Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τμήμα που ξεκίνησε χειμώνα του 2013 και τελείωσε καλοκαίρι του 2014 πήρανε αποδείξεις πριν λίγες μέρες απτο κεκ αν και αποτι είπαν έτσι και αλλιώς παιρνάνε πλέον αυτόματα όλα αυτά στο σύστημα

Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ξέρει κάποιος την βεβαίωση αποδοχών αν την χορηγεί το υπουργείο ή τα κεκ;Ήμουν στο voucher το 2013 και έχω πληρωθεί κανονικά (αν και με μεγάλες καθυστερήσεις) όμως δεν έχουν δώσει σε κανέναν από το τμήμα μου - μετά από τόσο καιρό - τις βεβαιώσεις ώστε να κάνουμε φορολογική δήλωση και να μας επιστραφεί ο φόρος που παρακρατήθηκε.Ισχύει ότι θα τις στείλουν απευθείας στο taxisnet; Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ard,

οι βεβαιώσεις αποδοχών εκδίδονται απο το Υπουργείο Εργασίας, και συνήθως αποστέλλονται μαζικά για κάθε τμήμα στα ΚΕΚ που παρακολούθησες το πρόγραμμα.

για να υποβάλεις την Φορολογική σου δήλωση βεβαία δεν είναι απαραίτητο το χαρτί που λέει πόσα πήρες διότι στο TAXIS τα ποσά που έχεις λάβει έχουν συμπληρωθεί αυτόματα ηλεκτρονικά.

Σου προτείνω να απευθυνθείς στο ΚΕΚ σου και να μάθεις αν έχουν λάβει κάτι, και μαζί με τον λογιστή σου να μπείς στον λογαριασμό σου στο ΤΑΧΙS και να δεις αν είναι ενημερωμένος με τα ποσά που έχεις πάρει.

Για το τί πρέπει να πληρωθείς πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τα ποσά που αντιστοιχούν σε θεωρία και πρακτική και να αφαιρέσεις τις κρατήσεις που είναι το 23,6 % (20% ο φόρος και 3,6% χαρτόσημο)

π.χ. Αν πρέπει να λάβεις 800 ευρώ μικτά στον λογαριασμό σου θα δείς το ποσό 611,2 =(800 - (800*23,6%))

Απο τα 611,2 αφαιρείς και τις κρατήσεις των τραπεζών 2-3 ευρώ και αν τυχών έχεις κάνει και απουσίες που έχουν περαστεί στο σύστημα του Voucher δεν θα πληρωθείς για αυτές τις ώρες. Υπολόγισε ότι είναι 6 ευρώ την ώρα μικτά για την θεωρία και 4 ή 4,6 ευρώ για την πρακτική. Ή κάπως έτσι τελοσπάντων...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο τα 611,2 αφαιρείς και τις κρατήσεις των τραπεζών 2-3 ευρώ και αν τοιχών έχεις κάνει και απουσίες που έχουν περαστεί στο σύστημα του Voucher δεν θα πληρωθείς για αυτές τις ώρες. Υπολόγισε ότι είναι 6 ευρώ την ώρα μικτά για την θεωρία και 4 ή 4,6 ευρώ για την πρακτική. Ή κάπως έτσι τελοσπάντων...

τις απουσίες τις πληρώνουν κανονικά, τσεκαρισμένο στο θεωρητικό κομμάτι

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι.. το ότι καθυστερεί η πληρωμή 2 μήνες μετά το πέρας της θεωρητικής κατάρτισης το έχω κατανοήσει..ωστόσο, το ίδιο ισχύει και για την  πληρωμή της α' και β' φάσης? δηλαδή εμαςπου τελειώνει η α' φάση τώρα, και δεν έχουμε πάρει καν ταλεφτά της θεωρίας, θα τα πάρουμε καλό απρίλη?? 

Δημοσ.

Για τη πρακτική μπορεί να πάει ακόμη πιο πίσω απτο δίμηνο πχ αν υπάρχουν στο τμήμα άτομα που δουλέουν με τετράωρο

Δημοσ.

εγω με τετράωρο είμαι..για αυτό ρωτάω εάν η πληρωμή θα γίνει όταν κλείσουν οι δυο μήνες από την ημερομηνια που τελειώνουμε την α' φαση πχ. συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω!! 

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,εχω τελειωσει τη θεωρια απ τις 9/01 και ακομα λεφτα για τη 8εωρια δεν εχουμε δει!στην αρχη μας ειπαν οτι μετα απο 1 μηνα θα τα εχουμε παρει αλλα τιποτα!ειναι καποιος που εχει πληρωθει?και τελικα ποσα ειναι τα λεφτα της θεωριας?γιατι στο κεκ στις αρχες μας ειχαν πει οτι ειναι 6 ευρω/ωρα δλδ 6χ120=720 και εδω διαβαζω για 480!ευχαριστω

Δημοσ.

ard

Για τα προγράμματα voucher 18-29, 25-29, 18-24 τις στέλνει το υπουργείο.

Για τα προγράμματα voucher τουρισμού τις στέλνει το SETE στο Κέντρο Δία Βίου Μάθησης και σας τι δίνει αυτό.

Αν και από πέρσι στο σύστημα taxis ήταν όλα μέσα δεν χρειάστηκε να δοθούν στη Δ.Ο.Υ.

Lalala2

Ναι συνήθως ο χρόνος μέχρι να φτάσουν τα χρήματα στους λογαριασμούς σας θέλει 2 μήνες για όλες τις φάσεις. Και αυτό είναι από το τέλος όλου του τμήματος!

anteto

2 μήνες περίπου θέλει η διαδικασία, απλά πέσαμε σε εκλογές και ανακατατάξεις.

Voucher 18-24

2.410€: Για ανέργους απόφοιτους ΑΕΙ - ΤΕΙ, 480€ επίδομα θεωρητικής κατάρτισης + 1.930€ επίδομα πρακτικής άσκησης.

2.240€: Για ανέργους απόφοιτους Λυκείου - ΙΕΚ, 720€ επίδομα θεωρητικής κατάρτισης + 1.520€ επίδομα πρακτικής άσκησης.

Τα ποσά είναι μικτά (-20% φόρος, -3,6% χαρτόσημο)

Δημοσ.

παει η κοροιδια συννεφο!ηταν που θα εμπαιναν τα λεφτα της θεωριας με το περας ενος μηνα πρακτικης!λινατσες!

Δημοσ.

Απ' οτι βλεπω πολλοι ειμαστε που περιμενουμε να πληρωθουμε.. τελικα τα λεφτα τα κεκ μας τα δινουν η το υπουργειο? πολλα λενε οτι τα κεκ τα εχουν να τοκιζονται!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τα δίνουν στο κεκ και μετά στο υπουργείο, δεν υπάρχει λόγος

Το ότι τα έχουν στο τόκο κτλ είναι να χαμε να λέγαμε

Δημοσ.

θα μπουν καποια στιγμη. οπως εχουμε γραψει και δεκάδες σελίδες πισω τα ιδια λεγανε και αλλοι. υπομονή.  εμενα η γυναικα μου στο προηγουμενο ειχε τελειώσει τα σεμινάρια αυγουστο τελειωσε την δουλεια  δεκεμβρη  ε τον δεκεμβρη πηρε τον σεμιναριων και της δουλειας τον απριλη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...