Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ ότι μου είπαν στα ΚΕΚ μετράει ποιος έκανε 1ος την αίτηση

Όχι δεν ισχύει αυτό. Στην προκήρυξη έγραφε οτι δεν έχει καμια σημασία η ημερομηνια της αιτησης. Φαίνεται και στα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει αυτό. Στην προκήρυξη έγραφε οτι δεν έχει καμια σημασία η ημερομηνια της αιτησης. Φαίνεται και στα αποτελέσματα.

Το γεγονός πως μου είπαν μπαρούφες, είναι ανησυχητικό 

Δημοσ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η πρόσκληση ορίζει ότι προηγούνται οι υποψήφιοι με την μεταγενέστερη ημερομηνία γεννήσεως. Σε περίπτωση που και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, επιλέγονται όλοι.

Μη βιάζεστε με τα αποτελέσματα!

Είναι όλοι μέσα για να τα δουν αμέσως και έχει μπλοκάρει το σύμπαν!

Θα βγουν σωστά και θα τα δούμε όλοι, δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Deus ex machina

Περιμένεις και ελπίζεις όπως σε παλαιότερες προσκλήσεις να βγάλει διευκρινιστική απόφαση και να ορίζει ότι μπορείς με τον Αρ. ΚΑΥΑΣ να προχωρήσεις την διαδικασία.

Tas0s88

Είσαι εκτός προγράμματος δυστυχώς!

Για περισσότερο εισόδημα (λόγο λάθους τεκμαρτού) ίσως να βγάλουν διευκρίνιση και να επιτραπούν να ενταχθούν μιας και μοριοδοτούνται λιγότερο.

Για λιγότερο εισόδημα που μοριοδοτήθηκε περισσότερο... το θεωρώ αδύνατον.

Kostasspil

Λάθος, η πρόσκληση λέει ότι αναφέρω παραπάνω.

Δημοσ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η πρόσκληση ορίζει ότι προηγούνται οι υποψήφιοι με την μεταγενέστερη ημερομηνία γεννήσεως. Σε περίπτωση που και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, επιλέγονται όλοι.

Μη βιάζεστε με τα αποτελέσματα!

Είναι όλοι μέσα για να τα δουν αμέσως και έχει μπλοκάρει το σύμπαν!

Θα βγουν σωστά και θα τα δούμε όλοι, δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Deus ex machina

Περιμένεις και ελπίζεις όπως σε παλαιότερες προσκλήσεις να βγάλει διευκρινιστική απόφαση και να ορίζει ότι μπορείς με τον Αρ. ΚΑΥΑΣ να προχωρήσεις την διαδικασία.

Tas0s88

Είσαι εκτός προγράμματος δυστυχώς!

Για περισσότερο εισόδημα (λόγο λάθους τεκμαρτού) ίσως να βγάλουν διευκρίνιση και να επιτραπούν να ενταχθούν μιας και μοριοδοτούνται λιγότερο.

Για λιγότερο εισόδημα που μοριοδοτήθηκε περισσότερο... το θεωρώ αδύνατο

Μαλιστα ! τι να πεις με ορισμενα ΚΕΚ  ! 1000 φορες να εκανα μονος τη δηλωση κι ας εκανα εγω το λαθος ! δε μπορεις καποια ενσταση να κανεις ? θα περασω αυριο απο εκει να τους ψαλω ενα χερακι ! ευχαριστω politechnon για την απαντηση !!! θα τοο ψαξω οσο μπορω

Δημοσ.

Ακριβώς γι αυτό φωνάζω συνεχώς τις αιτήσεις να της κάνετε εσείς για την αποφυγή λάθους.

Ή έσχατη περίπτωση, όπως κάναμε εμείς σε κάποιες περιπτώσεις προς διευκόλυνση αυτών που δεν έχουν internet ή φοβούνται μην κάνουν κάποιο λάθος μόνοι τους, να καθίσουμε μαζί σε έναν υπολογιστή να συμπληρώσουμε την αίτηση και να δώσουμε το αντίγραφο αυτής κατευθείαν στον αιτούντα.

Δημοσ.

Το εχω κατεβασει και απο εκει και απο το voucher/gov/ενημερωσεις και η κωδικοποιηση του δεν αποκωδικοποιειται!!

Μου το βγαζει γεματο τετραγωνακια, αριθμους και ιερογλυφικα (λεμε τωρα), οτι γλωσσα και να επιλεξω.

Αυτο μου το κανει σε δυο υπολογιστες μου, εναν με XP και εναν με windows8. Οποτε δεν φταινε οι υπολογιστες αλλα τα μαυρα τους τα χαλια, gov και @@..

Δημοσ.

Το εχω κατεβασει και απο εκει και απο το voucher/gov/ενημερωσεις και η κωδικοποιηση του δεν αποκωδικοποιειται!!

Μου το βγαζει γεματο τετραγωνακια, αριθμους και ιερογλυφικα (λεμε τωρα), οτι γλωσσα και να επιλεξω.

Αυτο μου το κανει σε δυο υπολογιστες μου, εναν με XP και εναν με windows8. Οποτε δεν φταινε οι υπολογιστες αλλα τα μαυρα τους τα χαλια, gov και @@..

Εγω το κατεβασα και είναι καπου 578 σελιδες

Windows 7

Δημοσ.

απο το voucher το αρχειο ειναι μια χαρα.με μια μικρη αναζητηση δεν βρισκω τον αριθμο μ :-(

αριθμό;τί αριθμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...