Chris_saxo vts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Διαβαζα σ' ενα site που λεγανε οτι το υπουργειο τα δινει στα κεκ κ μετα αυτοι σε μας. Κ αυτοι τα αργουν για να κερδισουν χρηματα απο τους τοκους. Παντως σιγα σιγα μπαινουν σε ατομα στους λογαριασμους τους!
aris1986 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Διαβαζα σ' ενα site που λεγανε οτι το υπουργειο τα δινει στα κεκ κ μετα αυτοι σε μας. Κ αυτοι τα αργουν για να κερδισουν χρηματα απο τους τοκους. Παντως σιγα σιγα μπαινουν σε ατομα στους λογαριασμους τους!Τα χρήματα κάθε εξάμηνο τοκιζονται. Αν είναι να φάτε και 6 μήνες περιμένοντας άστα βραστα...
gokuthelegend Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Τα χρήματα κάθε εξάμηνο τοκιζονται. Αν είναι να φάτε και 6 μήνες περιμένοντας άστα βραστα... Μπορεί να τα βάζουν σε προθεσμιακή κατάθεση για 1-2 μήνες. Ρε παιδιά και πάλι, πόσα λεφτά θα πάρουν επιπλέον σε τόκους;
Regina^ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά εγώ έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου....Από 13/12 έχω τελειώσει θεωρία και ακόμα τπτ....Έχω συμπληρώσει και τις 200 ώρες της πρώτης φάσης και από ό,τι βλέπω για αυτά καλό Απρίλη αφού θα περιμένουμε και τα τετράωρα να τελειώσουν.....
Chris_saxo vts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό λεω κ γω. Σιγά το ποσό που θα πάρουν από τους τόκους.@Regina φίλη μου έχει κάνει κοντά 310 ώρες κ δεν έχει πάρει τπτ, κ το αγόρι της σε ένα μήνα που έκλεισε στην πρακτική πληρώθηκε την θεωρία. Άντε βγάλε άκρη τι γίνεται!
mareled Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι αναλογα το κεκ καποιοι εχουν πληρωθει εμεις πχ οχι εγω αρχισα πρακτικη 12/1 και μια αλλη κοπελα που ηταν στο προηγουμενο τμημα -παλι 25-29- αρχισε πρακτικη λιγο πριν τα χριστουγεννα και δεν εχει πληρωθει ουτε εκεινη...... Παντως ειναι πολυ μαλακες τα κεκ πληρωνονται αμεσως κ αφορολογητα κ εμεις οι ΑΝΕΡΓΟΙ με κρατισεις κ του αγου ανημερα. Και δεν μπορω την καραμελα θα τα παρετε επιστροφη το 2017 ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ μεχρι τοτε.
Chris_saxo vts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι αναλογα το κεκ καποιοι εχουν πληρωθει εμεις πχ οχι εγω αρχισα πρακτικη 12/1 και μια αλλη κοπελα που ηταν στο προηγουμενο τμημα -παλι 25-29- αρχισε πρακτικη λιγο πριν τα χριστουγεννα και δεν εχει πληρωθει ουτε εκεινη...... Παντως ειναι πολυ μαλακες τα κεκ πληρωνονται αμεσως κ αφορολογητα κ εμεις οι ΑΝΕΡΓΟΙ με κρατισεις κ του αγου ανημερα. Και δεν μπορω την καραμελα θα τα παρετε επιστροφη το 2017 ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ μεχρι τοτε. Κ γω 12/1 ξεκίνησα κ ούτε είδα αν έχουν μπει τα λεφτά με τόσα που ακούω.. Νομίζω τα κεκ πληρώνονται 3 μέρες μετά από εμάς.. Εμάς σκέφτονται, να έχουμε κ το 2017 να παίρνουμε..
lalala2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά πληρώθηκα! είχαμε τελειώσει θεωρία στις 15/12 και μέχρι χθες το μεσημέρι τίποτα, αλλά φανήκανε σήμερα τα λεφτά! σχεδόν στο δίμηνο δλδ!άντε να δούμε για τις φάσεις τώρα... 1
anteto Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 posa sou valane telika file? παιδιά πληρώθηκα! είχαμε τελειώσει θεωρία στις 15/12 και μέχρι χθες το μεσημέρι τίποτα, αλλά φανήκανε σήμερα τα λεφτά! σχεδόν στο δίμηνο δλδ!άντε να δούμε για τις φάσεις τώρα...
kosmasdel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τέλος θεωρίας 8/1 και 9/1 αρχή πρακτικής μπήκαν τα λεφτά (366,72€) στις 12/2 σε 25-29.
redhotstef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πτυχίο αεί/τει τα ίδια λεφτά πήραν; Απ ότι διαπίστωνω τα λεφτά τα έδωσαν ακριβώς στους δύο μήνες! Ξέρουμε ποτέ θα παρθούν τα λεφτά της άλφα φάσης που τελειώσε 9/2/2015; Επίσης φορολογική δήλωση κάνουμε τον Ιούνιο , τον Σεπτέμβριο, η το άλλο έτος (2016) για το σύνολο των χρημάτων που θα δοθούν από το πρόγραμμα;
gokuthelegend Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν πτυχίο αεί/τει τα ίδια λεφτά πήραν; Απ ότι διαπίστωνω τα λεφτά τα έδωσαν ακριβώς στους δύο μήνες! Ξέρουμε ποτέ θα παρθούν τα λεφτά της άλφα φάσης που τελειώσε 9/2/2015; Επίσης φορολογική δήλωση κάνουμε τον Ιούνιο , τον Σεπτέμβριο, η το άλλο έτος (2016) για το σύνολο των χρημάτων που θα δοθούν από το πρόγραμμα; Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τα υπόλοιπα, αλλά κάθε χρόνο κάνεις φορολογική δήλωση για τα λεφτά που πήρες τον προηγούμενο χρόνο. Φέτος θα κάνεις δήλωση για τα λεφτά που πήρες πέρσι (αν πήρες κάτι). Του χρόνου θα κάνεις δήλωση για τα λεφτά που πήρες φέτος.
planodios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 εδω οι περισσοτεροι δεν πηραν τα λεφτα της θεωριας που τελειωσαν 8/12 τα σεμιναρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα