Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάνει δική του φορολογική δήλωση ή τον έχεις δηλώσει σαν οικογενειακό εισόδημα;

Αν δεν έχει κάνει δική του δήλωση, δηλώνετε το οικογενειακό εισόδημα!

Στον πίνακα Γ2 αυτό που γράφει δεξιά από τον πίνακα Συνολικό εισόδημα.

Εχει κανει φορολογικη δηλωση αλλα μηδενικη .Μονο πριν 2-3 χρονια ειχε δηλωσει καπου 1600 ευρω εισοδημα από μισθο για 60 μερες που ειχε εργασθεί .

Εδώ τι δηλωνει ???

* Είμαι:

• Απόφοιτος Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τ ΙΕΚ θεωρείται μεταδευτεροβαθμια εκπαιδευση ?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού έχει κάνει δήλωση δική του τότε δηλώνεις 0 (ότι έχει στο σημείο του πίνακα Γ2 συνολικό εισόδημα)

Μεταδευτεροβάθμια είναι το ΙΕΚ, ναι!

Είδα μερικά ΚΕΚ δίνουν ταμπλετ, τι ισχύει ; αν σε επιλέξουν στο πρόγραμμα στο δίνουν ; ή και απλά αν κάνεις αιτήση σε αυτούς;

Αυτό είναι παράνομο!!! Απαγορεύετε βάση της πρόσκλησης και ονομάζετε δωροδοκία!!!

Όποιον πιάσει η ΕΚΤ – ΕΥΕ να το κάνει αυτό δεν θα ξανασυμμετέχει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού έχει κάνει δήλωση δική του τότε δηλώνεις 0 (ότι έχει στο σημείο του πίνακα Γ2 συνολικό εισόδημα)

Μεταδευτεροβάθμια είναι το ΙΕΚ, ναι!

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Δυσκολοι καιροι παιδια για εσας και τα παιδια μου που είναι από 17-26 ετων...Η γενια μου περασε και καλες εως πολύ καλες μερες ...Μακαρι τα πολύ μικρα παιδια τωρα να εχουν σε 20 χρονια καλυτερη τυχη.

• Like 2
Δημοσ.

απο περιέργεια για τυχον φίλους που μπορεί να ψαχνονται, αυτό σε τι αναφερεται:

- Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της παρούσας (δηλαδή από 30/5/2014 έως 30/9/2014). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και όσοι έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης προγενέστερα (δηλαδή πριν από την 30/5/2014), με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτό το διάστημα σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης.

Δημοσ.

απο περιέργεια για τυχον φίλους που μπορεί να ψαχνονται, αυτό σε τι αναφερεται:

- Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της παρούσας (δηλαδή από 30/5/2014 έως 30/9/2014). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και όσοι έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης προγενέστερα (δηλαδή πριν από την 30/5/2014), με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτό το διάστημα σε καμία ενεργητική πολιτική απασχόλησης.

Κι εγω δεν το καταλαβα αυτό...

Δημοσ.

Δυσκολοι καιροι παιδια για εσας και τα παιδια μου που είναι από 17-26 ετων...Η γενια μου περασε και καλες εως πολύ καλες μερες ...Μακαρι τα πολύ μικρα παιδια τωρα να εχουν σε 20 χρονια καλυτερη τυ 

καλυτερη τυχη θα εχουν μοναχα αν την κοπανησουν απο αυτο το απεραντο ψυχιατρειο

Κι εγω δεν το καταλαβα αυτό...

απλα πηγαινε στο τοπικο σου ΟΑΕΔ και θα στα εξηγησει λεπτομερως 

@politechnon  τι πιθανότητες έχει κάποιος να τον πάρουν στο 19-24 αν ήταν σε προηγούμενο πρόγραμμα που τελείωσε πριν 6 μήνες; 

πολυ μικρες λυπαμαι δινεται προτεραιοτητα σε μακροχρονα απεκλεισμενους απο την αγορα νεους κατι που πιανει ποντους και στη τελικη μοριοδοτηση που θα κρινει αν εισαι επιτυχων η οχι

Δημοσ.

κοιταξε να δεις εμενα με ειχαν καλεσει απο τα ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ και μου ειπαν να τους παραδωσω σαν δικαιολογητικο εκτος των αλλων και μια εξατομικευμενης πως ΔΙΑΟΛΟ λεγεται αυτο το κωλοχαρτο απο τον ΟΑΕΔ και να τους το παραδωσω.τωρα τι να σου πω εμενα αυτα μου ειπανε αυτα σου αναματεδιδω απο κει κ υστερα...

Δημοσ.

Ghost είχες πάει και στο προηγούμενο? Ρωτάω γιατί λες ότι πέζει πολύ ρόλο αν συμμετείχε κάποιος και πριν.

Ξέρουμε να δούμε κάπου τα μόρια?

Δημοσ.

Phoenix7

Βάση τον -20 μορίων στα 100, είναι 20% λιγότερες πιθανότητες.

Στο πρόγραμμα 18-24 μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πλέον χρειάζεται και ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ “Φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης (και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης)”

Αυτό όταν επιλεχθεί κάποιος πάει στον ΟΑΕΔ και του το δίνουν.

Δημοσ.

Phoenix7

Βάση τον -20 μορίων στα 100, είναι 20% λιγότερες πιθανότητες.

Στο πρόγραμμα 18-24 μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά πλέον χρειάζεται και ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ “Φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης (και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης)”

Αυτό όταν επιλεχθεί κάποιος πάει στον ΟΑΕΔ και του το δίνουν.

Μπορει δηλαδή να το παρει όταν και αν αφου πρωτα επιλεχτεί ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...