Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο δημόσιο στα ΣΟΧ χρειάζεται προϋπηρεσία για να έχεις ελπίδες

δεν πιανει μια, ενας πολυτεκνος απο πολυτεκνη οικογενια εχει σχεδον τα τριπλασια μορια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να μπεις στο δημόσιο

Λίγο οι μειώσεις, λίγο η προμήθεια του βουλευτή/υπουργού που θα σε διορίσει... έχουν ψαλιδιστεί πολύ οι μισθοί

Δημοσ.

τραγικο απλα, στον ιδιωτικο τομεα δεν μας παιρνουν γιατι δεν εχουμε προυπηρεσια και στον δημοσιο δεν εχουμε τα μορια γιατι υπαρχουν ατομα με μεγαλυτερη αναγκη πχ ανεργοι με παιδια, αναπηροι κλπ κλπ δηλαδη φαυλος κυκλος.

Ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

Α τέλεια!!! πηρα τηλ στο 2105271163 και μου λεει ο κυριος πως το κεκ εστειλε τα χαρτια 5/3 ενω το τμημα μου εχει τελειωσει θεωρια απο 9/2!!! :mad:

Καλο μαααάη τα 366 ευρωπουλα :-(

Δημοσ.

αυτο το 5 με προβληματιζει.... κ εμεις τελειωασμε θεωρια 9/1 και μου ειπαν οτι τα εστειλαν 5/2 ενα μηνα δλδ μετα.... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχουμε πληρωθει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ισχύει πώς το σύστημα του υπουργείου για την κατάθεση των χαρτιων δεν έχει ανοίξει ακόμα; αναφέρομαι στο voucher 25-29 για την α+β φάση του προγράμματος

Δημοσ.

Α τέλεια!!! πηρα τηλ στο 2105271163 και μου λεει ο κυριος πως το κεκ εστειλε τα χαρτια 5/3 ενω το τμημα μου εχει τελειωσει θεωρια απο 9/2!!! :mad:

Καλο μαααάη τα 366 ευρωπουλα :-(

Εμένα ο ίδιος κυριούλης μου λέει πως τα χαρτιά μου δεν έχουν πάει ακόμα..!! 366.72 είναι.. Μην κλέβεις τα ψιλά.. :P

Ισχύει πώς το σύστημα του υπουργείου για την κατάθεση των χαρτιων δεν έχει ανοίξει ακόμα; αναφέρομαι στο voucher 25-29 για την α+β φάση του προγράμματος

Κ γω έτσι έχω ακούσει. Λογικά θα πρέπει να τελειώσουν πρώτα οι θεωρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι άλλαξε η κυβέρνηση και σαν σκεπτικό της έχει να αλλάξουν αυτά τα προγράμματα voucher.

Από την μία ακούγετε ότι θα τα καταργήσουν, από την άλλη ότι θα τα βελτιώσουν…

Το πρόβλημα που βλέπω εγώ σύμφωνα με τα προγράμματα αυτά του ΕΣΠΑ είναι ότι στην περίπτωση που τα καταργήσουν ότι θα χαθούν λεφτά από την Ευρώπη γιατί αυτά είναι για εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, δεν μπορεί να γίνει όπως ειπώθηκε πρόσφατα ότι θα τα δώσουν στις επιχειρήσεις κτλ.

Σίγουρα όμως  το πρόβλημα που εμφανίστηκε ότι ο ωφελούμενος έπαιρνε το 1/3 των χρημάτων σε σχέση με το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης φυσικά ήταν απαράδεκτο και θέλει άμεσα βελτίωση.

Αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να καταργηθούν αυτά, γιατί ξαναλέω θα χαθούν χρήματα από την Ευρώπη.

tasgr86

Ναι το πρόβλημα αυτό το διορθώσανε από πέρσι.

Riga

Δεν είναι εύκολο το έχω αναφέρει σε παλαιότερο post μου.

Για να γίνει αλλαγή πρέπει να κάνεις εσύ αίτηση μέσω του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης και πρέπει να γίνει αιτιολογημένα να υπάρχει σοβαρός λόγος δηλαδή. Θα υπάρχει πρόβλημα στο Κέντρο Δία Βίου Μάθησης αλλά και στην επιχείρηση πρακτικής.

Δεν μπορείς δηλαδή έτσι απλά να αλλάξεις εταιρεία πρακτικής, δηλαδή πρέπει να μην τηρήσει κάτι από τα αναγραφόμενα της σύμβασης η επιχείρηση πρακτικής…

Πρέπει να μιλήσεις με τον υπεύθυνο επόπτη σου και με το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης γι αυτή την περίπτωση, είναι χρονοβόρα και πολύ δύσκολα να γίνει.

Chris_saxo vts

Ναι είναι ξεχωριστά αυτά, μπορεί να γίνει.

Theshadowgr

Η χρονική καθυστέρηση είναι 2-3 ημερών από τη στιγμή που τελειώσει η εκάστοτε φάση του προγράμματος! Αν έχει περάσει πάνω από 5-10 μέρες που έχει τελειώσει το τμήμα δεν φταίει αυτό!

Κατερίνα90

Όλο το τμήμα πρέπει να τελειώσει για να πάνε τα χαρτιά στο Υπουργείο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι άλλαξε η κυβέρνηση και σαν σκεπτικό της έχει να αλλάξουν αυτά τα προγράμματα voucher.

Από την μία ακούγετε ότι θα τα καταργήσουν, από την άλλη ότι θα τα βελτιώσουν…

Το πρόβλημα που βλέπω εγώ σύμφωνα με τα προγράμματα αυτά του ΕΣΠΑ είναι ότι στην περίπτωση που τα καταργήσουν ότι θα χαθούν λεφτά από την Ευρώπη γιατί αυτά είναι για εκπαίδευση και δια βίου μάθηση, δεν μπορεί να γίνει όπως ειπώθηκε πρόσφατα ότι θα τα δώσουν στις επιχειρήσεις κτλ.

Σίγουρα όμως  το πρόβλημα που εμφανίστηκε ότι ο ωφελούμενος έπαιρνε το 1/3 των χρημάτων σε σχέση με το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης φυσικά ήταν απαράδεκτο και θέλει άμεσα βελτίωση.

Αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να καταργηθούν αυτά, γιατί ξαναλέω θα χαθούν χρήματα από την Ευρώπη.

tasgr86

Ναι το πρόβλημα αυτό το διορθώσανε από πέρσι.

Riga

Δεν είναι εύκολο το έχω αναφέρει σε παλαιότερο post μου.

Για να γίνει αλλαγή πρέπει να κάνεις εσύ αίτηση μέσω του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης και πρέπει να γίνει αιτιολογημένα να υπάρχει σοβαρός λόγος δηλαδή. Θα υπάρχει πρόβλημα στο Κέντρο Δία Βίου Μάθησης αλλά και στην επιχείρηση πρακτικής.

Δεν μπορείς δηλαδή έτσι απλά να αλλάξεις εταιρεία πρακτικής, δηλαδή πρέπει να μην τηρήσει κάτι από τα αναγραφόμενα της σύμβασης η επιχείρηση πρακτικής…

Πρέπει να μιλήσεις με τον υπεύθυνο επόπτη σου και με το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης γι αυτή την περίπτωση, είναι χρονοβόρα και πολύ δύσκολα να γίνει.

Chris_saxo vts

Ναι είναι ξεχωριστά αυτά, μπορεί να γίνει.

Theshadowgr

Η χρονική καθυστέρηση είναι 2-3 ημερών από τη στιγμή που τελειώσει η εκάστοτε φάση του προγράμματος! Αν έχει περάσει πάνω από 5-10 μέρες που έχει τελειώσει το τμήμα δεν φταίει αυτό!

Κατερίνα90

Όλο το τμήμα πρέπει να τελειώσει για να πάνε τα χαρτιά στο Υπουργείο.

Να σε ρωτήσω politechnon εμείς που είμασταν στο περσινό voucher και τελειώσαμε κ πήραμε και τα λεφτά θεωρίας και πρακτικής εμείς τώρα περιμένουμε επιστροφή φόρου ωραία? δηλαδή μόλις ανοίξουν οι φορολογικές δηλώσεις κάνουμε τη φορολογική δήλωση και αυτόματα φαίνεται η επιστροφή φόρου και την παίρνουμε? η περιμένουμε κ κάποιο άλλο χαρτί ή απόδειξη απ το κεκ  για να το δηλώσουμε και να πάρουμε τα χρήματα? :)

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω politechnon εμείς που είμασταν στο περσινό voucher και τελειώσαμε κ πήραμε και τα λεφτά θεωρίας και πρακτικής εμείς τώρα περιμένουμε επιστροφή φόρου ωραία? δηλαδή μόλις ανοίξουν οι φορολογικές δηλώσεις κάνουμε τη φορολογική δήλωση και αυτόματα φαίνεται η επιστροφή φόρου και την παίρνουμε? η περιμένουμε κ κάποιο άλλο χαρτί ή απόδειξη απ το κεκ  για να το δηλώσουμε και να πάρουμε τα χρήματα? :)

H επιστροφή απ' ότι ξέρω φαίνεται όταν εκτυπώνεις το εκκαθαριστικό σου. Πηγαίνεις με αυτό σε κάποια τράπεζα κ παίρνεις το ποσό που θα έχεις σαν επιστροφή.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς που ρωτάει η Μαίρη με απασχολεί και εμένα,πως θα πάρουμε την επιστροφή;

Θα κάνουμε τη φορολογική θα βγουν τα εκκαθαριστικά και στη συνέχεια με αυτά πρέπει να πάμε στην εφορία να τα πάρουμε ή μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα;

Χρειάζεται να προσκομίσουμε κάποια απόδειξη στο λογιστή ή στην εφορία;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στην κοινοτητα! Ειμαι επιτυχων στο vouncher αει -τει. Εχω βρει εδω και μια  βδομαδα επιχειρηση για την πρακτικη ασκηση. Σημερα λοιπον με πηραν τηλεφωνο απο το κεκ και μου ειπαν να παω τη δευτερα για να υπογραψω το συμφωνητικο εργασιας. Αρα αυτο σημαινει οτι το προγραμμα δεν καταργειται και υλοποιειται κανονικα η δεν εχει σημασια αυτο το συμφωνητικο και το προγραμμα μπορει να ακυρωθει? Ευχαριστω!!

Ειχαμε καμια εξελιξη με το vouncher αει-τει παιδια?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά για να είμαι σίγουρος, το σύστημα του υπουργείου λειτουργεί κανονικά ώστε το κεκ να μπορεί να στείλει τα χαρτιά μας για να πληρωθούμε την α+β φάση του προγράμματος; Αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ παρουσιάστηκε ώς δικαιολογία( ; ) απο το κεκ για την καθυστέρηση των πληρωμών του τμήματος.

Theshadowgr

Δημοσ.

υπαρχουν κ αλλοι που τελειωσαν θεωρια και α φαση κ δεν εχουν παρει ακομα ουτε την θεωρια? Να σημειωσω οτι ολο το  τμημα εχει τελειωσει την α φαση - ειμαι η τελευταια ουτως η αλλιως που τελειωνω-.Ημαρτον δλδ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...