Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!!!μιλησα με το κεκ μου σημερα κου μου ειπε πως εστηλαν τα χαρτια αμεσως και αναμενουνε απο μερα σε μερα!!!!!!να κοιταμε το λογαριασμο μας...αλλα μου φενεται λιγο εξωπραγματικο!!!!!!

Ολα τα κεκ ετσι λενε!Οποτε περιμενε να το δεις καλυτερα με τα ματια σου!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ααααα τοσοοοο καλα!!!!!!!

Kαι μένα έτσι μου είπαν και μετά μίλησα με την άλλη κοπέλα του κεκ και είπε ότι δεν έχει γίνει ακόμα η αίτηση.Πότε τελείωσες;;

Δημοσ.

αρχες μαρτη!και γνωριζω ατομα που τα πηραν σε ενα μηνα αμεσως κ αλλους που τα πηραν μετα απο 6 μηνες!νομιζω αρκετα δουλεψαμε ετσι! ααα επισης για να ξεκινησει το επομενο προγραμμα πρεπει να εχουν εξοφληθει οι προηγουμενοι....και τα κεκ ηδη εχουν αρχισει να ενοχλουν το κοσμο!εγω πηγα σημερα τα χαρτια μου για το επομενο!

Δημοσ.

fotinidim

Σε έναν μήνα σπάνια να έχει γίνει! Συνήθως η διαδικασία θέλει 1,5 μήνα το λιγότερο

Το επόμενο δεν έχει βγει καν ακόμα τι χαρτιά;

Μην κάνετε αιτήσεις σε ΚΕΚ! μόνο στις επίσημες ιστοσελίδες του υπουργείου!!!

Δημοσ.

και στο προηγουμενο σε κεκ την ιδια διαδικασια καναμε!!!!!εμεις ειμασταν απο τα τελευταια τμηματα....μακαρι να ειναι σε 1μιση μηνα και να μην ειναι κανενας χρονος!!!!!στο κεκ μου ειπαν πως εχουν στηλει τα χαρτια στο υπουργειο!!!!και πως λογικα ειναι θεμα ημερων...τοσο ψεμα πια?????

Δημοσ.

Μην κάνετε αιτήσεις σε ΚΕΚ! μόνο στις επίσημες ιστοσελίδες του υπουργείου!!!

πολυ σημαντικο

μετα θα βρειτε κεκ

εγω περσι εκανα το λαθος να κανω σε κεκ, κι ενω βαση μοριων θα ημουν ανετα στους επιτυχοντες σαν αποφοιτος ΑΕΙ με δηλωσαν ως αποφοιτο Λυκειου (διαφορετικα μορια) κι εμεινα εντελως εκτος

σε περιπτωση που για οποιοδηποτε λογω κανετε αιτηση σε κεκ να ζητησετε ΑΜΕΣΑ να μαθετε τον ΚΑΥΑΣ σας

• Like 1
Δημοσ.

politechnon να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση?Ενώ είχα περάσει στο voucher το γενικό δε ξεκίνησα ποτέ!Διάλεξα κεκ πήγα απο'κει τους έδωσα τα στοιχεία μου κτλ!Πέρασε ο καιρός τίποτα!Τους έπαιρνα εγώ και μου έλεγαν τίποτα ακόμα!Με πήρανε κάποια στιγμή το Δεκέμβρη νομίζω(δε θυμάμαι καλά)να τους δώσω το IBAN και μου είπαν ότι θα με ξαναπάρουν για τη σύμβαση!Η σύμβαση έκανε φτερά!! :-D Δεν την υπέγραψα ποτέ!Τους ξαναέπαιρνα κανένα νέο μου έλεγαν!31 Γενάρη έληγε η επιταγή,τους πήρα και εκείνη τη μέρα και νωρίτερα εκείνη τη βδομάδα+τους είπα ότι πάει τέρμα?Και μου λένε ναι!Την άλλη είπαν όχι γιατί ήταν ενεργοποιημένη!'Οτι να΄ναι!Την άλλη επέμεναν ότι είχα υπογράψει τη σύμβαση και τους είπα 100 φορές όχι!Εν τέλει το θέμα έμεινε στο ότι θα έψαχναν τι έγινε με τη σύμβαση και τους είπα δεν χρειάζεται+μου είπαν όχι(γιατί είχαν και εκείνοι περιέργεια)Δε με ξαναπήραν μέχρι στιγμής τουλάχιστον και εννοείται πως δεν τους ξαναπήρα και ούτε πρόκειται!Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο,απλά θα ήθελα τη γνώμη σου επί του θέματος!

Δημοσ.

πολυ σημαντικο

μετα θα βρειτε κεκ

εγω περσι εκανα το λαθος να κανω σε κεκ, κι ενω βαση μοριων θα ημουν ανετα στους επιτυχοντες σαν αποφοιτος ΑΕΙ με δηλωσαν ως αποφοιτο Λυκειου (διαφορετικα μορια) κι εμεινα εντελως εκτος

σε περιπτωση που για οποιοδηποτε λογω κανετε αιτηση σε κεκ να ζητησετε ΑΜΕΣΑ να μαθετε τον ΚΑΥΑΣ σας

Κι εμένα έκαναν λάθος και σε άλλους 2 γνωστούς μου.

Γενικά υπάρχουν πολλά βλήματα στα ΚΕΚ.

Εγώ ήμουν στο EDISnet και με ξαναπήραν τώρα τηλέφωνο και έφαγαν κράξιμο. Μακριά.

Δημοσ.

Mary3101

Αν είσουν στην πρώτη επιλαχών, η καταλυτική ημερομηνία ήταν 31/10/2013.

Αν είσουν στην δεύτερη φορά επιλαχών, η καταλυτική ημερομηνία ήταν 31/01/2014.

Βάση της πρόσκλησης η επιταγή σου έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι 31/1/2014 (αν υπέθεσα καλά θα πρέπει να είσαι στην 2 φορά επιλαχών). Αυτό συνεπάγεται ότι έχει υπογραφεί σύμβαση και αναρτηθεί στο σύστημα, μέχρι αυτήν την ημερομηνία.

Αν έχει υπογραφεί μέχρι αυτήν την ημερομηνία μία σύμβαση η επιταγή σου μένει ενεργή για 3 μήνες επιπλέον. Αν δεν έχει υπογραφεί σύμβαση είσαι εκτός.

Το ΚΕΚ θα έμεινε με την εντύπωση ότι υπήρχε σύμβαση... εσύ έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο (τουλάχιστον κανένα μήνα πριν για να έχεις χρόνο μπροστά σου) για το τι γίνεται με την σύμβαση και τι περιθώριο έχεις να ενεργοποιήσεις την επιταγή σου.

Έπρεπε να αναζητήσεις βοήθεια και από κάπου αλλού. Υπάρχουν τα τηλέφωνα helpdesk στον επίσημο ιστότοπο του υπουργείου (ww.voucher.gov.gr), δεν ξέρω βέβαια από ποιο σημείο την Ελλάδας επικοινωνούμε, ή να ρωτούσες και κάποιο άλλο ΚΕΚ πχ!

Δημοσ.

politechnon σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!'Επαιρνα τηλ. και ουσιαστική απάντηση δεν έπαιρνα!Τους έλεγα σε λίγες μέρες λήγει η προσθεσμία για την ενεργοποίηση της επιταγής και μου έλεγαν δεν έχουμε κανένα νέο!Από Αθήνα είμαι!Πήρα τηλ. +στο υπουργείο πριν κάμποσο καιρό μήήήήήπως και βγάλω κάποια άκρη,τους είπα πως είχε το πράγμα+μου είπαν ότι είμαι εκτός αφού δεν ενεργοποιήθηκε η επιταγή!Πήρα και στον οαεδ και μου είπαν ότι από τη στιγμή που επιλέχθηκα έχω να κάνω με το κεκ!Το είπα στο κεκ ότι το έψαξα και τα έριχναν στον οαεδ!'Οτι να'ναι!Τι εννοείς ''πρώτη επιλαχών''?'Εχει κάποιες εκδόσεις με τα αποτελέσματα στη σελίδα του voucher,αυτό εννοείς??Υ.Γ.Πάντως σύμβαση ποτέ δεν υπέγραψα!Συγνώμη και πάλι για το μεγάλο κείμενο! 

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν θα συνεχιστούν οι πληρωμές τις μέρες του πάσχα? θα εξακολουθήσουν  να πληρώνουν μέχρι μεγάλη παρασκευή η να μην περιμένουμε καν?

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν θα συνεχιστούν οι πληρωμές τις μέρες του πάσχα? θα εξακολουθήσουν  να πληρώνουν μέχρι μεγάλη παρασκευή η να μην περιμένουμε καν?

Δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνται οπότε θα δουλεύουν..

Δημοσ.

Δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνται οπότε θα δουλεύουν..

για να δούμε ρε Αλίκη αν βάλουν κάνα φράγκο αυτή την εβδομάδα τα κωλόπαιδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...