Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα να παρεις τηλ το υπουργειο να σ πουν αυτοι τι γινεται με τα χαρτια σ η το κεκ σου γιατι με τα κεκ οπως βλεπεις γινονται πολλα.. 

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σπουδαιο κεκ.Πως γινεται να τελειωσει ο τελευταιος του τμηματος σου τον Μαρτιο;Και εμας το κανανε αυτο...και το καλυτερο ειναι οτι μου εκανε ενημερωση για το νεο προγραμμα.Εφαγε τα καντηλια του και οσοι ηταν εκει μαθανε την ανοργανωσια του και φυγανε να πανε αλλου.Ηλιθιοι Ελληνες τι να πεις...Να σηκωθω να παω εξω να ησυχασω

Δημοσ.

Δεν το σηκώνει το τηλέφωνο το 2105271107.Και έχω τρελαθεί ρε παιδιά οι λογαριασμοί τρέχουν είναι δυνατόν τέτοια κοροιδία;;Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια!

Δημοσ.

Καλημέρα

Νομίζω ότι έχει γίνει ένα λάθος και δημιουργείτε πανικός πιστεύω χωρίς λόγο.

Εσείς δηλώνεστε σαν άνεργοι! Γιατί καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος ανανεώνατε “υποχρεωτικά” την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ για την συμμετοχή σας.

Τα χρήματα που πήρατε συμμετέχοντας σε προγράμματα ΕΣΠΑ δηλώνονται σε κάποιον κωδικό σαν επιδότηση.

Καλό θα είναι φυσικά πριν κάνουμε δήλωση στην εφορία να ρωτήσουμε έναν λογιστή γιατί πραγματικά στο Υπ. Οικονομικών πρέπει να σταλεί ψυχίατρος αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Alikh3

(Τα νεύρα μου!Τελείωσα 28/1 όλο το τμήμα στις 5/3.)

Εσύ τελείωσες 28/1 και ο τελευταίος στο τμήμα σου 5/3; (αν κατάλαβα καλά;)

Αν το κατάλαβα σωστά, το ΚΕΚ έχει περιθώριο 30 μέρες να στείλει τα χαρτιά (έχει βγει και ανακοίνωση στο voucher.gov.gr να τηρούνται οι προθεσμίες) 5/3 τελείωσε το τμήμα... 6/3 τα χαρτιά να αποσταλούν. Μπορεί να προέκυψαν μικροκαθυστερήσεις από γραφειοκρατία και να τα πάνε αυτές τις μέρες τώρα πριν το Πάσχα όπως σου είπαν, δεν είναι πολύ έξω από τα χρονοδιαγράμματα (είναι θέμα ημερών πιστεύω). Και να πάρεις τηλέφωνο αν δεν έχει στείλει τα χαρτιά το ΚΕΚ... δεν ξέρουν να σου απαντήσουν στο Υπουργείο ακόμα

Έχει μία διαδικασία 2 μήνες, πάνω - κάτω, από την ημέρα που τελείωσε και ο τελευταίος στο τμήμα και για να γίνουν οι πληρωμές.

Λίγο υπομονή θέλει πιστεύω ακόμα.

Δημοσ.

Καλημέρα

Νομίζω ότι έχει γίνει ένα λάθος και δημιουργείτε πανικός πιστεύω χωρίς λόγο.

Εσείς δηλώνεστε σαν άνεργοι! Γιατί καθ' όλη την διάρκεια του προγράμματος ανανεώνατε “υποχρεωτικά” την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ για την συμμετοχή σας.

Τα χρήματα που πήρατε συμμετέχοντας σε προγράμματα ΕΣΠΑ δηλώνονται σε κάποιον κωδικό σαν επιδότηση.

Καλό θα είναι φυσικά πριν κάνουμε δήλωση στην εφορία να ρωτήσουμε έναν λογιστή γιατί πραγματικά στο Υπ. Οικονομικών πρέπει να σταλεί ψυχίατρος αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Alikh3

(Τα νεύρα μου!Τελείωσα 28/1 όλο το τμήμα στις 5/3.)

Εσύ τελείωσες 28/1 και ο τελευταίος στο τμήμα σου 5/3; (αν κατάλαβα καλά ;)

Αν το κατάλαβα σωστά, το ΚΕΚ έχει περιθώριο 30 μέρες να στείλει τα χαρτιά (έχει βγει και ανακοίνωση στο voucher.gov.gr να τηρούνται οι προθεσμίες) 5/3 τελείωσε το τμήμα... 6/3 τα χαρτιά να αποσταλούν. Μπορεί να προέκυψαν μικροκαθυστερήσεις από γραφειοκρατία και να τα πάνε αυτές τις μέρες τώρα πριν το Πάσχα όπως σου είπαν, δεν είναι πολύ έξω από τα χρονοδιαγράμματα (είναι θέμα ημερών πιστεύω). Και να πάρεις τηλέφωνο αν δεν έχει στείλει τα χαρτιά το ΚΕΚ... δεν ξέρουν να σου απαντήσουν στο Υπουργείο ακόμα

Έχει μία διαδικασία 2 μήνες, πάνω - κάτω, από την ημέρα που τελείωσε και ο τελευταίος στο τμήμα και για να γίνουν οι πληρωμές.

Πόσο;;Ρωτάω εσένα γιατί είσαι άξιος εμπιστοσύνης.Πότε να τα περιμένω;;

Δημοσ.

Από την ημέρα που θα τα καταθέσουν υπολόγισε κανα μήνα.

Δηλ. θα τα καταθέσουν όπως είπες μέχρι το Πάσχα... οπότε 18 Απριλίου πάνω-κάτω το βλέπω!

Δημοσ.

Από την ημέρα που θα τα καταθέσουν υπολόγισε κανα μήνα. Δηλ. θα τα καταθέσουν όπως είπες μέχρι το Πάσχα... οπότε 18 Απριλίου πάνω-κάτω το βλέπω!

Δηλαδή αυτόν τον μήνα πιστεύεις θα πληρωθώ;;

Δηλαδή αυτόν τον μήνα πιστεύεις θα πληρωθώ;;

Τον επόμενο μήνα εννοείς τώρα κατάλαβα..Θα τα καταθέσουν αυτόν και τον επόμενο λογικά θα πληρωθώ!Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπερα politechnon και ευχαριστουμε για τις πολυτιμες πληροφοριες που μας παρεχεις θα ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να ξεκινησω τωρα στο γενικο voucher που ημουν επιλαχων κ αν αργοτερα βγει προγραμμα voucher στον τουρισμο αν μπορω να διακοψω και να παω εκει..

Δημοσ.

οι 2 μηνες πως οριζονται;

αν εγω ξεκινησω σημερα το voucher  τουρισμου, τελειωσω σε ενα εξαμηνο και περιμενω 2 μηνες να ξεκινησω το κανονικο του 2014;

τα χαρτια μου ομως για το φετινο θα πρεπει να τα κανω οσο ειμαι στο αλλο, αυτο παιζει ρολο;

Δημοσ.

politechnon εμείς έχουμε περάσει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Το τμήμα μας τελείωσε 15 Γενάρη. το κεκ μας έστειλε στο υπουργείο τα χαρτιά με ελλείψεις. Τελικά τα έστειλε σωστά πριν μια εβδομάδα και μου το ανακοίνωσαν τάχα μου χαρούμενα σήμερα!!!! :confused:  Τι να το κανω που εχω χάσει όλη την υπομονή μου 3 μήνες τώρα..; :mad:  Πόσο θα περιμένω που ενώ εγω έκανα τη δουλειά μου κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν  τη δουλειά τους σωστά; Ποτε θα πληρωθούμε ολα τα παιδιά που χάσαμε τόσο χρόνο για να δουλέψουμε στο voucher;;; :cry:

Πάντως Politechnon  σε ευχαριστούμε για ολη τη βοήθεια και την υποστήριξη που μας έχεις προσφέρει αυτές της μέρες και μακάρι να ταν και το δικό μας κεκ σαν το δικό σου  :-)

• Like 2
Δημοσ.

jimis888

Ορίζονται 2 μήνες απο την στιγμή που έχεις διακόψει από το ένα και θες να πας στο άλλο.

JohnMaccoulis

Αν τα στείλανε τα χαρτιά και είναι ΟΚ η πληρωμή είναι θέμα 15-20 ημερών.

Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα ευχαριστώ απ' όλους σας είναι η ανταμοιβή μου!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!!!!! μπορεσε κανεις να βγαλει γραμμη στο υπουργειο??? οσες φορες εχω παρει ΔΕΝ το σηκωνουν ποτε :mad: . τα κεκ δεν το συζητω λενε πως δεν γνωριζουν και  τα χρηματα θα μπουν στο λογαριασμο. δεν εχουν καποια ενημερωση .... εγω προσωπικα τελειωσα 15/1 και ο τελευταιος του τμηματος μου περιπου 15/2. μεχρι στιγμης δεν εχω πληρωθει . το θεμα ειναι πως τις μερες του πασχα θα συνεχιστουν οι πληρωμες η θα σταματησουν?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!!!!! μπορεσε κανεις να βγαλει γραμμη στο υπουργειο??? οσες φορες εχω παρει ΔΕΝ το σηκωνουν ποτε :mad: . τα κεκ δεν το συζητω λενε πως δεν γνωριζουν και  τα χρηματα θα μπουν στο λογαριασμο. δεν εχουν καποια ενημερωση .... εγω προσωπικα τελειωσα 15/1 και ο τελευταιος του τμηματος μου περιπου 15/2. μεχρι στιγμης δεν εχω πληρωθει . το θεμα ειναι πως τις μερες του πασχα θα συνεχιστουν οι πληρωμες η θα σταματησουν?

Oύτε εγώ δεν έχω βγάλει γραμμή και παίρνω καθημερινά επί ένα μήνα.Γιατί αν περίμενα από το κεκ σώθηκα.

Δημοσ.

εχω τελειωσει 3/12 και δν εχω παρει μια κ διαβαζω μερικους που τελειωσαν πριν κανα μηνα να παρουν λεφτα! ποτε ξανα σε τετοιου ειδους προγραμματα για τζαμπα λαλακες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...