Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πως μπορω να βρω το ΚΑΥΑΣ μου? ειχα κανει μια αιτηση μεσω ιντερνετ αλλα ειχα περασει και απο ενα κεκ αλλα δεν εχω κατι τετοιο

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το καυσ στο δινει το συστημα οταν εχεις κανεις τη δηλωση σου.επρεπε να ειχες κρατησει τον αριθμο.δοκιμασε στον οαεδ μηπως μπορουν να το βρουν.

Δημοσ.
Mairh vrs

Αυτό δεν είναι voucher. Είναι επιδότηση επιχειρήσεων για πρόσληψη προσωπικού.

Δηλαδή ο ΟΑΕΔ επιδοτεί με κάποιο ποσό που ορίζει η εκάστοτε πρόσκληση την επιχείρηση να προσλάβει άνεργο/ους.

Δεν κάνουν αιτήσεις οι άνεργοι σε αυτό, απλά οι επιχειρήσεις πηγαίνουν στον ΟΑΕΔ για να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να διαλέγουν από την λίστα των ανέργων του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι τον/τους εργαζόμενο/ους που χρειάζονται.

Συνήθως σε αυτά τα προγράμματα ο εργοδότης έχει από πριν βρει τους υπαλλήλους που χρειάζεται και προσπαθεί να τους εντάξει στο πρόγραμμα για να τους νομιμοποιήσει. Οπότε πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρεία που θέλει προσωπικό και “αντέχει” να μπει σε προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Στα προγράμματα αυτά πληρώνεσαι ως υπάλληλος κανονικά δεν είναι voucher και από εκεί και πέρα ο εργοδότης πηγαίνει, αφού έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα, με τα δικαιολογητικά που του ζητούν να πάρει το ποσό που του αναλογεί.

Spect~

Την αίτηση την έκανες εσύ ή το ΚΕΚ;

Αν την έκανες εσύ θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σαν δικαιολογητικό ζητούν και εκτύπωση της αίτησης.

Αν την έκανε το ΚΕΚ πηγαίνεις από εκεί να σου δώσουν αντίγραφο της αίτησης σου.

xtrmsnpr

Στην λίστα που έχει ανακοινωθεί κοιτάς με τον αρ. ΚΑΥΑΣ αν είσαι επιλεχθείς.

Προς το παρόν δεν είναι απ' ότι βλέπω σωστό το αρχείο που ανέβασαν με τα αποτελέσματα του voucher.

Λογικά αναμένουμε το σωστό με αναζήτηση κτλ. Και εκεί με τον αρ. ΚΑΥΑΣ βλέπεις αν είσαι επιλεχθείς.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας; Βλέπω πολλούς με τα ίδια μόρια άλλοι είναι επιλεχθέντες και άλλοι όχι.

Δημοσ.

καταφερε κανεις να δει τα αποτελεσματα; Μια ειναι κατεστραμενο το αρχειο, μια δεν ανοιγει ο ιστος, φανταζομαι θα εχει πολυ επισκεψιμοτητα σημερα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα ! να κανω μια ερωτηση , τι γινεται σε περιπτωση που το ΚΕΚ οπου εκανε τη δηλωση σου εκανε λαθος με το εισοδημα κι  παρεις περισσοτερα μορια απο οτι πρεπει ?? μπορεις να κανεις καποια ενσταση ?  ευχαριστω !!

Δημοσ.

την αποθηκευεις σε στικακι και την εκτυπωνεις αλλου. αλλα δεν θα σου περνουσε ποτε απο το μυαλο, ε;

Όχι, και δεν έχω ούτε στικάκι άσε που δε θυμάμαι να μπορούσες να την αποθηκεύσεις αλλιώς θα το χα κάνει στο PC, δε ξέρω αν δε το είδα ή αν άλλαξε μετά πρώτη μερα την έκανα την άιτηση.

Δημοσ.

Kαι πως γινεται στην κυρια, κυβερνητικη ιστοσελιδα να μην βγηκαν;

http://www.voucher.gov.gr/

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας; Βλέπω πολλούς με τα ίδια μόρια άλλοι είναι επιλεχθέντες και άλλοι όχι.

Απ ότι μου είπαν στα ΚΕΚ μετράει ποιος έκανε 1ος την αίτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...