Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιά μικρή απορία

Εχέι γραφτεί και παραπάνω οτι κάνονικά κάνεις τη δήλωση για το voucher μόνος σου μέσω του site.Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά κεκ/σχολές που σου ζητούν στοιχεία ωστέ να κάνουν την αίτηση για σένα,λογικά για να καπαρώσουν από τώρα κόσμο μη πάει σε άλλο κέκ όταν βγέι το voucher.

Υπάρχει περίπτωση να προτιμήσουν/έχουν προτεραιότητα στις θέσεις αυτοί που κάνουν τη διαδικάσια μέσω των ίδιων των κεκ;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δικαιομά συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι άνεργοι 18-24 ετών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

http://voucher.gov.gr/project/view/id/18

Όπως το λέει πρέπει πρώτα να πάει κάποιος άνεργος στον ΟΑΕΔ να συμπληρώσει αυτή την φόρμα και μετά να κάνει την αίτηση, γιατί μπορεί να μην του επιτρέπει να κάνει αίτηση.

wakabanka

Όχι φυσικά, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Και τα ΚΕΚ ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον ακριβώς ίδιο τρόπο κάνουν την αίτηση, δεν υπάρχει καμία διαφορά!!!

Δημοσ.

Το ανέφερα γιατί κάποια κεκ γράφουν πως υπάρχει σειρά προτεραίοτητας για τις θέσεις που έχουν και σου λένε με ένα τρόπο ''κλείσε'' μ'εμάς γρήγορα για να σε βάλουμε/προωθήσουμε στις πιό καλές δουλειές...

Δημοσ.

Το ανέφερα γιατί κάποια κεκ γράφουν πως υπάρχει σειρά προτεραίοτητας για τις θέσεις που έχουν και σου λένε με ένα τρόπο ''κλείσε'' μ'εμάς γρήγορα για να σε βάλουμε/προωθήσουμε στις πιό καλές δουλειές...

Αν έχεις πολλά μόρια, μπορεί να σου κλείσουν συνεντεύξεις πριν καν βγουν τα αποτελέσματα. Το μόνο θέμα είναι ότι όταν κάνεις την αίτηση, σου βγάζει μία βεβαίωση που πρέπει να εκτυπώσεις/ αποθηκεύσεις, είναι απαραίτητη και δε μπορείς να την ξαναβγάλεις. Αν σου κάνουν αυτοί την αίτηση παίρνουν αυτό το χαρτί και σε έχουν στο "χέρι". Οπότε κάνε εσύ την αίτηση, πάρε αυτό το χαρτί και μετά άφησε τους να πιστεύουν ότι "έκλεισες" σε αυτούς.

Δημοσ.

Αχ δεν διαβάζετε τα προηγούμενα ποστ, τι θα σας κάνω? Φίλε με το Κεκ του "κλείσε". Πες τους: " φοβάστε μην έρθουν πολλοί κ δεν έχετε που να τους βαλετε?" Με 1000€ που παίρνουν περιπου νομιζω το άτομο θα σε γίνουν σκαμπο να κατσεις...

Παιδιά μην ψαρωνεται κάνετε την αίτηση σωστά και ΜΟΝΟΙ σας και εφόσον επιλεγειται κάνετε εσείς κουμάντο, μικρό καλάθι με αυτούς...

• Like 4
Δημοσ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δικαιομά συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι άνεργοι 18-24 ετών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

http://voucher.gov.gr/project/view/id/18

Όπως το λέει πρέπει πρώτα να πάει κάποιος άνεργος στον ΟΑΕΔ να συμπληρώσει αυτή την φόρμα και μετά να κάνει την αίτηση, γιατί μπορεί να μην του επιτρέπει να κάνει αίτηση.

wakabanka

Όχι φυσικά, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Και τα ΚΕΚ ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον ακριβώς ίδιο τρόπο κάνουν την αίτηση, δεν υπάρχει καμία διαφορά!!!

αρα πρεπει να γινει αυτο πρώτα και μετά αίτηση όπως δηλαδή καταλαβα και εγω εξαρχής...

Δημοσ.

Δηλαδή πρώτα περνάμε από ΟΑΕΔ κάνουμε εκεί μια αίτηση και μετά κάνουμε την αίτηση για το voucher;

Δημοσ.

Δηλαδή πρώτα περνάμε από ΟΑΕΔ κάνουμε εκεί μια αίτηση και μετά κάνουμε την αίτηση για το voucher;

Αυριο θα παρω ΟΑΕΔ να ρωτησω και αν δεν βγαλω ακρη θα παει ο γιος μου από εκει να μαθει

Δημοσ.

Αυριο θα παρω ΟΑΕΔ να ρωτησω και αν δεν βγαλω ακρη θα παει ο γιος μου από εκει να μαθει

Ενημέρωσέ μας αν βγάλεις κάποια άκρη, ευχαριστούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Wakabanka

Πολλά λένε και πολλά ακούγονται! Όπως και ότι “πρέπει να έχετε υπογράψει εντός 15 ημερών αλλιώς είστε εκτός”. Η προθεσμία είναι 2 μήνες και δεν υπάρχει καμία προτεραιότητα.

Ότι θέλεις ρωτάς εδώ και στο Υπουργείο. Μην πέφτετε σε παγίδες και μη βιάζεστε!

Paylidis

8elwADSL

Γιάννης Platano

Ναι πρώτα πρέπει να πας στον ΟΑΕΔ να συμπληρώσεις κάποιο έντυπο και μετά να κάνεις τη αίτηση.

Για την υποβολή αίτησης συμμετοχής απαιτείται να έχει συμπληρωθεί το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχει συμφωνηθεί Ατομικό Σχέδιο Δράσης του ανέργου σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ

http://www.voucher.gov.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Done..Μόλις γύρισα από Οαεδ και μου εκτύπωσε μία βεβαίωση εξατομικευμένης παρέμβασης...Κάρτα οαεδ χρειαζεστε κ ταυτότητα. Επίσης θα σας κάνουν (μάλλον) κάποιες ερωτήσεις -τι έχετε τελειώσει, αν έχετε πτυχίο αγγλικά, υπολογιστές-.

Βέβαια μου είπαν ότι το 'σχεδιό ατομικής δράσης' είναι το ίδιο χαρτί.

Μια ερώτηση: έχω κλείσει 12 μήνες ανεργεια, είμαι μακροχρόνιος? (Ξέχασα να ρωτήσω)

Δημοσ.

Done..Μόλις γύρισα από Οαεδ και μου εκτύπωσε μία βεβαίωση εξατομικευμένης παρέμβασης...Κάρτα οαεδ χρειαζεστε κ ταυτότητα. Επίσης θα σας κάνουν (μάλλον) κάποιες ερωτήσεις -τι έχετε τελειώσει, αν έχετε πτυχίο αγγλικά, υπολογιστές-.

Βέβαια μου είπαν ότι το 'σχεδιό ατομικής δράσης' είναι το ίδιο χαρτί.

Μια ερώτηση: έχω κλείσει 12 μήνες ανεργεια, είμαι μακροχρόνιος? (Ξέχασα να ρωτήσω)

Το χαρτι αυτό που σου τυπωσαν το συμπλήρωσες εκει ? Είναι προυποθεση για να γινει η αιτηση ?

Καποιος που εκανε την αιτηση και ειχε αναφορα ότι ηταν ΟΚ ή καποιο email επιβεβαίωσης ότι υποβληθηκε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...