Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλη Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία. Μετά κόβεσαι και παίρνει τη θέση σου επιλαχών.

Τώρα για το άλλο που λες ελπίζω όχι, γιατί και εγώ στο ψάξιμο είμαι και πέφτουν πολλά άκυρα παρ' ότι είναι θέσεις πρακτικής.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παλι καλα που βρηκα δουλεια.

Καθε παρασκευη πληρωνομαι!

Με πηραν τηλ και τους εριξα ακυρο πανηγυρικό...

Βαλτε κανεναν αλλο τους ειπα...

• Like 1
Δημοσ.

από κεκ εννοείται ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει. Όταν τους είχα τηλεφωνήσει (προχθές) για να ρωτήσω περίπου σε πόσο καιρό θα πρέπει να αναμένω κάποια πρόταση από επιχειρήσεις, μου είπαν πως λογικά αν δεν τους στείλουν αυτή τη βδομάδα και η επόμενη (λόγω 15 Αυγούστου) πάει καμμένη καθώς (μου είπε) πολλοί από τους ήδη εργαζόμενους (με τους οποίους συνεννοούνται για την επιταγή) θα λείπουν/διακοπάρουν. Οπότε με βλέπω προς τέλος του μήνα μάλλον. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά...Τι νομίζετε;

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω και πολλές επιχειρήσεις στον τομέα των πολιτιστικών που να έχουν και δικές τους παραγωγές (ή τεσπα να χρειάζονται πάνω από 2 άτομα "προσωπικό") και να μη συμμετέχει με κάποιον τρόπο το δημόσιο ή να μην είμαι μη-κερδοσκοπικές, για να κάνω τη δική μου αναζήτηση. Βοηθήστε αν γνωρίζετε κάποιες!

Δημοσ.

Μίλησα πάλι με το κεκ και μου είπαν πως επειδή λείπουν δεν θα προωθήσουν τπτ/κανένα βιογραφικό αυτή και την επόμενη εβδομάδα, δλδ μέχρι τέλη αυγούστου....

εν τω μεταξύ ισχύει αυτό; :

• Απόκτηση, από όσους τελικά επιλεγούν, Επιταγής Εισόδου στην Αγορά Εργασίας, οικονομικής αξίας 1.100€, την οποία εκτυπώνουν ηλεκτρονικά από την ειδική ιστοσελίδαwww.voucher.gov.gr. Η παραλαβή της Επιταγής γίνεται με μέριμνα των ίδιων των ωφελούμενων, την οποία και πρέπει να ενεργοποιήσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2013.  

ή η προθεσμία της 31ης Σεπτέμβρη;;;;;;

Δημοσ.

<p>εν τω μεταξύ ισχύει αυτό; :</p>

<ul><li>Απόκτηση, από όσους τελικά επιλεγούν, <strong>Επιταγής Εισόδου στην Αγορά Εργασίας</strong>, οικονομικής αξίας <strong>1.100€</strong>, την οποία εκτυπώνουν ηλεκτρονικά από την ειδική ιστοσελίδα<a href="http://www.voucher.gov.gr/">www.voucher.gov.gr</a>. Η παραλαβή της Επιταγής γίνεται με μέριμνα των ίδιων των ωφελούμενων, την οποία και πρέπει να ενεργοποιήσουν έως τις <strong>31 Οκτωβρίου 2013</strong>.  </li>

</ul><p>ή η προθεσμία της 31ης Σεπτέμβρη;;;;;;</p>

Τί είναι αυτό ρε φίλε? Που το διάβασες και γιατί 1100?

Δημοσ.

εδώ τη βρήκα

http://www.kekdiastasi.edu.gr/default.asp?id=500740002&lcid=1032

επίσης το βλέπω κι εδώ:

http://www.espa.gr/el/Pages/Proclamationsfs.aspx?item=2376

(Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας: αφορά στην οικονομική αξία ποσού 1.100€, το οποίο αντιστοιχεί στη λήψη υπηρεσιών κατάρτισης (θεωρία και πρακτική) και συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, των ωφελουμένων από τους Παρόχους Κατάρτισης. Το ποσό αυτό θα ανέλθει στα 1.400€, στην περίπτωση μετατροπής της πρακτικής άσκησης του καταρτιζόμενου, σε σύμβαση εργασίας, της οποίας η διάρκεια δεν θα είναι μικρότερη των έξι (6) μηνών, δεδομένου ότι στην περίπτωση αυτή, ο Πάροχος Κατάρτισης, θα έχει παράσχει επιπρόσθετες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης από τις αρχικές, οι οποίες εν τέλει οδήγησαν με επιτυχία στην υπογραφή σύμβασης εργασίας του καταρτιζομένου.)

αφορά εμάς ή τους παρόχους το ποσό κι η προθεσμία;

αλλού πάλι γράφει ξεκάθαρα πως προθεσμία για εμάς είναι η 31 Οκτώβρη

Από πού θα παραλάβω την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας;

Η επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι την 31 Οκτωβρίου 2013 (31/10/2013) και η ενεργοποίηση της γίνεται με τη σύναψη σύμβασης μεταξύ του καταρτιζόμενου, του παρόχου κατάρτισης και της επιχείρησης για πρακτική άσκηση, με την ηλεκτρονική υποβολή στην ειδική ιστοσελίδα από τον πάροχο κατάρτισης της ημερομηνίας σύναψης της σύμβασης καθώς και του ΚΑΥΑΣ του ωφελούμενου.

εδώ ο σύνδεσμος

http://www.voucher.gr/program/3#answer_48

Δημοσ.

Εργάζομαι σε εταιρεία που έχει υπογράψει με συγκεκριμένο ΚΕΚ. Θα πάρουμε 2 άτομα με σκοπό αν είναι καλά να τους κρατήσουμε αφου για ακόμα ένα χρόνο είναι επιδοτούμενα (οι αφαλιστικές εισφορές).

Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι πήραμε τηλ στο ΚΕΚ για το πότε θα μας στείλουν τα άτομα και μας είπαν να μην περιμένουμε καλοκαιριάτικα γιατί έχουν μηδέν προσέλευση λόγω του ότι οι άνεργοι θέλουν να κάνουν διακοπές πρώτα και μετά να δουλέψουν. !!!!!

Απ ότι μας είπαν μεχρι Οκτωβριο είναι η προθεσμία.

Δημοσ.

εν τω μεταξύ ισχύει αυτό; :

• Απόκτηση, από όσους τελικά επιλεγούν, Επιταγής Εισόδου στην Αγορά Εργασίας, οικονομικής αξίας 1.100€, την οποία εκτυπώνουν ηλεκτρονικά από την ειδική ιστοσελίδαwww.voucher.gov.gr. Η παραλαβή της Επιταγής γίνεται με μέριμνα των ίδιων των ωφελούμενων, την οποία και πρέπει να ενεργοποιήσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2013.  

ή η προθεσμία της 31ης Σεπτέμβρη;;;;;;

Ναι, δικό μου το λάθος. 31 Οκτωβρίου 2013 λήγει η προθεσμία. Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, καθώς ήλπιζα ότι θα ανέβαζαν ρυθμούς όσο πλησιάζει το τέλος.

Αυτό με τα 1100 και τα 1400 αφορά καθαρά το ΚΕΚ και δεν έχει σχέση με εμάς.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι πήραμε τηλ στο ΚΕΚ για το πότε θα μας στείλουν τα άτομα και μας είπαν να μην περιμένουμε καλοκαιριάτικα γιατί έχουν μηδέν προσέλευση λόγω του ότι οι άνεργοι θέλουν να κάνουν διακοπές πρώτα και μετά να δουλέψουν. !!!!!

Εγώ πάντως ήμουνα μάχιμος όλο το καλοκαίρι και δεν βρήκα τίποτα. Μάλιστα στην τελευταία εταιρεία που πήγα για συνέντευξη, διακόπτοντας τις διακοπές μου, μου είπαν ότι θα με ξαναπάρουν μετά τις 20 Αυγούστου γιατί τη μέρα της συνέντευξης όλοι οι υπεύθυνοι του τμήματος ήταν σε άδεια.

Είναι πως το βλέπει κανείς. Οι φίλοι μου μου έλεγαν, μια χαρά σου έκατσε, θα κάνεις όλο το καλοκαίρι διακοπές, αλλά όταν είσαι 27 χρονών, έχεις 8 μήνες άνεργος και δε μπορείς να βρεις δουλειά ούτε τσάμπα, τι σκατά διακοπές να κάνεις...

Δημοσ.

1400 δίνουν μάλλον στα κεκ αν κάποιος προσληφθεί...

Τα υπόλοιπα ποσά που αναφέρει είναι τα γνωστά.

Απ' ότι φαίνεται πάντως η καταληκτική ημερομηνία για τη τριμερή σύμβαση είναι η 31η Οκτώβρη.

(διορθώστε με αν το κατάλαβα λάθος,ειδικά η προθεσμία με αγχώνει πολύ γιατί δυσκολεύομαι να βρω "εργοδότη" στον τομέα του πολιτισμού)

ουπς δεν πρόλαβα να δω τις προηγούμενες αναρτήσεις και ξαναρώτησα αυτό π απαντήθηκε! :ph34r:

Δημοσ.

Έλα ρε, μην αγχώνεσαι. Εγώ πιστεύω ότι είναι αυτά τα 300 επιπλέον ευρώ στη μέση. Αυτοί θα περίμενουν να σου βρουν δουλειά που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κρατήσουν. Άμα σφίξουν τα πράγματα κάπου θα σε βολέψουν. Σιγά μην χάσουν τα 1100.

Βέβαια, αν ψάχνεις να βρεις δουλειά συναφή με τις γνώσεις σου ίσως να απογοητευτείς. Εγώ που έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικά με μεταπτυχιακό άρχισα να παίζω προς λογιστική γιατί μόνο εκεί βλέπω προκοπή. Αξίζει να ρισκάρεις πάντως. Είναι καλή ευκαίρια.

Δημοσ.

ρε παιδια ποτε θα ξεκινησουμε  εμεις το προγγραμα εχω επιλεξει οικονομια και δεν εχω ξεκινησει καν ξερει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

ρε παιδια ποτε θα ξεκινησουμε  εμεις το προγγραμα εχω επιλεξει οικονομια και δεν εχω ξεκινησει καν ξερει κανεις τιποτα?

Προσωπικα εδωσα σε κεκ τα χαρτια και περιμενω απο τις εταιρειες που δηλωσα τηλ για συνεντευξη.

Αλλα το θεμα ειναι οτι μαλλον για διακοπες τους κοβω.

Περιμενω και αν δεν με παρουν τηλ θα παρω το κεκ να δω τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...