bedazzled Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 http://hotdoc.gr/article/kk-i-famprika-tis-diaplokis-kai-twn-ekatommiriwn/#post-7586
georgio123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Politechnon ευχαριστώ για την απάντηση αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σου και όποιος άλλος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει . Προέκυψε μέσα στο voucher να θέλει μια εταιρεία να εργαστώ . Αν αφήσω το πρόγραμμα ξέρει κανείς να μου πει πόσα χρήματα τελικά θα πάρω ?? Μου μένουν ακόμα 20 μέρες ..
redhotstef Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για 20 μερες θα φυγεις να χασεις 500+ ευρω απο την β φαση του προγραμματος αν καταλαβα καλα; Η αλλη εταιρια δεν μπορει να περιμενει 20 μερες για να σε παρει; Η μηπως σε θελει τωρα για τις γιορτες και μετα πουλο;
EvilEyes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα μπήκαν τα υπόλοιποι χρήματα από το voucher ΑΕΙ ΤΕΙ. Έβαλαν όλο το πόσο 1920 ευρώ.
Doctor GR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 να σε πάρει μετα. μαλακια ειναι να χασεις τα λεφτα σου.
nickosgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από nickosgr
politechnon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 georgio123 Έχει ένα δίκιο ο “redhotstef” θα χάσεις τα χρήματα όλης της Β φάσης αν διακόψεις. Καλό είναι να περιμένεις 20 ημέρες να τελειώσεις και εξάντλησε όλες τις απουσίες της Β φάσης ώστε να κερδίσεις μέρες.
cpetro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα Politechnon μια ερωτηση, τα κεκ εχετε πληρωθει για το περσινο voucher 25-29 ? μπορω να το μαθω απο καπου αυτο ? 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα..Δυο ερωτησουλες θελω να κανω γιατι ειμαι ντιπ ασχετη με τα voucher. Επιθυμω να συμμετασχω στο προγραμμα 29-64 που επικειται να βγει , τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης..1) Μπορω να κανω αιτηση ακομα και αν η ιδιοτητα μου ειναι ασχετη με το αντικειμενο του προγραμματος? 2) Μπορω να δηλωσω εδω την Αθηνα να εργαστω? ρωταω επειδη ανηκω σε αλλον δημο.. Αυτα τα ολιγα.
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα..Δυο ερωτησουλες θελω να κανω γιατι ειμαι ντιπ ασχετη με τα voucher. Επιθυμω να συμμετασχω στο προγραμμα 29-64 που επικειται να βγει , τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης..1) Μπορω να κανω αιτηση ακομα και αν η ιδιοτητα μου ειναι ασχετη με το αντικειμενο του προγραμματος? 2) Μπορω να δηλωσω εδω την Αθηνα να εργαστω? ρωταω επειδη ανηκω σε αλλον δημο.. Αυτα τα ολιγα. Ναι και ναι. Δεν χάνεις κάτι
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι και ναι. Δεν χάνεις κάτι Eυχαριστω Glikos!!εχω παρει σβαρνα το θρεντ να μαζεψω πληροφοριες..Παντως διαβασα τα νεα voucher δινουν αρκετα παραπανω χρηματα.
Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Eυχαριστω Glikos!!εχω παρει σβαρνα το θρεντ να μαζεψω πληροφοριες..Παντως διαβασα τα νεα voucher δινουν αρκετα παραπανω χρηματα. Ειχα δηλώσει σε αρκετά πριν βρω την τελευταία μου δουλειά. Δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Λίγες θέσεις εργασίας και παρα πολλοί ενδιαφερόμενοι. Παντως δοκίμασε
politechnon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 cpetro Μόνο το θεωρητικό σκέλος από Ιανουάριο 2015. Την πρακτική όχι. Γενικά υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τις πληρωμές του υπουργείου προς τα Κε.Δι.Βι.Μ. τεράστιες καθυστερήσεις μέσα στο 2015. anwnymh29Αν δεν βγει το πρόγραμμα να δούμε τι ακριβώς λέει, πρόγραμμα και αιτήσεις δεν υπάρχουν. Έβγαλε και σχετική ανακοίνωση ο ΟΑΕΔ. Άρα δε γνωρίζουμε επ’ ακριβώς αν θα έχει συγκεκριμένες ειδικότητες ή αν θα είναι γενικά για όλες. Οπότε αναμένουμε να βγει το ΦΕΚ ώστε να μπορώ να σου πω περισσότερα. Στα προγράμματα ΕΣΠΑ και voucher που έχουν υλοποιηθεί δηλώνει ο ωφελούμενος κατά την αίτηση περιφέρια που θέλει να υλοποιήσει. Δεν έχει σχέση με το αν είσαι δημότης κάπου. Επίσης σε άλλα προγράμματα δήλωνε 2-3 περιφέριες ενίοτε. 1
kosmasdel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 politechnon ξέρεις κάτι για πληρωμές του Voucher Τουρισμού που είναι τώρα σε εξέλιξη; Γιατί τις αργούν;
tasman1992 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πληρωμες θεωριας για το voucher tourismou που ειναι σε εξελιξει γνωριζει κνς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα