Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
savvas.18, on 29 Sept 2014 - 2:40 PM, said:

Ακουστε εδω τι γινεται....μου στελνουν προχθες μνμ στο κινητο απο ενα κεκ απο διαφορετικη πολη του νομου μου και μου λενε οτι ειμαι επιλαχων και οτι αμα δεν πανε απο οι πανω μου να παω σε αυτους..Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν ειχα ποτε επικοινωνια με καποιο κεκ...Αυτοι στον οαεδ ειναι για ομαδικη μηνυση ....Εκμεταλευση τπτ αλλο!!!

Τωρα Το Πηρες Χαμπαρι Πως Αυτά Τα Μουφοπρογραμματα Είναι Για Πεταμα??

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αίτηση μέσω Κεκ.

Για τα αποτελέσματα θα με ειδοποιησουν εκείνοι ή θα ανακοινωθούν σε κάποια ιστοσελίδα;

Δημοσ.

Όχι, δεν σε ειδοποιεί κανένας. Πρέπει να μπεις στην ιστοσελίδα που κάνεις την αίτηση voucher.gov.gr. Αν μπεις τώρα θα δεις ότι στα προηγούμενα έχει με κόκκινα γράμματα "αποτελέσματα".

Δημοσ.

Καλά εφόσον στην έκαναν τα Κεκ θα τρέξουν να σε ειδοποιήσουν αν έχεις επιλεχθεί. Εννοείται κοίτα στη σελιδα που είπε και ο φίλος, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..

Δημοσ.

Federer

Όταν επιλεχθείς πας τα δικαιολογητικά (τα χαρτιά) σε κάποιο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ώστε να επιλέξεις επιχείρηση πρακτικής.

Ποιο πριν δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας.

savvas.18

Δεν χρειάζεται μήνυση γιατί πρέπει να πληρώσεις.

Απλά πας σε έναν εισαγγελέα και ζητάς εισαγγελική έρευνα – παρέμβαση για διαρροή προσωπικών δεδομένων...

Μαζί με μία επίσημη καταγγελία στο Υπουργείο Εργασίας ΕΚΤ-ΕΥΕ για παρενόχληση από συγκεκριμένο φορέα χωρίς να τους έχεις δώσει τα προσωπικά σου στοιχεία...

Απλά θέλει να είναι πολλοί μαζί, όχι ένας.

giorgos--

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου

www.voucher.gov.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Φωτογραφική εγκύκλιος του ΟΑΕΔ αποκλείει «μικρά» Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και δίνει τη δουλειά στους… μεγάλους!!!

http://news.makedonias.gr/skandalo-fotografiki-egkiklio-tou-oaed-apoklii-mikra-kentra-dia-viou-mathisis-ke-dini-ti-doulia-stous-megalous/

http://www.candianews.gr/2014/09/28/katangelia-egkiklios-tou-oaed-mirazi-doulies-se-kollitous-voulefton-ki-archigou-kommatos

Αυτή είναι η Ελλάδα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα το κατάλαβες πόλητεχνών.

Και το τραγικό είναι ότι το θέμα προώθησε στη βουλη ποιος, ο Τέρενς Κουίκ, που μετά από μία 5ετία αποτυχήμενων εκπομπών και άπειρα ρεζιλίκια, του απονεμήθηκε εκπομπή στην ΕΡΤ με παχυλό μισθό, μόλις στην κυβέρνηση ανέβηκε το κόμμα που προπαγάνδιζε την 5ετία αυτή...

Δημοσ.

Μήπως να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα και να τους ταράξουμε στα τηλέφωνα; Κάθε ένα λεπτό να παίρνει κάποιος και να τους ρωτάει πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα. Στο τέλος θα βαρεθούν και θα τα βγάλουν πιο γρήγορα 

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα και να τους ταράξουμε στα τηλέφωνα; Κάθε ένα λεπτό να παίρνει κάποιος και να τους ρωτάει πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα. Στο τέλος θα βαρεθούν και θα τα βγάλουν πιο γρήγορα 

Λαθος Στο Τελος Θα Σας Παρουν Πρεφα Και Δε Θα Τα Σηκωνουν Πλεον

• Like 1
Δημοσ.

καποια στιγμη θα βγουν τα αποτελεσματα δεν ειναι αναγκη ουτε να περνουμε 100 τηλεφωνα ουτε να χαλαμε τη ζαχαρενια μας..ουτε θα τα βγαλουν νωριτερα για χαρη μας. ;)

Δημοσ.

http://www.e-dimosio.gr/agora-ergasias/oaed-apo-tin-tetarti-etisis-simmetochis-sto-programma-gia-5-000-epidotoumenon-theseon/

Άπο τετάρτη βγαίνει αυτό το πρόγραμμα και έχω μια απορία κ το παραθέτω μήπως μπορεί να μας απαντήσει το politechnon σε κάτι. δηλαδή εμείς οι άνεργοι δεν κάνουμε αίτηση απλά μας στέλνει ο ΟΑΕΔ σε επιχείρηση που έχει μπει στο πρόγραμμα?? Και κάτι άλλο είναι κ αυτό τύπου voucher η είναι κάθε μήνα η πληρωμή? Συγγνώμη αν είναι λίγο off topic απλά το έχω απορία...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι οι επιχειρήσεις επιλέγουν οποιονδήποτε άνεργο θέλουν. Δεν ξέρω αν ο ΟΑΕΔ τους στέλνει κάποιους υποψήφιους, αλλά σε γενικές γραμμές οι προσλήψεις γίνονται σαν σε κανονικές θέσεις εργασίας. 

Τα λεφτά μάλλον τα παίρνεις από την επιχείρηση κάθε μήνα και αυτοί μετά παίρνουν την επιδότηση.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω καπως ετσι το φανταζομαι αλλα σκεφτομαι οτι αμα αξιζει να το κανω γι αυτο κ ρωταω.. να σαι καλα παντως  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...