Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά με το voucher υγείας έχουμε καμία εξέλιξη?

Είμαι επιλαχών και δεν έχω ακόμα καμία ενημέρωση.

Τι γίνεται με αυτό?

Δημοσ.

γεια σας,θελω να ρωτησω κατι..εχουμε τελειωσει την θεωρια στις 17 δεκεμβρη για το 24-29 ξερετε ποτε θα παρουμε τα χρηματα??και στο τελος της πρακτικης αν θελει η επιχειρηση να σου κανει συμβαση την επιδοτει ο οαεδ για 2 μηνες??

Δημοσ.

Κάτσε να δούμε από αύριο, arxani, που μπαίνουν πάλι σε κανονικό πρόγραμμα οι υπάλληλοι του υπουργείου. Αν δεν βγάλουν τίποτα και την άλλη βδομάδα, χλωμό το βλέπω το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν οι επιχηρήσεις που σημμετέχουν στο voucher 18-24;

Η επιχείρηση καρπώνεται δωρεάν υπάλληλο. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρηματική αποζημίωση λόγω της αποδοχής της να εργάζεται δωρεάν γι αυτήν κάποιος άνεργος. Αφού τελειώσει το voucher ο άνεργος, μόνο τότε δίνονται οικονομικά κίνητρα στην επιχείρηση για να τον προσλάβει. Συνήθως προς το τέλος του voucher ανακοινώνεται το ακριβές ποσό της βοήθειας προς τις επιχειρήσεις. Στα παλιότερα voucher το ποσό αυτό ήταν 18€/μέρα εργασίας.

Δημοσ.

καλησπερα! εκανα την αιτηση για πτυχιουχους στο καινουργιο voucher πατησα υποβολη μου εβγαλε τη σελιδα με τα στοιχεια μου και το καυας αλλα δεν μπορεσα να την αποθηκευσω και με πεταξε. το σημειωσα το καυας αλλα ηθελα να αποθηκευσω ολη τη σελιδα να την εχω στον υπολογιστη μου μπορω να κανω και δευτερη αιτηση? ή θα γινει μπερδεμα και θα μου βγαλει διαφορετικο καυας?

Δημοσ.

Θα σου βγάλει ότι η αίτηση σου έχει ήδη γίνει και θα σου εμφανίσει απλώς τον ΚΑΥΑΣ. Θεωρητικά στα προηγούμενα ζήταγε να στείλεις και την αίτηση εκτυπωμένη, αλλά δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα από αυτά που έχουν λεχθεί εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω να μπορείς να τη βρεις. Κοίτα αν χρειάζεται στα δικαιολογητικά.

* Βασικά αυτό που σου έβγαζε ότι η αίτηση έχει ήδη υποβληθεί, το έβγαζε στο προηγούμενο Voucher. Πάρε τηλέφωνο καλύτερα στο νούμερο που δίνει το υπουργείο, μη σε πάρω και στο λαιμό μου.

VOUCHER ΥΓΕΙΑΣ: Βγάλαν μία ανακοίνωση σήμερα, ότι οι ωφελούμενοι του 1ου τροποποιημένου μητρώου έχουν 5 μέρες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά. Τώρα τι εννοεί με το 1ο τροποποιημένο μητρώο, δε γνωρίζω, ούτε βρίσκω κάποιο έγγραφο με αυτόν τον τίτλο.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από τα κεκ και μου είπανε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα για voucher υγείας και είμαι επιτυχών, να πάω την άλλη βδομάδα να υπογράψω την σύμβαση.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?

Δημοσ.

Τώρα τσέκαρα τη σελίδα με τα αποτέλεσματα στο voucher.gov.gr. Στην περιφέρεια μου φαίνεται κάναν έναν επιλαχών σε επιλεχθή και πετάξαν έναν από τους πρώτους επιλεχθείς στους μη επιλεχθείς. Αν δεν έβλεπα ότι η ο πρώτος μη επιλεχθής έχει πιο πολλά μόρια από εμένα, δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ότι αλλάχθηκε. Still 2 to go, αλλά λίγο δύσκολο. :)

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα τσέκαρα τη σελίδα με τα αποτέλεσματα στο voucher.gov.gr. Στην περιφέρεια μου φαίνεται κάναν έναν επιλαχών σε επιλεχθή και πετάξαν έναν από τους πρώτους επιλεχθείς στους μη επιλεχθείς. Αν δεν έβλεπα ότι η ο πρώτος μη επιλεχθής έχει πιο πολλά μόρια από εμένα, δεν θα έπαιρνα χαμπάρι ότι αλλάχθηκε. Still 2 to go, αλλά λίγο δύσκολο. :)

Και εγω το κατι αντιστοιχο....Πλεον ειμαι 1ος επιλαχων την περιφερεια μου...Το αστειο πιο ειναι οτι το λεω σε συγγενη μου και αρχιζει να λεει καταρες για τον απο πανω μου να παθει αυτο να παθει εκεινο....και του λεω το πιο απλο ...Ευχησου να εχει ΒΡΕΙ δουλεια...So simple!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...