politechnon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 mary1 Όχι ακόμα στην σελίδα του Υπουργείου να κοιτάς αν θα βγάλουν κάτι.. αν και το βλέπω δύσκολο μέχρι 18/8/14! Sandy1986 Για τα χρήματα που πήρατε το 2013 έχει στείλει το Υπουργείο τις βεβαιώσεις στα ΚΕΚ για το κάθε τμήμα. Από εκεί την παραλαμβάνεις! Αν και δεν βλέπω να χρειαστεί σε κάτι γιατί στο taxis είναι περασμένα όλα. 1
amoramor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μπήκαν και τα υπόλοιπα χρήματα ή μου φαίνεται? Εκτός από αυτά που μπήκαν τον Μάρτιο...
Mairh vrs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 politechnon μια ερωτηση.. ποτε περιπου θα βγουν τα αποτελεσματα για το voucher υγειας που οι αιτησεις τελειωσαν στις 28 του μηνα?? για ποτε το υπολογιζεις???
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πια 80€ εγώ κλείνω 4 μήνες!!! και ακόμα να πάρω τα λεφτά της πρακτικής ειδικά αν πιάσει και 15αυγουστος και δεν τα χω πάρει καλό Σεπτέμβρη.
eidikos33 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχουν μπει τα 80 ευρω ?ακομα περιμενουμε την επιστροφη φορου..εσυ τα πηρες;
dimitra.png Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 και εγω ακομα τα περιμενω. στην φορολογικη δηλωση δεν λεει ημερομηνια εισπραξης ουτε τπτ.μονο οτι εχω επιστροφη 80 ευρω. εσας τι λεει? μηπως χρειαζετε να παω στην εφορια να κανω κατι μονη μου? να σημειωσω οτι δεν χρωσταω τιποτα που λενε για συμψισμους και τετοια
eidikos33 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 και εγω ακομα τα περιμενω. στην φορολογικη δηλωση δεν λεει ημερομηνια εισπραξης ουτε τπτ.μονο οτι εχω επιστροφη 80 ευρω. εσας τι λεει? μηπως χρειαζετε να παω στην εφορια να κανω κατι μονη μου? να σημειωσω οτι δεν χρωσταω τιποτα που λενε για συμψισμους και τετοια και εγω ακριβως μια απο τα ιδια...στην εφορια και να παμε τι θα μας πουνε?
dimitra.png Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 και εγω ακριβως μια απο τα ιδια...στην εφορια και να παμε τι θα μας πουνε? δεν ξερω. τι να πω.. παντος σε μερικους εχουν μπει κανονικοτατα. γιαυτο παραξενευομαι
apos2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ακομα περιμενουμε την επιστροφη φορου..εσυ τα πηρες; Όχι ακόμα
apos2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 δεν ξερω. τι να πω.. παντος σε μερικους εχουν μπει κανονικοτατα. γιαυτο παραξενευομαι εχεις γνωστους που εχουν μπει ηδη τα 80 ? στο taxis μεσα μην λεει καποια ημερομηνια ρε παιδια η στην δηλωση επανω
eidikos33 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχεις γνωστους που εχουν μπει ηδη τα 80 ? στο taxis μεσα μην λεει καποια ημερομηνια ρε παιδια η στην δηλωση επανωoυτε μενα λεει
dimitra.png Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχεις γνωστους που εχουν μπει ηδη τα 80 ? στο taxis μεσα μην λεει καποια ημερομηνια ρε παιδια η στην δηλωση επανω εδω μεσα μερικοι λενε οτι τα εχουν παρει αν κοιταξεις στις προιγουμενες σελιδες..τωρα αν ειναι μπαρουφες δεν ξερω..προσωπικα δεν λεει τπτ στην δηλωση μου. μονο ενα "ποσο επιστροφης 80 ευρω"
politechnon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Mairh vrs Τα αποτελέσματα συνήθως θέλουν 15-20 ημέρες από την καταλυτική ημερομηνία των αιτήσεων. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα βγάλουν μέσα στον 15Αύγουστο, σίγουρος όμως δεν μπορείς να είσαι ποτέ, μπορεί να μας εκπλήξουν και να τα βγάλουν αυτή την εβδομάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα