pontios16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Να πω και εγώ κάτι... μπορώ αργότερα να αλλάξω τις ώρες?
mens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά με το voucher υγείας έχουμε καμία εξέλιξη? Είμαι επιλαχών και δεν έχω ακόμα καμία ενημέρωση. Τι γίνεται με αυτό?
politechnon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 pontios16 Έχει μία διαδικασία αλλα μπορείς ναι! mens Μπάχαλο αυτό το πρόγραμμα!
toytoyni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 γεια σας,θελω να ρωτησω κατι..εχουμε τελειωσει την θεωρια στις 17 δεκεμβρη για το 24-29 ξερετε ποτε θα παρουμε τα χρηματα??και στο τελος της πρακτικης αν θελει η επιχειρηση να σου κανει συμβαση την επιδοτει ο οαεδ για 2 μηνες??
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Κάτσε να δούμε από αύριο, arxani, που μπαίνουν πάλι σε κανονικό πρόγραμμα οι υπάλληλοι του υπουργείου. Αν δεν βγάλουν τίποτα και την άλλη βδομάδα, χλωμό το βλέπω το πράγμα. 1
kwstas654 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μηπως ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν οι επιχηρήσεις που σημμετέχουν στο voucher 18-24;
anthobeio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μηπως ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν οι επιχηρήσεις που σημμετέχουν στο voucher 18-24; Η επιχείρηση καρπώνεται δωρεάν υπάλληλο. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρηματική αποζημίωση λόγω της αποδοχής της να εργάζεται δωρεάν γι αυτήν κάποιος άνεργος. Αφού τελειώσει το voucher ο άνεργος, μόνο τότε δίνονται οικονομικά κίνητρα στην επιχείρηση για να τον προσλάβει. Συνήθως προς το τέλος του voucher ανακοινώνεται το ακριβές ποσό της βοήθειας προς τις επιχειρήσεις. Στα παλιότερα voucher το ποσό αυτό ήταν 18€/μέρα εργασίας.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα! εκανα την αιτηση για πτυχιουχους στο καινουργιο voucher πατησα υποβολη μου εβγαλε τη σελιδα με τα στοιχεια μου και το καυας αλλα δεν μπορεσα να την αποθηκευσω και με πεταξε. το σημειωσα το καυας αλλα ηθελα να αποθηκευσω ολη τη σελιδα να την εχω στον υπολογιστη μου μπορω να κανω και δευτερη αιτηση? ή θα γινει μπερδεμα και θα μου βγαλει διαφορετικο καυας?
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Θα σου βγάλει ότι η αίτηση σου έχει ήδη γίνει και θα σου εμφανίσει απλώς τον ΚΑΥΑΣ. Θεωρητικά στα προηγούμενα ζήταγε να στείλεις και την αίτηση εκτυπωμένη, αλλά δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα από αυτά που έχουν λεχθεί εδώ.
akis_supernatural Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 και εγω πως θα τη βρω να εκτυπωσω την αιτηση?
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να μπορείς να τη βρεις. Κοίτα αν χρειάζεται στα δικαιολογητικά. * Βασικά αυτό που σου έβγαζε ότι η αίτηση έχει ήδη υποβληθεί, το έβγαζε στο προηγούμενο Voucher. Πάρε τηλέφωνο καλύτερα στο νούμερο που δίνει το υπουργείο, μη σε πάρω και στο λαιμό μου. VOUCHER ΥΓΕΙΑΣ: Βγάλαν μία ανακοίνωση σήμερα, ότι οι ωφελούμενοι του 1ου τροποποιημένου μητρώου έχουν 5 μέρες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά. Τώρα τι εννοεί με το 1ο τροποποιημένο μητρώο, δε γνωρίζω, ούτε βρίσκω κάποιο έγγραφο με αυτόν τον τίτλο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από Miracle Worker
mens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από τα κεκ και μου είπανε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα για voucher υγείας και είμαι επιτυχών, να πάω την άλλη βδομάδα να υπογράψω την σύμβαση. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τώρα τσέκαρα τη σελίδα με τα αποτέλεσματα στο voucher.gov.gr. Στην περιφέρεια μου φαίνεται κάναν έναν επιλαχών σε επιλεχθή και πετάξαν έναν από τους πρώτους επιλεχθείς στους μη επιλεχθείς. Αν δεν έβλεπα ότι η ο πρώτος μη επιλεχθής έχει πιο πολλά μόρια από εμένα, δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ότι αλλάχθηκε. Still 2 to go, αλλά λίγο δύσκολο. 1
savvas.18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τώρα τσέκαρα τη σελίδα με τα αποτέλεσματα στο voucher.gov.gr. Στην περιφέρεια μου φαίνεται κάναν έναν επιλαχών σε επιλεχθή και πετάξαν έναν από τους πρώτους επιλεχθείς στους μη επιλεχθείς. Αν δεν έβλεπα ότι η ο πρώτος μη επιλεχθής έχει πιο πολλά μόρια από εμένα, δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ότι αλλάχθηκε. Still 2 to go, αλλά λίγο δύσκολο. Και εγω το κατι αντιστοιχο....Πλεον ειμαι 1ος επιλαχων την περιφερεια μου...Το αστειο πιο ειναι οτι το λεω σε συγγενη μου και αρχιζει να λεει καταρες για τον απο πανω μου να παθει αυτο να παθει εκεινο....και του λεω το πιο απλο ...Ευχησου να εχει ΒΡΕΙ δουλεια...So simple!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα