Chris_saxo vts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πτυχίο αεί/τει τα ίδια λεφτά πήραν; Απ ότι διαπίστωνω τα λεφτά τα έδωσαν ακριβώς στους δύο μήνες! Ξέρουμε ποτέ θα παρθούν τα λεφτά της άλφα φάσης που τελειώσε 9/2/2015; Επίσης φορολογική δήλωση κάνουμε τον Ιούνιο , τον Σεπτέμβριο, η το άλλο έτος (2016) για το σύνολο των χρημάτων που θα δοθούν από το πρόγραμμα; Tα χρήματα τις θεωρίας είναι τα ίδια. Τις πρακτικής είναι περισσότερα σε αυτούς που έχουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ. Τα άλλα για τη φορολογική δήλωση είναι όπως τα είπε ο @gokuthelegend
Κατερίνα90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν ο εργοδοτης μετα το τελος της πρακτικης θελει να με κρατησει για αλλους 6 μηνες, γινεται να μη με πληρωνει αυτος το μεριδιο του και να παιρνω μονο απο τον οαεδ; Και επισης ξερετε ποσα ειναι τα λεφτα; και καθε ποτε θα μπαινουν;
Regina^ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό λεω κ γω. Σιγά το ποσό που θα πάρουν από τους τόκους. @Regina φίλη μου έχει κάνει κοντά 310 ώρες κ δεν έχει πάρει τπτ, κ το αγόρι της σε ένα μήνα που έκλεισε στην πρακτική πληρώθηκε την θεωρία. Άντε βγάλε άκρη τι γίνεται! Μα σ'αυτό φταίνε καθαρά τα ΚΕΚ δεν γίνεται κάποιοι να πληρώνονται πάνω στον μήνα και εμείς από τις 13 Δεκέμβρη έχουμε τελείωσει και τπτ....Μας κοροιδεύει το βλαμμένο το ΚΕΚ μας....Αν τα είχαν στείλει στην ώρα τους θα είχαμε πληρωθεί προ πολλού.....
Vasilikithess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά το τμήμα μας πληρώθηκε σήμερα κ είχαμε τελειώσει την θεωρία 16/12 1
markovs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ξεκινησει σε μια εταιρεία,ωστοσο θα ήθελα να αλλάξω,μπορώ να φύγω και να κανω το υπόλοιπο της πρακτικής σε αλλη εταιρεία???
Chris_saxo vts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ξεκινησει σε μια εταιρεία,ωστοσο θα ήθελα να αλλάξω,μπορώ να φύγω και να κανω το υπόλοιπο της πρακτικής σε αλλη εταιρεία??? Ναι, μπορείς να αλλάξεις κανονικά επιχείρηση.
markovs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ρωταω γτ απο το κεκ μου ειχαν πει οτι είναι δύσκολη διαδικασία. ..Πρέπει να στειλουν αίτηση στο υπουργείο και μετά αν την εγκρινουν
BlackBetty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα αναρτηθηκε ανακοινωση στο voucher.gov. σχετικα με τις πληρωμες για το 18-24 και 25-29 ότι θα ολοκληρωθουν ως το τελος Μαρτιου. Ωστοσο για τους επιλαχοντες ακομα τιποτα... Για να δουμε...
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς? Κάποιοι τετράωροι πχ θα τελλειωσουν τον Μάιο την πρακτική. Για ποιες πληρωμές μιλάνε, της θεωρίας????
BlackBetty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σορυ δεν το διευκρινισα. Για τη θεωρια εννοει. Αν μπεις θα το δεις.
politechnon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σε μας τα παιδιά που τελειώσανε την θεωρεία 5/01/2015, εχθές μπήκαν 17/02/2015 τα χρήματα του θεωρητικού σκέλους στο λογαριασμό τους. Chris_saxo vts Στα προγράμματα voucher το υπουργείο δίνει την εντολή πληρωμής των ωφελουμένων και μέσω του παρακαταθηκών και δανείων αποστέλλονται τα χρήματα στους λογαριασμούς των ωφελουμένων. Αυτό που αναφέρεις είναι για παλαιότερα προγράμματα και όχι voucher. Πλέον το υπουργείο κάνει τις πληρωμές. Όσο αφορά τις πληρωμές είναι και θέμα του εκάστοτε ΚΕΚ αν έχει πάει σωστά τα χαρτιά στο υπουργείο και αν έχει ενημερότητες (ασφαλιστικές και φορολογικές). Γι αυτό έχω πει προσοχή μεγάλη στο ΚΕΚ που διαλέγεις! Τα ΚΕΚ μπορεί να πληρωθούν και 1-2 μήνες μετά την δική σας πληρωμή, είναι ανεξάρτητα αυτά τα 2. Regina^ Αν δεν έχεις δει και αυτή την εβδομάδα τα χρήματα στο λογαριασμό σου… κάτι δε πάει καλά με τα χαρτιά που απέστειλε το ΚΕΚ! Mareled Για όλους ισχύει η παρακράτηση φόρου δεν είναι μόνο για σας! Σε όλα τα παροχής υπηρεσιών κάνουν παρακράτηση φόρου. Redhotstef Όχι οι ΑΕΙ- ΤΕΙ παίρνουν παραπάνω χρήματα από τα Δ.Ε-ΙΕΚ (στην πρακτική στο 25-29, στο 18-24 είναι παραπάνω του ΔΕ-ΙΕΚ, γιατί είναι παραπάνω οι ώρες της θεωρίας). Τα χρήματα που παίρνεις στο έτος αυτό δηλώνονται στη φορολογική δήλωση που θα κάνεις του χρόνου, γιατί τότε θα δηλώσεις τα χρήματα που πήρες. Planodio Να πάρουν τηλέφωνο στο υπουργείο με τον αρ. ΚΑΥΑΣ και τον κωδικό του τμήματος να ρωτήσουν που έχει κωλύσει η διαδικασία. Κατερίνα90 Όχι δε μπορεί να γίνει αυτό γιατί πρέπει πρώτα να αποδείξει ότι πλήρωσε τον εργαζόμενο και μετά να πάρει τα χρήματα της επιδότησης. Και αυτά τα παίρνει με εκθέσεις στον ΟΑΕΔ κάθε 3μηνο. Markovs Έχει μία τρελή γραφειοκρατία αυτό αλλά μπορείς… φυσικά θα πρέπει να έχεις τεκμηριωμένο λόγο που το κάνεις και αυτό μπορεί να έχει επίπτωση στην επιχείρηση πρακτικής και στο ΚΕΚ. Εσύ κάνεις την αίτηση στο υπουργείο όχι το ΚΕΚ! 1
Regina^ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πληρωθήκαμε χθες το απόγευμα τελικά!Είχα αρχίσει σοβαρά να ανησυχώ τόσο καιρό..Καλοφάγωτα σε όσους πληρωθήκατε καλή υπομονή στους υπόλοιπους 1
redhotstef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στη φορολογική δήλωση του χρόνου;; Δηλαδή Απρίλη Μάη του 2016????!??... Fyck! Αυτό ειλικρινά δεν το ήξερα. Ξέρω όμως πως όπως μας είπαν ότι άμα βρούμε δουλειά μετά το πρόγραμμα τότε την επιστροφή δεν θα την παρουμε! Δηλαδή άμα τελειώσουμε Μάιο, του 2015, δεν θα πρέπει να πιάσουμε δουλειά για 13 μήνες, μέχρι τοΥ χρόνου του 2016 που κάνουν τις φορολογικές δηλώσεις!!... Mad..
Chris_saxo vts Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σε μας τα παιδιά που τελειώσανε την θεωρεία 5/01/2015, εχθές μπήκαν 17/02/2015 τα χρήματα του θεωρητικού σκέλους στο λογαριασμό τους. Chris_saxo vts Στα προγράμματα voucher το υπουργείο δίνει την εντολή πληρωμής των ωφελουμένων και μέσω του παρακαταθηκών και δανείων αποστέλλονται τα χρήματα στους λογαριασμούς των ωφελουμένων. Αυτό που αναφέρεις είναι για παλαιότερα προγράμματα και όχι voucher. Πλέον το υπουργείο κάνει τις πληρωμές. Όσο αφορά τις πληρωμές είναι και θέμα του εκάστοτε ΚΕΚ αν έχει πάει σωστά τα χαρτιά στο υπουργείο και αν έχει ενημερότητες (ασφαλιστικές και φορολογικές). Γι αυτό έχω πει προσοχή μεγάλη στο ΚΕΚ που διαλέγεις! Τα ΚΕΚ μπορεί να πληρωθούν και 1-2 μήνες μετά την δική σας πληρωμή, είναι ανεξάρτητα αυτά τα 2. Ναι ξέρω πως γίνονται οι πληρωμές. Κ εγώ αυτό που είπες εννοούσα. Εγώ 09/01/2015 τελείωσα τη θεωρία κ μου είπαν τότε έστειλαν τα χαρτιά μας. Λογικά κοντά είμαι κ γω για πληρωμή! Ευχαριστούμε που μας βοηθάς!!
kosmasdel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στη φορολογική δήλωση του χρόνου;; Δηλαδή Απρίλη Μάη του 2016????!??... Fyck! Αυτό ειλικρινά δεν το ήξερα. Ξέρω όμως πως όπως μας είπαν ότι άμα βρούμε δουλειά μετά το πρόγραμμα τότε την επιστροφή δεν θα την παρουμε! Δηλαδή άμα τελειώσουμε Μάιο, του 2015, δεν θα πρέπει να πιάσουμε δουλειά για 13 μήνες, μέχρι τοΥ χρόνου του 2016 που κάνουν τις φορολογικές δηλώσεις!!... Mad.. Μα και δουλειά κανονική να ξεκινήσεις η επιστροφή θα συμψηφιστεί με τυχόν φόρους που θα έχεις να πληρώσεις, έτσι ή θα πληρώσεις λιγότερους φόρους ή θα πάρεις μικρότερη επιστροφή. Καθόλου mad, απόλυτα λογικό. Επίσης σε κάθε έτους την φορολογική δήλωση βάζεις τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα