Davenport Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εφόσον δίνεις και αριθμό λογαριασμού, γιατί να πάνε στον Εργοδότη ; Μόνο τα ΚΕΚ μου ζήτησαν και αριθμό λογαριασμού. Και έπειτα, σε ένα άλλο θέμα του insomnia αν δεν κάνω λάθος δίαβαζα πως κάποιος/κάποια πήγαινε συνέχεια στον εργοδότη μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης ρώταγε για το αν μπηκαν τα λεφτά σε αυτόν.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μόνο τα ΚΕΚ μου ζήτησαν και αριθμό λογαριασμού. Και έπειτα, σε ένα άλλο θέμα του insomnia αν δεν κάνω λάθος δίαβαζα πως κάποιος/κάποια πήγαινε συνέχεια στον εργοδότη μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης ρώταγε για το αν μπηκαν τα λεφτά σε αυτόν. δεν έχουν καμία δουλειά να πάνε στον εργοδότη γιαυτό δίνεις λογαριασμό για να τα βάλουν ΟΟΟΟΟΟΤΑΝ τους έρθει.
Davenport Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 δεν έχουν καμία δουλειά να πάνε στον εργοδότη γιαυτό δίνεις λογαριασμό για να τα βάλουν ΟΟΟΟΟΟΤΑΝ τους έρθει. Μακάρι να είναι έτσι γιατί κυκλοφορούν και πονηροί εργοδότες.
funbreaker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Το θέμα είναι πως μάλλον τα χρήματα θα τα πάρουμε κανά χρόνο μετά όπως το κόβω.
8elwADSL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν έχει καμιά δουλειά ο εργοδότης μην ξεχνάμε ότι είμαστε τελείως τσάμπα για αυτούς δεν επιβαρύνονται ούτε 1€. Τα λεφτά θα τα πάρουμε από το κράτος 400€ μπροστά μετά το πέρας της θεωρητικής κατάρτισης και τα υπόλοιπα 2000€ μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης. 1
Phoenix7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν έχει καμιά δουλειά ο εργοδότης μην ξεχνάμε ότι είμαστε τελείως τσάμπα για αυτούς δεν επιβαρύνονται ούτε 1€. Τα λεφτά θα τα πάρουμε από το κράτος 400€ μπροστά μετά το πέρας της θεωρητικής κατάρτισης και τα υπόλοιπα 2000€ μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης. Κάτσε...δεν πληρωνόμαστε κάθε μήνα;
Miracle Worker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Όχι. Παίρνεις 400 μόλις συμπληρώσεις τον πρώτο μήνα δουλειάς, τα οποία είναι για την κατάρτιση και τα υπόλοιπα μετά το πέρας της πρακτικής. Απλά μετά, ούτε αμέσως μετά... Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο έθνος εργασία πριν 3-4 βδομάδες που ήταν ένας τύπος από κάτι σαν ΚΕΚ που τα έχωνε στους δικαιούχους του προγράμματος, ότι είναι τεμπέληδες και δε δέχονται τις δουλειές που τους δίνουν. Γενικά ήταν για πολλές σφαλιάρες. Απορώ πως του δώσανε βήμα στην εφημερίδα. Για τα 400€ καθυστερούμενα όλα αυτά...
funbreaker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πραγματικά δεν νιώθω καμιά όρεξη να ξεκινήσω στο πρόγραμμα ξέρωντας ότι θα δουλεύω 5 μήνες και θα πάρω κάτι φραγκοδίφραγκα κανα χρόνο μετά και αν.
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οντως η ξενέρα είναι ότι δουλεύεις 5μήνες και δεν έχεις € στην τσέπη και όταν τελειώσει το πρόγραμμα δεν τα παίρνεις μπαμ τα λεφτά περνάει αρκετός καιρός όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.
Phoenix7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 πωωωω.... ξενεραααα, δηλαδή θα κάνω τον 1 μήνα την κατάρτηση στα ΚΕΚ με την θεωρια, θα πάρω 400 ευρώ και μετά, θα δουλεύω 5 μηνες τσάμπα , για κάποια λεφτά που μπορεί να πάρουμε όταν τελειώσουμε μετά από 1 ή ακόμα και 4-5 μήνες;
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τα λεφτά της θεωρίας τα 400€ δλδ τα παίρνεις μετά τον 1ο μήνα της πρακτικής. Δλδ 1 μήνας θεωρία + 1 μήνας πρακτική=400€
ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Έλα που έχετε παράπονο. Πως λέγεται, "επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας"; Σας εισάγει με το καλημέρα στη εργασιακή πραγματικότητα. Γιατί νομίζετε αυτοί που ήδη δουλεύουμε πληρωνόμαστε πριν το 5μηνο . Παίρνουμε το έναντι χαρτζηλικάκι για τους τρέχοντες λογαριασμούς όπως το 400άρι...και τα άλλα "έχει ο Θεός". 1
arabbal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Με ποιόν τρόπο να επικοινωνώ με τις εταιρίες που βρίσκω; Έως τώρα στέλνω mail σε εταιρίες και κανείς δεν απαντά! Βέβαια δεν έχω πάει σε κάποιο κεκ ακόμη για να δω τι προσφορές υπάρχουν.. Στο πεδίο των πολιτιστικών/τέχνης γνωρίζετε ποια είναι τα ενημερωμένα κεκ κι οι σχετικά-σχετικές εταιρίες;;; Στον τομέα μου θα μπορούσα να απευθυνθώ ακόμα και σε ιδρύματα ή μουσεία;; έχω μπερδευτεί και δε ξέρω τι να πρωτοκάνω!!!!
Miracle Worker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δε μπορείς να πας σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε τύπου που έχει συμμετοχή το δημόσιο, οπότε λίγο δύσκολο για τα περισσότερα μουσεία ή ιδρύματα. Για Αθήνα δεν το βλέπω να βρίσκεις προκοπή στέλνωντας e-mail, όχι ότι χάνεις τίποτα κάνοντας το όμως. Αν η εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα λογικά θα συνεργάζεται με κάποιο ΚΕΚ, οπότε θα στέλνουν στα αζήτητα όποιο βιογραφικό έρχεται εκτός ΚΕΚ. Καλύτερα αν θες να βρεις μόνος σου πήγαινε πόρτα πόρτα σε προσωπικές επιχειρήσεις.
arabbal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μίλησα σήμερα με το κεκ και μου ζήτησαν να τους στείλω το βιογραφικό μου ώστε να το προωθήσουν οι ίδιοι στις συνεργαζόμενες μαζί τους επιχειρήσεις. Ξέρει κανείς αν υπάρχει προθεσμία για την υπογραφή της σύμβασης; Υπάρχει περίπτωση να μην βρω φορέα ή να έχουν καλύψει οι επιχειρήσεις τις θέσεις πρακτικής που διέθεσαν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα