Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστω το voucher για τις ευκαιριες που μου δωσε (καμια) και την υπομονη.

Βρηκα μονος μου δουλεια...

Καλη επιτυχια σε σας.

Εγω οταν με παρουν θα ριξω ακυρο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καλά που έκανες. Εγώ έκανα τη βλακεία και στηρίχθηκα στο πρόγραμμα, όχι ότι θα έβρισκα τίποτα έτσι κι αλλιώς. :-)

Εγώ έτρεχα για πάνω από ένα μήνα σε μία εταιρεία, τεστ, συνέντευξη, στήσιμο 45 λεπτά, με ρίξαν και στο λιγοτέρο ελκυστικό τομέα της εταιρείας, αλλά παρ' όλα αυτά διατήρησα το προφίλ του φιλόδοξου εργαζόμενου. Και στο τέλος μου ρίξαν άκυρο και μ' άφησαν με το πουλί στο χέρι τέλη Ιουλίου. Πραγματικά δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε. Τόση ταλαιπώρια και μου ρίξαν άκυρο χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, για μία κωλοθέση πρακτικής.

Ευτυχώς τώρα με στείλαν fast track σε μία επιχείρηση και θα μου απαντήσουν σήμερα κιόλας αν θα με πάρουν. Αυτή δεν ήταν και η καλύτερη συνέντευξη μου είναι η αλήθεια, αλλά προσφέρθηκα για χαμαλοδουλειά και ελπίζω ότι και αυτοί το έχουν ανάγκη και θα τελειώσει το μαρτύριο επιτέλους. Θα κάνω update αργότερα.

Τι εγινε ρε παιδια, ακόμα κανεις δεν άρχισε;;;;;; :whistle:

Κάποιοι έχουν βρει δουλειά και έχουν αρχίσει κατάρτιση. Στην επαρχία πάντως γίνονται όργια. Τους χώνουν σε ένα ενιαίο τμήμα κατάρτισης και βλέπουν ταινίες ή κωλοβαράνε για 6 ώρες. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό βέβαια, αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω και κάτι... :-D

Δημοσ.

δευτερη μερα σημερα μαθηματων και πολυ χαλαρα τα πραγματα , θα ηταν χασιμο χρονου αμα δεν ηταν 21 κοπελες με μια ταξη των 25 ατομων    - Πατρα

Δημοσ.

δευτερη μερα σημερα μαθηματων και πολυ χαλαρα τα πραγματα , θα ηταν χασιμο χρονου αμα δεν ηταν 21 κοπελες με μια ταξη των 25 ατομων    - Πατρα

τυχερέ... και τι κάνετε όλη μέρα;

Δημοσ.

Ναι για πες, τι μαθήματα κάνετε?

τρεχουμε τωρα ολοι να βγαλουμε ατομικο αριθμο μητρωου μαλλον για μετα το 5μηνο μηπως μας κρατησουν για τα ενσημα. Γενικα τιποτα δεν κανουμε , το προγραμμα ειναι απο της 5 μεχρι της 10 δηλαδη μπαινουμε μεσα 5.20 και βγαινουμε 5.50 και φευγουμε 8.30 και ολας. Μαθαμε τη ειναι management σε πολυ γενικες γραμμες και μετα υπογραφαμε για ολες της μερες στο απουσιολογιο γιατι εχουν πολλα χαρτια να φτιαξουν αυτοι και με το που τελειωσουμε τα μαθηματα την επομενη μερα πρεπει να εχουν στειλει κατι αναφορες στο υπουργειο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν τελειωσει το θεωρητικο θα πας για πρακτικη αμεσως; εχεις βρει επιχειρηση;

στo praktiker . Mετα απο 3-4 μερες περιπου . Τα μαθηματα ειναι χασιμο χρονου κατα την γνωμη μου δηλαδη η δουλεια που θα βρεις δεν αντιστοιχει με τα μαθηματα - Τεχνικες πωλησεων - ( ο αλλος που θα παει στο super market μπορει να ειναι στα τυρια , ο αλλος στην αποθηκη στην lux - γιατι επαιζε και αυτο ) αλλα αφου θα πληρωθω αμα πανε ολα καλα 400 ευρω μετα απο ενα μηνα δεν με νοιαζει τοσο . Κατι παιζει παντος να μπορεις να δικαιολογισεις τις βενζινες σου αμα εισαι απο μακρια 

Επεξ/σία από Impious
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν στο πρόγραμμα τα λεφτά της πρακτικής άσκησης θα μπούνε στο δικό μας λογαριασμό απευθείας από τον ΟΑΕΔ ή θα μπούνε στον εργοδότη και θα κρεμόμαστε από αυτόν ??

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν στο πρόγραμμα τα λεφτά της πρακτικής άσκησης θα μπούνε στο δικό μας λογαριασμό απευθείας από τον ΟΑΕΔ ή θα μπούνε στον εργοδότη και θα κρεμόμαστε από αυτόν ??

εφόσον δίνεις και αριθμό λογαριασμού, γιατί να πάνε στον Εργοδότη ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...