαινει κτπτ αλλο/ εγω εχω επιστροφή 400. οσα ειχαν κρατησει

• Like 1
Δημοσ.

Doctor σου ζήτησε ο λογιστής καμιά απόδειξη από αυτές που μας έδωσαν τα ΚΕΚ;

Πως θα τα πάρεις τα χρήματα πρέπει να πας εφορία ή μπαίνουν μόνα τους στο λογαριασμό;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεκίνησαν οι πληρωμές, μπήκαν σήμερα τα χρηματα της α' φάσης για το voucher 25-29 702,88€.

Σε καλή μερία σε όποιον άλλο πληρώθηκε και καλή υπομονή στους υπόλοιπους :)

Δημοσ.

Ξεκίνησαν οι πληρωμές, μπήκαν σήμερα τα χρηματα της α' φάσης για το voucher 25-29 702,88€.

Σε καλή μερία σε όποιον άλλο πληρώθηκε και καλή υπομονή στους υπόλοιπους :)

Σε καλή μεριά!!Και στα δικά μας οι απλήρωτοι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...