Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα εσυ την εφτιαξες.. Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 στις 12:00 π.μ... πες την αληθεια..

9 ατομα συμμετοχη, χωρις πληροφοριες χωρις τιποτα, με εναν αυτονοητο τιτλο;

Δημοσ.

οχι δεν ειμαι εγω,απλα στην αλλη σελιδα ποθ γραφουν οπωσ αυτη ειπαν να την στειλουμε σε οσουσ μπορουμε.

Δημοσ.

οχι δεν ειμαι εγω,απλα στην αλλη σελιδα ποθ γραφουν οπωσ αυτη ειπαν να την στειλουμε σε οσουσ μπορουμε.

Ποιο το νοημα?

Γιατι να μην βαλουμε like στην παρακατω σελιδα που αρεσει σε 133 ατομα και να βαλουμε στου φιλου σου; Τι διαφορετικο εχει?

https://www.facebook.com/pages/Voucher-18-%CE%B5%CF%89%CF%82-29-H-A%CE%A0%CE%86%CE%A4%CE%97/539742199441541

:P

Ελεος με τα likes.. Σας ταιζει το facebook?..

Δημοσ.

υπαρχει φοροαπαλλαγή για τα λεφτα απο το voucher? αν ναι, τοτε χρειαζονται καποιου ειδους εγγραφα;

thanks

Shameless bump μήπως πεσει κανά info.

Δημοσ.

εκανε κανενας φορολογικη δηλωση να μας πει αν παιρνουμε  την επιστροφη απο τα λεφτα της πρακτικης ??? Μιλαω για το περσινο voucher .

Γιατι περσι ειχε ενα λαθος και μας εβγαζε και χρεωμενους (μετα διορθωθηκε οκ )

Γιατι βλεπω τα ποσα στο κουτακι μισθων κ συνταξεων και φοβαμαι μην δεν παρω επιστροφη και ειναι και πολλα τα λεφτα .

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για τις πληρωμές voucher 18-24 κ 25-29 βγήκε ανακοίνωση πως οι πληρωμές έχουν ξεκινήσει κ αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνη.

Δημοσ.

απο το κεκ μας ειχαν πει το πολυ μεχρι δεκαπεντε του μηνος θα μπουν. Πηγα σημερα να δω κ τελικα τιποτα.

Δημοσ.

βγαλαν μια ανακοινωση για να κερδισουν χρονο και να μην τους πρηζουμε συνεχεια με τα τηλεφωνα αμφιβαλω αν εχει πληρωθει εστω και ενας σημερα

• Like 1
Δημοσ.

βγαλαν μια ανακοινωση για να κερδισουν χρονο και να μην τους πρηζουμε συνεχεια με τα τηλεφωνα αμφιβαλω αν εχει πληρωθει εστω και ενας σημερα

ακριβως και εγω αυτο πιστευω εγω απο οσα τμηματα ξερω κανεις δεν πηρε κατι,και τωρα παμε για 22 του μηνος και βλεπουμε

Δημοσ.

Αν εβγαλαν ανακοινωση να υπολογιζεται κ μεχρι τελη ιουνιου. Κ για την θεωρια εκαναν 2 και μηνες να τελειωσουν,οποτε εχουμε ακομη μελλον..

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι είχαν πληρωθεί Παρασκευή σημαίνει ότι μόνο Παρασκευές γίνονται πληρωμές?!Τι άλλο θα ακούσουμε!Όλες τις εργάσιμες ημέρες μπορεί να γίνει κατάθεση απλά να υπολογίζετε να κοιτάτε μετά τις 4 το απόγευμα....Από ό,τι διαβάζω βέβαια κανείς δεν έχει πάρει λεφτά από εδώ ούτε από αυτούς που ξέρω οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μας δουλεύουν....

Δημοσ.

Εγω πληρωθηκα Πεμπτη την θεωρια.. Ας κανουμε υπομονη κ σιγα σιγα θα πληρωθουμε.. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε?? Μονο να περιμενουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...