Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχά, να βοηθήσει θέλει.

Σωστός πάντως, έχει περάσει τόσος καιρός, μπορεί να έχει βρει δουλειά, να έχει πάει σε άλλη πόλη, να σπουδάζει ή απλά να δήλωσε ότι να 'ναι στοιχεία. Μόνο έναν επιλαχών πήραν;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mens

Δεν βλέπω εγώ να έχουν ανακοινώσει επιλαχόντες!

Για τους δικούς μας επιλαχόντες που γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει αιτήσεις στο σύστημα δεν βγάζει τίποτα.

Δημοσ.

Mens

Δεν βλέπω εγώ να έχουν ανακοινώσει επιλαχόντες!

Για τους δικούς μας επιλαχόντες που γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει αιτήσεις στο σύστημα δεν βγάζει τίποτα.

Δεν τους ανακοινωσανε οπως παλιά με πινακες τους ΚΑΥΑΣ...απλως αλλαξε αυτοματα η κατάταξη οπου χρειαζοταν...Αμα δεις η ανακοίνωση αναφέρει για  1ο τροποποιημενο μητρωο..

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που το απουσιολόγιο σκιστεί και το κολλήσω με ζελοτέιπ, θα υπάρχει πρόβλημα; 

Και επίσης έχω τελειώσει τη θεωρία από τις 18/12, πότε θα μπουν τα λεφτά, υπάρχει πιθανότητα να τα καθυστερήσουν λόγω εκλογών;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τους επιλαχοντες του 18-24 θα τους παρουν ολους? Γιατι ετσι μου ειπαν σε ενα κεκ. Πρεπει να περιμενουμε καποια ανακοινωση στο voucher.gov? και κατι ακομα. Αν καποιος δν μεινει ευχαριστημενος απ τις επιλογες για εργασια που προτεινει τ κεκ, εχει δικαιωμα να φυγει, παρολο που μπορει να εχουν πεσει υπογραφες? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πολυτεχνων πες μας σε παρακαλώ τι κέρδος έχουν οι επιχειρήσεις που θα μας πάρουν ή με έχουν ήδη πάρει;

δλδ την πρακτική τη πληρώνει το εσπα, σωστά; τους κοστίζουμε χρηματικά κάτι;

Δημοσ.

Μόλις τελείωσε την θεωρία το τμήμα μου για το voucher υγείας στα πεδυ. Σκέτη χασούρα τα σεμινάρια. Πήγαμε στο πεδυ, δεν ήξεραν ΚΑΝ στα ιατρεία ότι θα πάμε και μας έβαλαν να κάνουμε αγγαρείες ή δουλειές άλλων μόνιμων υπαλλήλων. Απορώ που μας είχε χωρισμένους σε κλάδους η προκήρυξη, όπως πχ. ΠΕ Οικονομικού. Όλοι τα ίδια κάνουμε ανεξάρτητα την ειδικότητά μας. Τουλάχιστον τα χρήματα είναι περισσότερα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και το ωράριο είναι σταθερό.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που το απουσιολόγιο σκιστεί και το κολλήσω με ζελοτέιπ, θα υπάρχει πρόβλημα; 

Και επίσης έχω τελειώσει τη θεωρία από τις 18/12, πότε θα μπουν τα λεφτά, υπάρχει πιθανότητα να τα καθυστερήσουν λόγω εκλογών;

Ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς..  Καλού κακού ρώτα το ΚΕΚ σου.. μπορεί να στο αντικαταστήσει.. Μπορείς και μόνη σ να φωτοτυπήσεις ότι σκίστηκε. Υπολόγιζε την πληρωμή τουλάχιστον 2 μήνες μετά το πέρας της θεωρίας. Κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές λόγω εκλογών. 

Πολυτεχνων πες μας σε παρακαλώ τι κέρδος έχουν οι επιχειρήσεις που θα μας πάρουν ή με έχουν ήδη πάρει;

δλδ την πρακτική τη πληρώνει το εσπα, σωστά; τους κοστίζουμε χρηματικά κάτι;

Απαντώ εγώ μιας και τον έχουμε ταράξει τον άνθρωπο. Σωστά το κατάλαβες. Το κέρδος των επιχειρήσεων είναι να έχουν εσένα να εργάζεσαι γι αυτούς χωρίς να πληρώνουν τίποτα. Τα χρήματα που θα πάρεις δεν θα προέρχονται από την επιχείρηση που εργάζεσαι.   

Δημοσ.

Μόλις τελείωσε την θεωρία το τμήμα μου για το voucher υγείας στα πεδυ. Σκέτη χασούρα τα σεμινάρια. Πήγαμε στο πεδυ, δεν ήξεραν ΚΑΝ στα ιατρεία ότι θα πάμε και μας έβαλαν να κάνουμε αγγαρείες ή δουλειές άλλων μόνιμων υπαλλήλων. Απορώ που μας είχε χωρισμένους σε κλάδους η προκήρυξη, όπως πχ. ΠΕ Οικονομικού. Όλοι τα ίδια κάνουμε ανεξάρτητα την ειδικότητά μας. Τουλάχιστον τα χρήματα είναι περισσότερα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και το ωράριο είναι σταθερό.

Eμαθες ποσο ακριβως θα ειναι η αμοιβη σου για θεωρια-πρακτικη??

Δημοσ.

Αν δεν πάω στην πρακτική μια μέρα ή κάποιες ώρες τι γίνεται? Μπορώ να την αναπληρώσω άλλη μέρα?

Σίγουρα πρέπει να ενημερώσεις το κεκ. Δικαιούσαι κάποιες απουσίες τις οποίες πληρώνεσαι κανονικά. Είτε μπορείς να κάνεις τις απουσίες που δικαιούσαι είτε να αναπληρώσεις άλλη μέρα (ίσως στο τέλος της πρακτικής). Όπως θέλεις.

Δημοσ.

Eμαθες ποσο ακριβως θα ειναι η αμοιβη σου για θεωρια-πρακτικη??

Συνολικά είναι 7800 χωρίς κρατήσεις οι οποίες είναι 20% φόρος και 3,6 % χαρτόσημο.

Θεωρία  1.560 € - 23,6 % = 1191 € και πρακτική 6.240 € - 23,6 % = 4767 €

Σύνολο: 5958 € καθαρό ποσό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...