politechnon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν το πρόγραμμα υλοποιείται σωστά υπάρχει μία διαδικασία μέχρι να ολοκληρώσει όλο το τμήμα και να υπογραφούν οι συμβάσεις (συνεντεύξεις με επιχειρήσεις κτλ)
akis_supernatural Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 τα τελικα αποτελεσματα ποτε βγαινουν περιπου για να ειμαι σιγουρος? και κατι αλλο το καλοκαιρι ειχα κανει αιτηση στο τει μου να βγαλει νεο πτυχιο γιατι το ειχα χασει στη μετακομιση και θα βγει το Νοεμβριο... μπορουν στο ΚΕΚ να μου το βαλουν σε εκρεμοτητα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 @politechnon ποσες ωρες ειναι η θεωρητικη εκπαιδευση και ποσες ωρες η πρακτικη? 100 + 420 ?
politechnon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 akis_supernatural Λογικά την άλλη βδομάδα πρέπει να έχουν αναρτηθεί. Κάνε ένα search την επόμενη εβδομάδα στο www.voucher.gov.gr Θα πρέπει να σου δώσει μία βεβαίωση το ΤΕΙ αποφοίτησης (όπως σε αυτούς που παίρνουν αυτή τη βεβαίωση που δεν έχουν ορκισθεί για να πάρουν επίσημα το πτυχίο και τους πας το αντίγραφο του πτυχίου σου όταν το έχεις. Αυτό στο λέω γιατί το ΚΕΚ σε περίπτωση ελέγχου αν δεν έχει τα χαρτιά αυτά που δήλωσες θα έχει πρόβλημα. Αυτό πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με το ΚΕΚ που θα υλοποιήσεις. Αν μπορείς να πάρεις αυτή τη βεβαίωση και να τους πας το πτυχίο τον Νοέμβριο που θα στο δώσουν δεν πιστεύω ότι υπάρχει ζήτημα. Spect~ Αυτό είναι ανάλογα το πρόγραμμα γιατί πλέον είναι άλλο πρόγραμμα το 18-24 & άλλο το 25-29 και ανάλογα το επίπεδο ΑΕΙ-ΤΕΙ ή ΔΕ-ΙΕΚ. Για το πρόγραμμα 18-24 ΑΕΙ-ΤΕΙ = 80 ώρες θεωρητικά και 420 ώρες πρακτική. Δ.Ε.-ΙΕΚ = 120 ώρες θεωρητικά και 380 ώρες πρακτική. Για το πρόγραμμα 25-29 ΑΕΙ-ΤΕΙ & Δ.Ε.-ΙΕΚ = 80 ώρες θεωρητικά και 450 ώρες πρακτική.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 στο 25-29 ειμαι! θενκ γιου!
riga Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας.εγω εχω επιλεγει στο voucher.αλλα ειχα δηλωση εισοδημα 0, ενω επρεπε να ειχα δηλωδη 1 ευρω.τωρα τι? θα με αποκλεισουν λογω αυτου του λαθους? για 1 ευρω? ξερει κανεις?
top904 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπεγραψε κανεις την συμβαση?κανενα νεο γενικα ποτε αρχιζουν τα κεκ σας
redhotstef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπεγραψε κανεις την συμβαση?κανενα νεο γενικα ποτε αρχιζουν τα κεκ σας Ειπαν θα παρουν τηλεφωνο απο τη προηγουμενη δευτερα, και ακομα (θα) παιρνουν..
top904 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ακριβως το ιδιο και σε μενα,δευτερα(θα) με περνανε τηλ. αλλα τιποτα, τους πηρα εγω με τα απο 2 μερες ειπαν θα με παρουν αλλα και παλι τιποτα αυριο θα παω απο εκει να δω τη παιζει...
politechnon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 riga Ναι κανονικά υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θα συμφωνούν τα χαρτιά που θα καταθέσεις στο εκάστοτε Κέντρο Δια βίου Μάθησης με αυτό που γράφει στην αίτηση που έκανες. Δεν έχει σημασία το ποσό. Πρέπει να συνεννοηθείς με το πάροχο που θα κάνεις τα χαρτιά σου!
mariaagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 του τουρισμου μηπως ξερετε ποτε θα αρχισει ?
tony81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά με συγχωρείται. Πηγαίνετε σε διάφορα Κεκ να ρωτήσετε τι επιχειρήσεις έχουν και να πάτε σε μερικές συνεντεύξεις να βρείτε μια κατάλληλη θέση. Κάνατε αίτηση και περιμένετε να σας πάρουν τηλέφωνο? Δραστηριοποιηθειτε λίγο. ΨΆΞΤΕ την επιχείρηση που θα μετρήσει στο βιογραφικό σας όχι απλά να πάρετε 2 χήνες. Με παίρνει στο σταθερό σήμερα ένα παλικάρι (την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος), με ρώτησε με λίγα λόγια αν έχω κάνει αίτηση για το voucher. Του είπα ότι δεν με πήραν και πήγε να με χαιρετήσει. Τον ρωτάω "που βρήκατε τον αριθμό του σταθερού μου?" Μου λέει στον τηλεφωνικό κατάλογο. Του λέω "και πως ξέρετε το ονοματεπωνυμο μου, αφού δεν είναι δικό μου το σταθερό?". "Εεεεεε μου το δώσανε". Εντάξει του λέω ξέρω...
Anorymous Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 παιδια να ρωτησω κατι για τα κεκ υπαρχουν στην αθηνα καποια που ειναι ας το πουμε καλητερα η ολα ειναι τα ιδια σκατα ?
tony81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Έχω πάει σε 2-3. Κοιτάνε κυρίως να γίνει η δουλειά να πέσει το χρήμα, μέχρι εκεί. Βέβαια υπάρχουν τρόγλες πραγματικά αλλά και τις προκοπής από θέμα εγκαταστάσεων-προσωπικού. Εγώ πιστεύω είναι στο χέρι του ανέργου να βρει το κατάλληλο, καθαρά επειδή έχει το πάνω χέρι να τους ζορίσει να του βρουν αυτό που ψάχνει αυτός και όχι απλά να τον στείλουν κάπου για να τελειώνει..
Anorymous Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έχεις κάποιο να προτείνεις εγώ θα μπω στο πρόγραμμα 29-64 είμαι τριάντα και θέλω να μάθω κάτι που θα μετράει στο cv για αυτό ρωτάω για κανένα καλό κεκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα