Προς το περιεχόμενο

Επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29 ετων

Star_Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα που ειδα υπαρχει παρακρατηση 80 ευρω τι πρεπει να κανω τωρα; θελω και χαρτι απο τα κεκ;

Εμενα το κεκ μου ειχε πει της αποδειξης για την φορολογικη δηλωση να της βγαλω απο το taxis ειναι μερικοι που να της εχουν βγαλει απο το taxis.Αυτο θελω να μαθω γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να της βρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο taxis εβαλα την δηλωση μου παντως εχουν περασει τα 80 ευρω παρακρατηση μαλλον απο την θεωρια ειναι αυτα αρκει αυτο; η θελω και χαρτι απο το κεκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, πέρα από τις πληρωμές, αρχίστε να κοιτάτε για το θέμα των δηλώσεων γιατί κόβουν κ*****ς... Τα φορολογούνε κανονικότατα τα ποσά!!! Φαινόμαστε σαν 'ελεϋθεροι επαγγελματίες' και βγαίνει φόρος για τα 3πλα... Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ μου, ότι το χαρτί που περιμέναμε να μας δώσει το ΚΕΚ, πέρασε αυτόματα μέσω ONLINE στο taxis και εγώ προσωπικά, για 350€ που πήρα για την πρακτική το 2013, με μηδενικό εισόδημα, χωρίς κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου και να μένω με τους γονείς μου, μου βγάλανε μπουγιουρντί 1050€!!! Που θα τα βρω;! Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Πρέπει να γίνει κάτι! Μην αφήνεται το θέμα για τέλος Ιουνίου που είναι η προθεσμία για τις δηλώσεις γιατί τότε δεν θα μπορεί να γίνει καμία διόρθωση από πλευρά τους! Είναι ξεφτίλα να δουλεύουμε για 5 μήνες, να παίρνουμε με το ζόρι τα χρήματα που δικαιούμαστε, και να φορολογούνται ζητώντας τα 3 πλασια σαν φόρο!

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν έχετε πληρωθει καν, αλλά όσοι έχετε πάρει χρήματα μέσα στο 2013, ψάξτε το! Μην το αφήσετε τελευταία ώρα!!! Γιατί αν δεν γίνει κάτι και για τις δηλώσεις του 2014 μια από τα ίδια θα πάθουμε!

Και για όσους είναι δύσπιστοι... http://www.mediafire.com/view/pidz0274u72pdd7/Φορολογική_Δήλωση_2013.pdf

Επεξ/σία από amoramor

ναι ομως οσοι πηραν τα λεφτα το 2014 σαν και εμενα θα τα δηλωσουμε του χρονου που μπορει μπορει λεω να εχουν αλλαξει το συστημα τους.Αλλα μαλακια τους να πληρωνουν εξωπραγματικους φορους.Καλυτερα οσοι πανε σε τετοια προγραμματα να το ξανασκεφτουν ξανα και ξανα ποια κεκ θα επιλεξουν και οταν δηλωσουν στην εφορια τι φορο θα πληρωσουν .

έχει ψηφιστεί ήδη τροπολογία που διορθώνει το θέμα αυτό με τη μεγάλη φορολόγηση. Όπως είπαν είναι στο στάδιο διόρθωσης της εφαρμογής στο taxis για τον κωδικό 507 και όσοι εργάστηκαν περιστασιακά(συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων voucher) και έβγαλαν λιγότερα από 5000 θα φορολογηθούν σαν μισθωτοί και όχι σαν ελεύθεροι επαγγελματίες και δε θα πληρώσουν φόρο. Μη κάνετε δηλώσεις ως ότου αλλάξει το σύστημα. Όσοι βιαστηκατε να κάνετε τη δήλωση ελπίζω να μπορεί να αλλάξει αλλιώς κακώς την κάνατε χωρίς να περιμένετε.

edit ανακοίνωσαν ότι η εφαρμογή που άλλαξε με την τροπολογία εγκαταστάθηκε ήδη από χτες

Σε ισχύ στο Ε1 2014 η νέα φορολογική αντιμετώπιση ανέργων και χαμηλόμισθων

Από την περασμένη Παρασκευή, η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων όσων εμφανίζουν πολύ χαμηλά εισοδήματα (π.χ φοιτητές, άνεργοι που συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα κατάρτισης, έχοντες εισόδημα από μπλοκάκι κλπ) γίνεται με το νέο μηχανισμό εκκαθάρισης όπως αυτός ψηφίστηκε από τη Βουλή με πρόσφατη τροπολογία και στο Ε1 2014 θα φορολογούνται με τους φορολογικούς συνταλεστές και τις εκπτώσεις φόρου που απολαμβάνουν οι μισθωτοί. Την «επικαιροποίηση» του μηχανογραφικού του Taxisnet γνωστοποίησε ο Γενικός Γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης μέσω twitter. H επικαιροποίηση έγινε αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αλλά τα όσα προβλέπονται θα ισχύσουν και αναδρομικά. Υπενθυμίζεται ότι η διάταξη που ήρθε με την τροπολογία έχει μεταβατικό χαρακτήρα και ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν μέσα στο 2013. Προβλέπει ότι θα φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών-συνταξιούχων όσοι: - το πραγματικό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ ή - το τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.500 ευρώ και εφόσον αυτοί δεν ασκούσαν ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και δεν έχουν εισόδημα από ακίνητα. Το γεγονός ότι θα φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών, τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της έκπτωσης φόρου η οποία φτάνει έως τα 2100 ευρώ. Αυτό ισοδυναμεί με αφορολόγητο το οποίο υπερβαίνει τα 9000 ευρώ και κατά συνέπεια απαλλάσσει από τη φορολογική επιβάρυνση τους έχοντες μικρά εισοδήματα. 

http://anergos2.blogspot.gr/2014/05/1-2014.html

Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι σχετικά με vouncher 30-66 : με καλέσανε απο ένα ΙΕΚ να παω να κάνω αίτηση για vouncher, και μάλιστα να έχω και κάρτα ανεργίας μαζί. Ετσι γίνεται? Νόμιζα οτι ο ΟΑΕΔ υποδυκνίει άτομα. Υπάρχει περίπτωση απο αυτό να μου ακυρώσουν την κάρτα ανεργίας?

Καλησπέρα, μίλησα σήμερα με την ΕΥΕ και μου είπαν ότι έχουν στείλει τα χαρτιά μου  αλλά δεν έχει γίνει ακόμα πίστωση, ρώτησα πότε περίπου 8α γίνει και μου είπαν  ότι δεν αργεί  η διαδικασία και να κοιτάξω στο τέλος της εβδομάδας.Επίσης μου είπαν ότι είχαν σταματήσει την προηγούμενη εβδομάδα λόγο αναβάθμισης του συστήματος. Ρώτησα γιατί  έχει καθυστερήσει τόσο πολύ απ τον Δεκέμβρη και μου είπαν ότι ο φορέας μου έστειλε τα χαρτιά τον Απρίλιο! Το ΚΕΚ μας δούλευε  ψιλό γαζί ότι και καλά τα είχαν στείλει τον Φεβρουάριο! Σας προτείνω να πάρετε τηλέφωνο και εσείς να μάθετε τι γίνεται αρκεί να ξέρετε τον  αριθμό του τμήματος σας όπως είπε ο Polytechnon! Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά εγώ έβγαλα γραμμή με την πρώτη! Οποιος θέλει ο αριθμός ΕΥΕ --->  210 52 71 100

• Like 1

Καλησπέρα, μίλησα σήμερα με την ΕΥΕ και μου είπαν ότι έχουν στείλει τα χαρτιά μου  αλλά δεν έχει γίνει ακόμα πίστωση, ρώτησα πότε περίπου 8α γίνει και μου είπαν  ότι δεν αργεί  η διαδικασία και να κοιτάξω στο τέλος της εβδομάδας.Επίσης μου είπαν ότι είχαν σταματήσει την προηγούμενη εβδομάδα λόγο αναβάθμισης του συστήματος. Ρώτησα γιατί  έχει καθυστερήσει τόσο πολύ απ τον Δεκέμβρη και μου είπαν ότι ο φορέας μου έστειλε τα χαρτιά τον Απρίλιο! Το ΚΕΚ μας δούλευε  ψιλό γαζί ότι και καλά τα είχαν στείλει τον Φεβρουάριο! Σας προτείνω να πάρετε τηλέφωνο και εσείς να μάθετε τι γίνεται αρκεί να ξέρετε τον  αριθμό του τμήματος σας όπως είπε ο Polytechnon! Ακόμα δεν το πιστεύω αλλά εγώ έβγαλα γραμμή με την πρώτη! Οποιος θέλει ο αριθμός ΕΥΕ --->  210 52 71 100

Εμένα μου είχαν πει ότι η κυρία που εκτελεί τις εντολές βρίσκεται σε άδεια και θα γυρίσει την παρασκευή..Την προηγούμενη εβδομάδα..Στον καθένα δηλαδή λένε ότι να ναι!

Παιδιά εγώ τώρα μίλησα με το παρακατθηκών.Σήμερα  έγιναν αρκετές πληρωμές γιατί έψαχναν ώρα μήπως βρίσκεται το τμήμα μου σε αυτές.Αλλά δεν.Επίσης μου είπαν να κοιτάμε απογευματινές ώρες γιατί μπορεί να τα βάζουν μεσημέρι αλλά απόγευμα φαίνονται.Οπότε όσοι αναμένεται να πληρωθείτε ρίξτε μια ματιά σήμερα..

Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι σχετικά με vouncher 30-66 : με καλέσανε απο ένα ΙΕΚ να παω να κάνω αίτηση για vouncher, και μάλιστα να έχω και κάρτα ανεργίας μαζί. Ετσι γίνεται? Νόμιζα οτι ο ΟΑΕΔ υποδυκνίει άτομα. Υπάρχει περίπτωση απο αυτό να μου ακυρώσουν την κάρτα ανεργίας?

Όχι κανεις δεν μπορει να σου ακυρωσει την καρτα. σωστα σου ειπανε. απλα τους πας τα χαρτια σου.τπτ αλλο. η καρτα ισχυει κανονικα αρκει να την ανανεωνεις στην ωρα της. μην φοβασαι ;)

vsmyself
Γι' αυτό σου έλεγα πάρε ένα τηλέφωνο κάτι δε μου πάει καλά ;)

alan2
Doctor GR

http://www.espa.gr/el/pages/newsfs.aspx?item=616

Δεν υπάρχει voucher 30-66!!!

Ή σε πήραν από το ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ ή σε πήραν από ΚΕΚ για να κάνεις αίτηση για ανύπαρκτο πρόγραμμα που δεν έχει βγει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πως και πότε θα βγε και πως θα είναι!

Το 30-66 είναι για επιχειρήσεις που θέλουν να προσλάβουν κάποιον άνεργο επιδοτούνται με κάποιο ποσό ημερησίως. Δηλ εκεί γίνεται πρόσληψη κανονικά από την επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με τα voucher (αν δεν κάνω λάθος αυτά έχουν παγώσει όμως λόγο υπέρβασης χρηματοδότησης)

Μην κάνετε αίτηση σε ΚΕΚ και μη σας κοροϊδεύουν! Ακόμα δεν έχει βγει το νέο voucher!!!

Μην κάνετε αίτηση σε ΚΕΚ και μη σας κοροϊδεύουν! Ακόμα δεν έχει βγει το νέο voucher!!!

εσύ φωνάζεις αλλά ποιος σε ακούει;

μετά αν γίνουν λάθη στις ηλεκτρονικές αιτήσεις όπως πέρυσι ποιος θα τους φταίει;

φαντάζομαι ξέρετε γιατί γίνανε τόσα λάθη πέρυσι.

αλλά είμαστε τόσο ζώα που τα θέλουμε όλα στο πιάτο.

αντί να ψάξουμε από μόνοι μας για το τι ισχύει ακούμε τα παραμύθια του καθενός.

και να ήταν πρόγραμμα για άτομα μεγάλης ηλικίας να πω οκ.

εδώ μιλάμε για ηλικίες μέχρι 30.

τρεχάτε πρόβατα να κάνετε αιτήσεις από τώρα και να τους πηγαίνετε και τα δικαιολογητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...