Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρεμήστε βρε παιδιά, και μην πιστεύετε ότι ακούτε!!! Τίποτα δεν θα πληρώσουμε στην εφορία... Χρειαζόμαστε την απόδειξη για να πάρουμε σαν επιστροφή, αυτά που έχουν κρατήσει... Ένα ποσό στα 500 ευρώ περίπου...
Και επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, επίσημα, τι θα ισχύει για τις δηλώσεις... Ψυχραιμία λοιπόν...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρεμήστε βρε παιδιά, και μην πιστεύετε ότι ακούτε!!! Τίποτα δεν θα πληρώσουμε στην εφορία... Χρειαζόμαστε την απόδειξη για να πάρουμε σαν επιστροφή, αυτά που έχουν κρατήσει... Ένα ποσό στα 500 ευρώ περίπου...

Και επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, επίσημα, τι θα ισχύει για τις δηλώσεις... Ψυχραιμία λοιπόν...

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=95288

Οι λογιστές δηλαδή δεν ξέρουν? Άλλο αν γίνει αλλαγή. Προς το παρόν ισχύει αυτό που λέμε.

Δημοσ.

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=95288

Οι λογιστές δηλαδή δεν ξέρουν? Άλλο αν γίνει αλλαγή. Προς το παρόν ισχύει αυτό που λέμε.

Πόσες φορές έχουν πάρει πίσω αυτά που ακούγονται; Μέχρι να ανακοινωθούν ΕΠΙΣΗΜΑ κανείς δεν ξέρει...

• Like 2
Δημοσ.

Μα αφού πλερώνουμε φόρο το 25% αυτόματα με τις παρακρατήσεις... Δε μπορώ να καταλάβω. Σε κάτι τέτοια πάντως θα ήθελα να έρθει η Ευρωπαϊκή Ένωση και να μας ξεσκίσει. Δίνουν τσάμπα χρήμα για κοινωνικούς σκοπούς και καταλήγει στα ταμεία του κράτους.

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει, αν ισχύει όντως θα το διορθώσουν με κάποιο τρόπο.

Άρχισε η διαδικασία υποβολής;

Δημοσ.

Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο! θα κάνεις δήλωση 1600ευρώ ετησίως και θα πληρώσεις 1000? Αφού για κάτω των 30 το αφορολόγητο  στις 5000Ε πλάκα μου κάνετε ??

· Κλίμακα φορολογίας εισοδήματος
Τα φυσικά πρόσωπα, άσχετα από την πηγή των εισοδημάτων τους, θα φορολογηθούν με την κλίμακα των φυσικών προσώπων, με αφορολόγητο 5.000 ευρώ και με αφορολόγητο 2.000 για κάθε παιδί.
Για τους νέους ηλικίας έως και 30 ετών, για τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών και τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή συνταξιούχους ανεξαρτήτως ηλικίας με παιδιά με ειδικές ανάγκες, το αφορολόγητο ποσό ορίζεται στις 9.000 ευρώ, εφόσον το δηλωθέν εισόδημα, πραγματικό ή αυτό που προκύπτει με βάση τις αντικειμενικές δαπάνες και υπηρεσίες και δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων του φορολογούμενου, δεν υπερβαίνει τις 9.000 ευρώ.

Δημοσ.

Αν διάβαζες προσεκτικότερα παραπάνω θα έβλεπες πως λέει πως θα αντιμετωπίζονται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι φορολογούνται από το 1ο ευρώ.

Δημοσ.

Δηλαδή μου λές ότι  όσοι πήγαν στο πρόγραμμα τσάμπα δουλέψαν,θα βγουν και ζημιωμένοι???

Να κρατήσουμε τα λεφτά του προγράμματος για να τα δώσουν στους φόρους μας τότε! 

Δεν πιστεύω να τα έχει πάρει κανένας και να τα έχει σπαταλήσει ??

Σας έφαγα!!!

Πέρα απο την πλάκα τώρα οτιδήποτε δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το θεωρώ παραπληροφόρηση και πόσο μάλλον όταν συζητιέται σε ένα forum που το διαβάζει ο κοσμάκης και τρελαίνεται ίσως(για να μην είμαι και απόλυτος) χωρίς λόγο!!

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως θα το διορθώσουν.
Εξάλλου δεν νομίζω να βγαίνουν και τρομερά έσοδα απ την υπόθεση για να φάνε τέτοιο κράξιμο.
Απλά μέχρι να γίνει αυτό, με βάση αυτά που λένε οι λογιστές στο forum τους ο φόρος είναι αυτός που είπαμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα! όταν παρατηρήθηκε πρώτη φόρα το θέμα και πρόβλημα, ταυτόχρονα, της φορολόγησης μας η αρμόδια επιτροπή είπε πως θα το αλλάξουν.Ωστόσο, σήμερα ο πατέρας (οικονομολόγος) μου έκανε μια δοκιμή και εξακολουθεί να βγαίνει φόρος. Αυτο σίγουρα θα αλλάξει, απλά θα πάρει

λίγο χρόνο, καθώς παρατηρήθηκε πως και σε άλλες κατηγορίες δημιουργείται πρόβλημα λόγω των κοινών κωδικών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαινει αυτό. Απλά, όταν οι δηλώσεις ήταν χειρόγραφες λογιστής και εφορία το διορθωναν. Τώρα είναι καρφιτσωμένο και γι αυτο παραμένει το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Τα νεύρα μου!Τελείωσα 28/1 όλο το τμήμα στις 5/3.Στο κεκ που ήμουν δουλεύουν σταθερά 3 άτομα.Το ένα με πήρε στις 7/3 και με ρώτησε αν με κράτησαν στην δουλειά.Μετά από καμμιά εβδομάδα πήρα τηλέφωνο και ρώτησα το ίδιο άτομο τι γίνεται με τα λεφτά και μου είπε περιμένουμε και όταν μπουν θα σας ειδοποιήσουμε.Τώρα μίλησα με την άλλη κοπέλα και μου είπε:¨Δεν έχουμε κάνει αίτηση αποπληρωμής ακόμα,πριν τον Πάσχα θα την κάνουμε.Πρέπει να τελειώσουν όλα τα τμήματα"Και της λέω και εγώ δηλαδή πρέπει να τελειώσει και το άλλο τμήμα που είχατε για να πληρωθούμε εμείς;Και άρχισε να τα μπερδεύει και να μου λέει όχι και το δύο τμήματα είχαν τελειώσει Μάρτιο μην κοιτάς εσύ που τελείωσες νωρίς και δεν ξέρω γιατί σου είπαν ότι περιμένουμε.Και το τηλέφωνο του αρμόδιου δεν απαντάει ποτέ.Και σημειωτέον ότι δεν τους παίρνει να με δουλεύουν από το κεκ γιατί μου είχαν φάει λεφτά από κάποιο πρόγραμμα και τους είχα φτάσει μέχρι το υπουργείο.Που να απευθυνθώ ρε παιδιά;Να ξέρω τι μου γίνεται.Τρέχουν οι λογαριασμοί και εγώ έχω να πάρω λεφτά από τον Ιανουάριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...