Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω αν επιλεχθηκες πάντως για τα ξέρουμε κάποια πράγματα: Το πρόγραμμά εφόσον κάνεις στο σπίτι σου ο ίδιος την αίτηση και επιλεγεις τότε πας σε οποίο Κεκ εσύ θες να κάνεις το πρόγραμμα. Πριν επιλεγεις όποια κουβέντα με Κεκ πλην ερωτήσεων είναι από ψάρεμα μέχρι παράνομη απλά από μεριά τους φυσικά. Εμένα χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για 18-24 με έχουν ζαλισει στα τηλ. και email για να με ενημερώσουν. Που βρήκαν τα στοιχεία μου κ με ενοχλούν ""κανείς δεν ξέρει"". Εδώ πριν 3-4 μήνες μου είπε το δικό μ Κεκ " καλό είναι να αφήσεις τα δικαιολογητικά από τώρα για το επόμενο-να στην κάνουμε εμείς "...όπως όπως να κλείσουν κεφάλια... και δουλεύει αυτό δυστυχώς για μας που δεν ξέρουμε τα δικαιώματα μας...

Δημοσ.

Πότε περιμένουμε για αιτήσεις γι αυτό?

Οκ είδα, σήμερα ξεκίνησαν μέχρι 20 Σεπτέμβρη.

Ναι εχεις πέσει το σύστημα προς το παρόν

Δημοσ.

Απλά δεν έκανες αίτηση στο Υπουργείο xtrmnspr αλλά σε σελίδα ΚΕΚ.

Οι σελίδα για αιτήσεις είναι: www.voucher.gov.gr

Για το νέο πρόγραμμα την αίτηση που την συμπληρώνουμε;

https://www.voucher.gov.gr/program-group/application-form/gid/26

αυτή εδώ για το ΙΕΚ;

Απο δω εκανα την αίτηση..

Το official δεν είναι?

Δημοσ.

xtrmsnpr

Ναι  αυτό είναι το official.

Έκανες την αίτηση εκεί και την είδε το ΚΕΚ;

tony81 και σε ΚΕΚ να έκανες την αίτηση δεν αλλάζει κάτι, εσύ και πάλι μπορείς να διαλέξεις όποιον φορέα θέλεις!

Τα στοιχεία τα αγοράζουν με λίστες και όπως φαίνετε από οαεδ!!!

Δημοσ.

xtrmsnpr

Ναι  αυτό είναι το official.

tony81 και σε ΚΕΚ να έκανες την αίτηση δεν αλλάζει κάτι, εσύ και πάλι μπορείς να διαλέξεις όποιον φορέα θέλεις!

Καλά ναι προφανώς και άμα ξέρεις τι γίνεται και με αυτά που κάνουν τους γράφεις απλά. Μέχρι την σύμβαση τους κραμάς όποτε θες

Δημοσ.

xtrmsnpr

Ναι αυτό είναι το official.

Εμένα ρωτάτε? Γιαυτό σας ρώτησα να μου πείτε οι ειδικοί :D

Εκεί έστειλα πάντως.

Δημοσ.

Ωχ κάνουμε αιτήσεις κ το μαθαίνει το κεκ? Καήκαμε..

Άκου φίλε-φίλη, εσύ καλώς έκανες την αίτηση και αν επιλεγείς πήγαινε -εντός χρονικής προθεσμίας- στο κεκ που θες εσύ και σε βολεύει και αυτούς άστους να λένε (αν δεν θες ν απας εκεί)...

Το πως κατάφεραν (αν είδαν γιατί μπορεί να έτυχε κιολας τι να πω) να δουν ότι έκανες αίτηση είναι μυστήριο.

Επίσης μην ψαρώνεις με την καμία με διάφορα που σου λένε τύπου 'καλό είναι να...' , 'μπράβο είσαι από τους πρώτους κτλ...' είναι για να σε 'κλείσουν' απλά.

Δημοσ.

Είδα μερικά ΚΕΚ δίνουν ταμπλετ, τι ισχύει ; αν σε επιλέξουν στο πρόγραμμα στο δίνουν ; ή και απλά αν κάνεις αιτήση σε αυτούς;

Δημοσ.

Οπατις...μπορείς να μου πεις μέσω pm ποια να δω?

Καλά σε λίγο θα μας κάνουν και πίτες xD...σπανακοπιτες

• Like 1
Δημοσ.

Είδα μερικά ΚΕΚ δίνουν ταμπλετ, τι ισχύει ; αν σε επιλέξουν στο πρόγραμμα στο δίνουν ; ή και απλά αν κάνεις αιτήση σε αυτούς;

ναι και στον στρατό ακόμα tablet μας δίνουν... meh!

Ούτε και ξέρω τί και ποια ΚΕΚ υπάρχουν στην Μυτιλήνη,και αυτό σε ένα κ*λοχώρι είναι βλέπω η έδρα 45χλμ από την πόλη..

Δημοσ.

Όταν λεει η αιτηση : Ετήσιο Συνολικό Εισόδημα Ατομικό ή Οικογενειακό (οικ. Έτος 2014): τι εννοει ?

Ο γιος μου εχει κανει μηδενικη φορολογικη δηλωση αλλα τον δηλωνα εγω το 2013 σαν προσατευομενο μελος γιατι σπουδαζε σε δημοσιο ΙΕΚ που τελειωσε προσφατα αλλα ακομα δεν εχει παρει πιστοποιηση αλλα ΒΕΚ

Ποιανου εισοδημα θα γραψει  και τι επιπεδο σπουδων ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Όταν λεει η αιτηση : Ετήσιο Συνολικό Εισόδημα Ατομικό ή Οικογενειακό (οικ. Έτος 2014): τι εννοει ?

Ο γιος μου εχει κανει μηδενικη φορολογικη δηλωση αλλα τον δηλωνα εγω το 2013 σαν προσατευομενο μελος γιατι σπουδαζε σε δημοσιο ΙΕΚ που τελειωσε προσφατα αλλα ακομα δεν εχει παρει πιστοποιηση αλλα ΒΕΚ

Ποιανου εισοδημα θα γραψει και τι επιπεδο σπουδων ?

Ευχαριστω.

Φίλε κ εγώ μια απο τα ίδια, στο προηγούμενο που πήγα ήμουν ανάμεσα σε μηδενικό και της μητέρας που με έχει προστατευόμενο. Έβαλα μητερας κ με πήραν. Ας το δεις κ κάπου άλλου μήπως είναι τπτ άλλο..

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κάνει δική του φορολογική δήλωση ή τον έχεις δηλώσει στην δική σου σαν προστατευόμενο μέλος;

Αν έχει κάνει δική του δήλωση, δηλώνετε ότι αναγράφει ο πίνακας Γ2, δεξιά στο σημείο που λέει συνολικό εισόδημα.

Αν δεν έχει κάνει δήλωση ο ίδιος και είναι προστατευόμενο μέλος, δηλώνετε το οικογενειακό εισόδημα.

Αναφέρω τι λέει η πρόσκληση σε περίπτωση δήλωσης οικογενειακού εισοδήματος:

Οι  αιτούντες που δεν είχαν οι ίδιοι υποχρέωση υποβολής δήλωσης (π.χ. πρόσωπα τα οποία δηλώνονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος ως προστατευόμενα μέλη) δηλώνουν το συνολικό οικογενειακό εισόδημα  της πατρικής οικογένειας.
Οι αιτούντες που δηλώθηκαν ως προστατευόμενα μέλη στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος  των γονέων τους, συμπληρώνουν στην αίτηση το συνολικό οικογενειακό εισόδημα της πατρικής οικογένειας.
Πρέπει να συμπληρώσω στην αίτηση το συνολικό οικογενειακό εισόδημα. Ποιό ποσό είναι αυτό στο εκκαθαριστικό σημείωμα;
Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα είναι το ποσό που προκύπτει από την πρόσθεση των επιμέρους ποσών «συνολικό εισόδημα» του/της υπόχρεου και «συνολικό εισόδημα» του/της συζύγου.

Το επίπεδο σπουδών είναι τι έχει τελειώσει (Λύκειο, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δηλώνεις στην Δευτεροβάθμια σαν ΙΕΚ.

Δεν απαιτείται η πιστοποίηση για τα ΙΕΚ απλά μία βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...