Προς το περιεχόμενο

Επιταγη εισοδου στην αγορα εργασιας για ανεργους 18-29 ετων

Star_Light

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

eidikos33

Τις βεβαιώσεις τις στέλνει το Υπουργείο δεν φταίει το ΚΕΚ που δε σας τις έχουν δώσει ακόμα.

Μίλησα εγώ σήμερα με το υπουργείο και μου είπαν ότι περνάει αυτόματα στο σύστημα στο σημείο (το λέω όπως μου το μετέφεραν από το υπουργείο, δεν έχω οπτική επαφή με το σύστημα) “βεβαιώσεις” στο Ε1, όπου είδες κι εσύ υποθέτω την παρακράτηση 80€, και θα δοθούν και βεβαιώσεις (χαρτιά) που πρέπει να υπογραφούν και να αποσταλούν για το τυπικό σκέλος (αν και κανονικά δεν χρειάζεται να σταλεί γιατί σας καλύπτει στο σύστημα που είναι πλέον ηλεκτρονικά, αλλά αυτό το ξέρει καλύτερα από εμένα ο λογιστής) σε περίπτωση που τυχόν σας ζητηθεί από την εφορία.

Αυτό πάντως που μου τόνισαν είναι να μην κάνει κανείς ακόμα δήλωση (μέχρι τώρα καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων είναι 30/06/2014 οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος) γιατί περιμένουμε την τροπολογία που διορθώνει τον κωδικό 507 (φόρο ελευθέρων επαγγελματιών) ώστε να μην πληρώσουν αυτόν τον παράλογο φόρο οι άνεργοι.

στο τελος μην ξεχνας θα εχουμε τα γνωστα που το συστημα δεν θα μπαινει ... ποσο να περιμενουμε? πιστευεις οτι θα το διορθωσουν το θεμα με την φορολογια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

eidikos33

Όσο μπορείς καθυστέρησέ το γιατί είναι κρίμα να πληρώσεις.

Ναι πιστεύω ότι θα το διορθώσουν θέλουν δεν θέλουν φίλε μου δεν γίνετε αλλιώς θα τους πάρουν με τις πέτρες...

Πηρα τηλεφωνο τον ΣΕΤΕ και μου ειπαν οτι χθες πηραν τα χαρτια του προγραμματος που ημουν.

Οποτε απο βδομαδα λογικα και τα χρηματα.

Με την φορολογικη δηλωση να δω τι θα κανω....

Καλησπέρα,

Έχω μία ερώτηση, αν είναι εύκολο να απαντηθεί.
Έχω τελειώσει από τις 7 Μαρτίου την πρακτική μου.
Ενώ όλοι οι υπόλοιποι του τμήματος μου πληρώθηκαν στα μέσα απριλίου, εμένα η κατάθεση καθυστερεί επειδή είχε γίνει έλεγχος στην εταιρεία που εργαζόμουν και εγώ ήμουν σε εξωτερική εργασία. Τυπικά δεν υπήρξε πρόβλημα, απλά ενημερώθηκα πως πρέπει τα χαρτιά μου να περάσουν review από επιτροπή...
Αλλά ακόμα και εχθές που κοίταξα no money...
Πόσο καιρό πέρνει όλη αυτή η διαδικασία; Από την εμπειρία σας ρωτάω...
Thanks

Skar1983

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω άλλα από το SETE εμείς καταθέσαμε τα χαρτιά 20 Φεβρουαρίου και τα παιδιά πληρώθηκαν 20 Απριλίου. Εύχομαι να ήταν στιγμιαία καθυστέρηση!

Με την φορολογική δήλωση... περιμένεις δεν κάνεις τίποτα ακόμα!!!

• Like 1

4-5ε την ώρα (έστω μετά από μήνες) και μια προϋπηρεσία (ας πούμε) δεν τα βρίσκεις...οπότε ''νομίζουν ότι είναι τυχεροί'' λίγο άκυρο...

Το μόνο κακό με τέτοιου είδους κοινωνική πολιτική είναι ότι πέφτουν εκατομμύρια και τα ψίχουλα τα παίρνουμε εμείς που υποτίθεται ότι για τους ανέργους είναι αυτά. Αλλά και πάλι κάτι καλύτερο για τον κόσμο δεν υπάρχει...οπότε καλά κάνουν και πάνε. Δουλεύουν και πληρώνονται δεν υπάρχει τύχη, φάρδος ή τους χαρίζεται κάτι...

καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι τα κεκ θα μας δωσουν καποιο χαρτι που θα δειχνει την πρακτικι μας σε καποιο χορο εργασιας η οχι?

Εγώ δε το γνωρίζω αυτό, αλλά όταν γράφεις κάποια προϋπηρεσία στο βιογραφικό σου, δε σημαίνει οτί θα σου ζητάν το αντίστοιχο χαρτί κάθε φορά. (αν το λες για αυτό το λόγο προϋπηρεσίας για μελλοντικές συνεντεύξεις δλδ). Μπορεί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να το επαληθεύσουν.

Αλλά δε σου έγραψα για αυτό. Γράφω για να σου προτείνω και εσένα και σε όποιον άλλο πάει στο πρόγραμμα και τα πάει καλά στη δουλειά, και απο άποψη επιδόσεων, και απο άποψη σχέσεων με τον εργοδότη, να ζητήσει συστατική επιστολή. (ή να του πει να του δώσει μελλοντικά πριν απο μία πιθανή συνέντευξη).

Αν δεν έχει μείνει ικανοποιημένος θα πει όχι μην εκτεθεί. Αλλά αν πει ναι, μια συστατική που τεκμηριώνει 2-3 καλά προσόντα σου, απο σοβαρό/αξιόπιστο εργοδότη, αξίζει χρυσάφι.  ;)

MARIADIMI27

SMARTYN89

Καλημέρα.

Ο κώδικας δεοντολογίας, το έχει και στη σύμβαση, αναγράφει ότι πρέπει να σας δοθεί συστατική επιστολή για την κατάρτιση 500 ωρών από την επιχείρηση και βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος κατάρτισης 80 ωρών θεωρητικής και 500 ωρών πρακτικής από το ΚΕΚ.

• Like 2

Παιδια ειχαμε κανα νεο απο το παρακαταθετικων και δανειων? Επαιρνα τηλ απο την Παρασκευη και δεν το σηκωνε κανεις. Ελπιζω να μην σταματησανε λογο εκλογων θα φρικαρω εντελως. Σταματησανε λογο διακοπων Πασχα λογο Πρωτομαγιας λογο εκλογων πραγματικα δεν θα το αντεξω. Αν ειναι να παω να τα παρω τουλαχιστον απο κοντα και να μην σπανε τα νευρα μου καθε μερα με αυτους τους χαζους.

Παιδια ειχαμε κανα νεο απο το παρακαταθετικων και δανειων? Επαιρνα τηλ απο την Παρασκευη και δεν το σηκωνε κανεις. Ελπιζω να μην σταματησανε λογο εκλογων θα φρικαρω εντελως. Σταματησανε λογο διακοπων Πασχα λογο Πρωτομαγιας λογο εκλογων πραγματικα δεν θα το αντεξω. Αν ειναι να παω να τα παρω τουλαχιστον απο κοντα και να μην σπανε τα νευρα μου καθε μερα με αυτους τους χαζους.

άντε να δούμε πόσο υπομονή θα κάνουμε ακόμα για τα γαμω-χρήματα που μας χρωστάνε! από εβδομάδα σε εβδομάδα μας πάνε...  Πήρα το ΚΕΚ σήμερα και δεν έχουν ιδέα για το πότε θα μπούνε τα χρήματα, τους λέω τι σημαίνει δεν έχετε ιδέα μου είχατε πει μέχρι 15 Μαίου θα έχουν μπεί και τώρα μου λέτε δεν έχουμε ιδέα? φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση και έκλεισα το τηλ για να μην τους βρίσω! Να δώ πόσο ακόμα κοροιδία....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...