Προς το περιεχόμενο

Επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29 ετων

Star_Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nα υποθέσω ότι ούτε σήμερα δεν πληρώθηκε κανένας?

Πιστευω οτι τωρα με τις εκλογες δεν θα πληρωθει κανεις. Καλο Ιουνιο να εχουμε πιστευω. Διοτι μεχρι να ξανα μπουνε σε ρυθμο καηκαμε.

Υ.Γ βρηκα σημερα εναν δημοτικο συμβουλο στη πολη μου και μου επιασε τη κουβεντα. Μου λεει κιολας μικρε αν θελεις ασχολουμαι με προγραμματα ΕΣΠΑ μπορω να σε χωσω. Ηθελα τοσο πολυ να τον βρισω.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nτάξει ό,τι να ναι!Στο κεκ το δικό μου δεν έχουν πληρωθεί ούτε αυτοί που τελείωσαν από δεκέμβρη!οπότε κάτι γίνεται με το κεκ.Τα χαρτιά ξέρω ότι έχουν σταλεί από το πάσχα,γιατί είχαν εντοπίσει στη σύμβαση κάποιο πρόβλημα από το υπουργείο..Άντε να δούμε πότε θα μπουν..

Nτάξει ό,τι να ναι!Στο κεκ το δικό μου δεν έχουν πληρωθεί ούτε αυτοί που τελείωσαν από δεκέμβρη!οπότε κάτι γίνεται με το κεκ.Τα χαρτιά ξέρω ότι έχουν σταλεί από το πάσχα,γιατί είχαν εντοπίσει στη σύμβαση κάποιο πρόβλημα από το υπουργείο..Άντε να δούμε πότε θα μπουν..

και γω Δεκέμβρη τελειωσα και τιποτα ακόμα...   ελεος! σιγουρα σταματανε για τις εκλογες? το ξερουμε τσεκαρισμενο? αν παει ιούνιο την @@!σαμε...

Ενας φιλος μου απο Ιωαννινα μου ειπε οτι πληρωθηκε Τεταρτη και οτι του βαλανε τα χρηματα.7 Οκτωβριου ξεκινησε και τελιωσε 16 Ιανουαριου. Αν ειναι δυνατον. Σε εμας τα χαρτια ειναι στο παρακαταθετικων και δανειων . Τι αλλο πρεπει να κανουμε για να πληρωθουμε πια?

υπήρξε υπέρβαση χρηματοδότησης

τα λεει ΟΛΑ

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πληρωθει απο πουθενα. Και στο κατω κατω εμενα τι με νοιαζει? Και τον καθενα που ειναι απληρωτος εδω μεσα και εκει εξω. Και ακουγαμε τα μπινελικια μας ειχανε και τις απαιτησεις μας και το κερδος μας πιο θα ειναι αραγε?

καταρχήν ελπίζω να πληρωθούν γρήγορα οι οφελούμενοι και κατα δεύτερον ελπίζω αυτό το άρθρο να έχει μια δόση αλήθειας.

Μακάρι να σταματήσουν αυτά τα ξεφτιλο προγράμματα.

μας πετάνε ψίχουλα και χοροπηδάμε.

Παιδιά για να μην τρομοκρατήστε το άρθρο δεν μιλάει για τα προγράμματα που έχουν περαιωθεί.Αναφέρεται στα προγράμματα που υλοποιούνται τώρα.Το δικό μας έχει υλοποίηθει απλά εναπομένει η πληρωμή κάποιων τμημάτων.Το πάγωμα θα μας ενδιέφερε μόνο εάν κάναμε τώρα την πρακτική μας.Π.χ τους δεύτερους επιλαχόντες που κάνουν τώρα πρακτική τους πιάνει.Διαβάστε πιο προσεκτικά και θα το δείτε.Και εσύ Κωνσταντίνε αν έχεις μάθει ότι τα χαρτιά σου βρίσκονται στο παρακαταθηκών και  δεν έχεις πληρωθεί ακόμα κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το κεκ σου.Γιατί όταν είχα μιλήσει εγώ μαζί τους μου είπαν πως εκτελούν τις εντολές αποπληρωμής την ίδια μέρα,εκτός από 10 υποθέσεις που τα κεκ έχουν πρόβλημα και δεν έχουν μπορέσει να να βγάλουν κάποια άκρη μαζί τους.Εμένα πχ τα χαρτιά μου δεν έχουν φτάσει ακόμα στο παρακαταθηκών.Γι΄αυτό πάρε πάλι τηλέφωνο και μετά πράξε αναλόγως.Έχουμε αγανακτίσει όλοι όμως,να δω πόσο ακόμα θα περιμένουμε.Και στην δική μου περίπτωση φταίει το κεκ.Γιατί δεν έχει πληρωθεί κανένα τμήμα την πρακτική.Και έχουν τελειώσει από δεκεμβρη οι πρώτοι..

καλυτερα μην πληρωθειτε καθολου!!!! Θα σας τα παρει πισω κ με το παραπανω η εφορια!!! Ξεφτιλα οποιος παει κ τους ψηφισει αυριο

Αλλο να ψηφιζεις για το τοπο σου και αλλο για τις εκλογες που εκλεγουνε πρωθυπουργο. Ας μην βγαινουμε εκτος topic

Παιδες καλησπερα μια ερωτηση ηρθα να θεσω οσοι εχουν λαβει τα χρηματα το 2013 θα τα δηλωσουν φετος της αποδειξης για την παρακρατηση φορου σας της εδωσε το κεκ η της βγαλατε μεσω taxis?Γιατι εχω ψαξει ολο το taxis και δεν εχω βρει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...