_chris_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ρε παιδιά κάτι απλό. γιατί ο καθένας πετάει τη χαζομάρα που "άκουσε". αν δε κάνω λάθος έχει ξαναγραφτεί. τα κεκ κάνουν το παν να τελειώνουν γρήγορα τα τμήματα και να στείλουν τα χαρτιά στο υπουργείο. όχι επειδή σας αγαπάνε και θέλουνε να πληρωθείτε αλλά απλούστατα αν δε τα στείλουν ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ. στέλνονται τα χαρτιά, ελέγχονται, πληρώνεστε, πληρώνονται και τα κεκ. οπότε μη κάθεστε και λέτε ότι δε στέλνουν τα χαρτιά. λέτε να μη θέλουν να πληρωθούν; αυτοί καιγονται περισσότερο απο εσας
mary Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 2105271163, 2105271169 συνήθως απαντάνε. Στο 2105271173 πετάει αετό! Καλό θα είναι να ξέρεις ποιος είναι ο χειριστής σου. ποιος "χειριστης"; η υπευθυνη του τμηματος μου;
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ρε παιδιά κάτι απλό. γιατί ο καθένας πετάει τη χαζομάρα που "άκουσε". αν δε κάνω λάθος έχει ξαναγραφτεί. τα κεκ κάνουν το παν να τελειώνουν γρήγορα τα τμήματα και να στείλουν τα χαρτιά στο υπουργείο. όχι επειδή σας αγαπάνε και θέλουνε να πληρωθείτε αλλά απλούστατα αν δε τα στείλουν ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ. στέλνονται τα χαρτιά, ελέγχονται, πληρώνεστε, πληρώνονται και τα κεκ. οπότε μη κάθεστε και λέτε ότι δε στέλνουν τα χαρτιά. λέτε να μη θέλουν να πληρωθούν; αυτοί καιγονται περισσότερο απο εσας Προσωπικά έχω τελειώσει τη θεωρία στις 9 Γενάρη κ από το κεκ μου είπαν πως τα χαρτιά μου τα έστειλαν την ίδια μέρα. Μέχρι κ την Παρασκευή που μας πέρασε χαρτιά δεν έχουν φτάσει στο υπουργείο. Τώρα το υπουργείο να λέει ψέματα λιγάκι δύσκολο. Άλλο παιδί που ήταν μαζί μου όταν ρώτησε στο κεκ του είπαν πως έχει καμιά δεκαριά μέρες που τα έστειλαν. Βγάλε άκρη εσυ τι κάνει το κάθε κεκ. ποιος "χειριστης"; η υπευθυνη του τμηματος μου; Ναι. Μάλλον το ίδιο λέμε. Αυτός που είναι υπεύθυνος στο υπουργείο για το τμήμα σου.
petalouda85 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα στο 2105271173 δεν απαντανε ποτε!!! Το πιο κοντινο τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι το 2105271178 αλλα κ εκει τπτ. Στο 2105271163 απανταει ενας κυριος πολυ ευγενικος αλλα πρεπει να εχει το κεκ σου για να σε εξυπηρετησει αλλιως σε παραπεμπει σε αυτον που εχει το κεκ σου.
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα στο 2105271173 δεν απαντανε ποτε!!! Το πιο κοντινο τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι το 2105271178 αλλα κ εκει τπτ. Στο 2105271163 απανταει ενας κυριος πολυ ευγενικος αλλα πρεπει να εχει το κεκ σου για να σε εξυπηρετησει αλλιως σε παραπεμπει σε αυτον που εχει το κεκ σου. Εγώ αυτόν έχω υπεύθυνο. Στο 2105271169 είναι μια κοπέλα πολύ εξυπηρετική. Αυτή μου είπε ποιος είναι ο χειριστής μου.
eleutheria82 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 politechnon Mια ερώτηση θέλω να σου κάνω. Τελείωσα το voucher 18-29 αρχές γεναρη του 14 και ακόμα το κεκ μου δεν έχει λάβει τα χαρτιά από το υπουργείο για την παρακράτηση του φόρου για να κάνω φορολογική δήλωση το 15 για να πάρω την επιστροφή για να μην τρέχω και τελευταία στιγμή. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση που δεν τα έχουν στειλη ακόμα 1 χρόνος πέρασε. 1
_chris_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Προσωπικά έχω τελειώσει τη θεωρία στις 9 Γενάρη κ από το κεκ μου είπαν πως τα χαρτιά μου τα έστειλαν την ίδια μέρα. Μέχρι κ την Παρασκευή που μας πέρασε χαρτιά δεν έχουν φτάσει στο υπουργείο. Τώρα το υπουργείο να λέει ψέματα λιγάκι δύσκολο. Άλλο παιδί που ήταν μαζί μου όταν ρώτησε στο κεκ του είπαν πως έχει καμιά δεκαριά μέρες που τα έστειλαν. Βγάλε άκρη εσυ τι κάνει το κάθε κεκ. αυτό που θέλω να πω είναι οτι το κάθε κεκ δεν υπάρχει περίπτωση να αμελήσει να στείλει τα χαρτιά. τον λόγο τον εξήγησα. πολύ πιθανόν κάποιο κεκ να έχει κάποιο θέμα και να μη μπορεί να τα στείλει άμεσα. ίσως σου είπαν ότι τα έστειλαν για να μη τους πρήζεις. η ουσία είναι ότι αν δε στείλουν χαρτιά δε θα πληρωθούν. οπότε δεν έχουν λόγο να το καθυστερούν
politechnon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 rob23 Ναι οι απουσίες μπαίνουν ταυτόχρονα και στο σύστημα του υπουργείου, γι αυτό πρέπει να ενημερώνετε το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης αμέσως αν λήψη κάποιος. Είναι άσχετο με τα χαρτιά αυτό. Τα χαρτιά πρέπει να υπογράφονται από τον επόπτη και κανονικά πρέπει ο επόπτης 1 φορά το μήνα να πηγαίνει από την επιχείρηση πρακτικής. Chris_saxo vts Τα χαρτιά ανάλογα το πόσα άτομα έχει θέλει 5-10 μέρες το πολύ από την εκάστοτε φάση (θεωρητική – πρακτικά Α, πρακτική Β)να φτιαχτούν και να πάνε στο υπουργείο. Από εκεί και πέρα θέλει 1-2 μήνες να φτάσουν τα χρήματα στον ωφελούμενο. Πιτόγυρος Για το κάθε ωφελούμενο το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης παίρνει 1080€ στα voucher 18-24 & 25-29. Για το πρόγραμμα 7.000 ανέργων ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι το ποσό που ανέφερες (3.302€)είναι μεγαλύτερο το πρόγραμμα από τα voucher αυτό. Mareled Δεν μπορεί να κλείσει. Πρέπει η πρόσληψη να γίνει την επόμενη μέρα της λήξης της πρακτικής Chris Δεν είναι κοτσάνα. Για να πας τα χαρτιά πρέπει να έχεις ενημερότητες (φορολογικές και ασφαλιστικές αν χρωστάς π.χ. έχεις πρόβλημα) και να έχουν γίνει σωστά τα χαρτιά. Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές να μην πηγαίνουν στην ώρα τους η να είναι μπάχαλο τα χαρτιά. Πολλές φορές είναι και θέμα ελέγχου που κάνουν τα πράγματα άνω κάτω κατά την διάρκεια της θεωρίας ή της πρακτικής. Δεν είναι θέμα να μην θέλουν, είναι θέμα να μη μπορούν για μένα. Mary1 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΤαχυδρομική Διεύθυνση: ΚΟΡΑΗ 4, 105 64, ΑΘΗΝΑ Τ. : 210 52 71 100 F. : 210 52 71 167 210 52 71 120 E-mail : [email protected] Miracle Worker Πάγωσε ναι το πρόγραμμα 7.000 ανέργων ΑΕΙ-ΤΕΙ. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/53336/ston-pago-to-programma-voucher-tou-oaed-gia-7-000-anergous-ptyxioyxous eleutheria82 Είναι τυπικό το χαρτί αυτό, στο σύστημα όταν κάνεις την δήλωση είναι όλα μέσα. Η βεβαίωση χρειάζετε στην περίπτωση που σου ζητηθεί από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιστροφή των χρημάτων. Πέρσι πάντως δεν ξέρω να την ζήτησαν σε κανέναν ωφελούμενο. Υπάρχει μία καθυστέρηση στην αποστολή από το Υπουργείο αληθές και σε μας για τις πρακτικές ούτε σε μας τα έχουν στείλει ακόμα. 3
petalouda85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εγώ αυτόν έχω υπεύθυνο. Στο 2105271169 είναι μια κοπέλα πολύ εξυπηρετική. Αυτή μου είπε ποιος είναι ο χειριστής μου. Ναι κ εκεινη ειναι καλη αλλα η δικια μου στο 2105271173 δεν απανταει ποτε!!!Δεν μπορω να καταλαβω δεν το ακουνε!! 1
Miracle Worker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την ενημέρωση Πολητεχνων, Νικολή και Κρις. Μόλις που είχα ετοιμάσει το δισάκι μου να φύγω για το χωριό. Αυτοί οι τραγικοί δεν μπορούν να βγάλουν μία ανακοίνωση στο site ότι πάγωσε; Πάντως με το σκεπτικό του παγώματος δεν βλέπω προκοπή με τα συγκεκριμένα προγράμματα πλέον. 1
petalouda85 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επιτελους πριν λιγο ηρθε μνμ απο τραπεζα οτι μπηκαν τα λεφτα!!!! Αντε κ τα υπολοιπα μετα απο εξι μηνες!!!
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Οχι και στο τελος της α φασης πληρωνεσαι. Δε θα μπουν ολα μετα το τελος της πρακτικης. Παλι, 2 μηνες μετα που θα τελειωσεις τη πρωτη φαση θα σου μπουν ~800
Doctor GR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επιτελους πριν λιγο ηρθε μνμ απο τραπεζα οτι μπηκαν τα λεφτα!!!! Αντε κ τα υπολοιπα μετα απο εξι μηνες!!! πότε τελείωσες σεμιναρια?
petalouda85 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 πότε τελείωσες σεμιναρια? Θεωρια 3-12 και πρακτικη τελη μαρτιου τελειωνω... Οχι και στο τελος της α φασης πληρωνεσαι. Δε θα μπουν ολα μετα το τελος της πρακτικης. Παλι, 2 μηνες μετα που θα τελειωσεις τη πρωτη φαση θα σου μπουν ~800 Ναι καλα... Τελη μαρτιου τελειωνω την πρακτικη β φαση. Την α φαση την τελειωσα 5-2. Για αυτο λεω οτι θα πληρωθω σε εξι μηνες παλι!!! Αν ειναι να κανουν 3 μηνες για καθε φαση καηκαμε!!!!!
nightfinger Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, είμαι επιτυχών στο voucher για 7000 πτυχιούχους. Δεν ξέρω τι να κάνω με τα ΚΕΚ αφού σε όσα πήγα μου ζητούσαν τα δικαιολογητικά και δεν είχαν θέση της ειδικότητας μου,παντως έλεγαν θα βρουν.Φυσικά, δεν έδωσα τίποτα και σε κανένα αφού θέλω θέση της ειδικότητας μου γιατί το πρόγραμμα είναι για κατάρτιση νέων αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και όχι για να δουλεύουμε πτυχιούχοι σε ταβέρνες. Οι εργοδότες θέλουν προυπηρεσία λένε τα ΚΕΚ και λέω το πρόγραμμα είναι κατάρτισης αφού παγώνει ο χρόνος της κάρτας ανεργίας και δεν είναι να ζητάνε οι εργοδότες ότι θέλουν. Τι να κάνω; Μπορώ να δώσω τα χαρτιά μου σε όλα τα ΚΕΚ και ότι κατσει ή την πατάω; Συμβουλες θέλω.... ΥΓ: Τα ΚΕΚ καθαρίζουν 3000 και κάτι ψιλά τον εκάστοτε ωφελούμενο σε αυτό το voucher
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα