Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Mits_aueb

Μερίδιο ευθύνης για τις καθυστερήσεις πληρωμών έχουν και τα Κέντρα Δία Βίου Μάθησης!

Modechristo_13

Όχι δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα voucher  του τουρισμού ακόμα.

Τα αποτελέσματα επιλαχόντων voucher 25-29 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα .

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για σε όλους. Έχω επιτύχει σε Voucher και έχω υπογράψει και σύμβαση τον Οκτώμβριο αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ούτε η θεωρία.

Η κάρτα ανεργίας μου έληγε στις 17 Δεκεμβρίου αλλά ξέχασα να την ανανεώσω.

Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει επιπτώσεις στο Voucher και αν μπορώ να το σώσω κάπως δεδομένου ότι έπεσαν του κόσμου οι αργίες στο μεσοδιάστημα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για σε όλους. Έχω επιτύχει σε Voucher και έχω υπογράψει και σύμβαση τον Οκτώμβριο αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ούτε η θεωρία.

Η κάρτα ανεργίας μου έληγε στις 17 Δεκεμβρίου αλλά ξέχασα να την ανανεώσω.

Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει επιπτώσεις στο Voucher και αν μπορώ να το σώσω κάπως δεδομένου ότι έπεσαν του κόσμου οι αργίες στο μεσοδιάστημα.

Ευχαριστώ.

Στα voucher πρέπει να ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας γιατί στην ουσία φαίνεται ότι κάνεις "πρακτική" πάνω στην "θεωρία" που σου έκαναν, κάτι σαν φροντιστήριο δηλαδή. Δεν θεωρείται ότι δουλεύεις κανονικά, φαίνεσαι ακόμη άνεργος.

Δημοσ.

Στα voucher πρέπει να ανανεώνεις την κάρτα ανεργίας γιατί στην ουσία φαίνεται ότι κάνεις "πρακτική" πάνω στην "θεωρία" που σου έκαναν, κάτι σαν φροντιστήριο δηλαδή. Δεν θεωρείται ότι δουλεύεις κανονικά, φαίνεσαι ακόμη άνεργος.

Ναι αλλά αν δεν ανανεώσεις "κόβεσαι" από το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Καλησπερα! το κομματι της πρακτικης ασκησης πρεπει να εχει τελειωσει καποια συγκεκριμενη ημερομηνια? κατι ειχα ακουσει για 30 μαιου..

Δημοσ.

Καλησπέρα... Τα αποτελέσματα για 29-64 ειχαν πει ότι θα βγούνε σήμερα στις 11 αλλά

μεχρι τώρα δεν εχει βγει κάτι... Ξερει κανείς κάτι;;;

Τα αποτελεσματα για το voucher 29-64 θα εχουν βγει μεχρι και την Δευτερα 5 Ιανουαριου,

ετσι γραφει η ανακοινωση του ΟΑΕΔ.

Την προηγουμενη εβδομαδα βγηκε η μοριοδοτηση,το ποσα μορια εχει ο καθενας με βαση τα στοιχεια

που ειχε δηλωσει B)

Δημοσ.

Καλή χρονιά και από μένα!

Για το Voucher Υγείας, μου έστειλε ένα μεγάλο ΚΕΚ πριν 2 ημέρες και έλεγε "μάθετε σήμερα εάν είστε επιλαχόντες", ενώ για το 18-29 έλεγε "μάθετε πρώτοι αν είστε επιλαχόντες". Στο σάιτ του voucher δεν λέει τίποτα για κανένα από τα δύο πάντως.

Στο καινούριο Voucher με τις 7.000, άντε και μας παίρνουν, σε ποιο ΚΕΚ θα κάνουμε θεωρία; Οι θέσεις είναι για επαρχία και έχει κάτι προϋποθέσεις συμμετοχής για ΚΕΚ που αμφιβάλλω αν τα καλύπτει κάποιο ΚΕΚ της επαρχίας. Εγώ είμαι σε μία πόλη 20.000 κατοίκων και έχει δύο τοπικά ΚΕΚ...

Δημοσ.

iPnos

Πρέπει να πας στον ΟΑΕΔ να σου συνδέσουν την παλαιά κάρτα με την νέα οπωσδήποτε!

Cpetro

Το πρόγραμμα που κάνεις θεωρία κα πρακτική δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 6 μήνες.

Δεν υπάρχει καταλυτική ημερομηνία για όλους το ίδιο.

Dim_nat11

Δεν έχουν βγάλει ακόμα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες 18-24

Miracle Wolker

Αποτελέσματα επιλαχόντων για το voucher 18-24 & 25-29 όπως επίσης και για το υγείας δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα ακόμα.

Για το πρόγραμμα που λες του ΟΑΕΔ είναι παντελώς μπάχαλο. Ίσως πράγματι να μην υπάρχει κανέναν Κέντρο Δία Βίου Μάθησης που να μπορεί να το υλοποιεί στην περιοχή σου αν τυχόν δεν έχει τις προϋποθέσεις (1.200.000€) που ορίζει ο ΟΑΕΔ.

Δημοσ.

τελειώνω την θεωρία στο voucher 18-24 αλλά δεν θα μπορέσω να πάω στην πρακτική, πρέπει να κάνω κάτι για να την ακυρώσω;

Δημοσ.

τελειώνω την θεωρία στο voucher 18-24 αλλά δεν θα μπορέσω να πάω στην πρακτική, πρέπει να κάνω κάτι για να την ακυρώσω;

Λογικά θα πρέπει να πας αναγκαστικά γιατί υποτίθεται πως εσύ δεν είχες καμιά απολύτως απασχόληση άρα και δεν έχεις τίποτα να κάνεις ώστε να μην πας... Εμένα στα ΚΕΚ με είχαν πει πως ότι δηλώσω, αυτό θα ίσχυσε για όλη την σεζόν δουλειάς (Εγώ ήθελα αργότερα να αλλάξω τις ώρες που θα πήγαινα)

Και στις 24 τελειώνω την θεωρία μου...! Τα λεφτά ξέρεις μήπως πότε θα μπουν στον λογαριασμό?

Πάντως αν δεν πας, μπορείς κάλλιστα να φύγεις από το πρόγραμμα (να κοπείς ή να κάνεις δήλωσή για να σε κόψουν!

Δημοσ.

Alexia24

Δηλώνεις στο Κέντρο Δία Βίου Μάθησης που είσαι ότι δε θα υλοποιήσεις το πρακτικό σκέλος να σε διακόψει στο σύστημα και είσαι ΟΚ!

Pontios16

Τα χρήματα αν είναι όλα ΟΚ τα χαρτιά από το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης προς το Υπουργείο, υπολόγισε 2 μήνες από την στιγμή που πάνε τα χαρτιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...