Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Politechnon ευχαριστώ για την απάντηση αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σου και όποιος άλλος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει . Προέκυψε μέσα στο voucher να θέλει μια εταιρεία να εργαστώ . Αν αφήσω το πρόγραμμα ξέρει κανείς να μου πει πόσα χρήματα τελικά θα πάρω ?? Μου μένουν ακόμα 20 μέρες ..

Δημοσ.

Για 20 μερες θα φυγεις να χασεις 500+ ευρω απο την β φαση του προγραμματος αν καταλαβα καλα;

Η αλλη εταιρια δεν μπορει να περιμενει 20 μερες για να σε παρει;

Η μηπως σε θελει τωρα για τις γιορτες και μετα πουλο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

georgio123

Έχει ένα δίκιο ο “redhotstef” θα χάσεις τα χρήματα όλης της Β φάσης αν διακόψεις.

Καλό είναι να περιμένεις 20 ημέρες να τελειώσεις και εξάντλησε όλες τις απουσίες της Β φάσης ώστε να κερδίσεις μέρες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα Politechnon 

μια ερωτηση, τα κεκ εχετε πληρωθει για το περσινο voucher 25-29 ? μπορω να το μαθω απο καπου αυτο ? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα..Δυο ερωτησουλες θελω να κανω γιατι ειμαι ντιπ ασχετη με τα voucher. 

Επιθυμω να συμμετασχω στο προγραμμα 29-64 που επικειται να βγει , τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης..1) Μπορω να κανω αιτηση ακομα και αν η ιδιοτητα μου ειναι ασχετη με το αντικειμενο του προγραμματος?

2) Μπορω να δηλωσω εδω την Αθηνα να εργαστω? ρωταω επειδη ανηκω σε αλλον δημο.. Αυτα τα ολιγα.

Δημοσ.

Καλησπερα..Δυο ερωτησουλες θελω να κανω γιατι ειμαι ντιπ ασχετη με τα voucher.

Επιθυμω να συμμετασχω στο προγραμμα 29-64 που επικειται να βγει , τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης..1) Μπορω να κανω αιτηση ακομα και αν η ιδιοτητα μου ειναι ασχετη με το αντικειμενο του προγραμματος?

2) Μπορω να δηλωσω εδω την Αθηνα να εργαστω? ρωταω επειδη ανηκω σε αλλον δημο.. Αυτα τα ολιγα.

Ναι και ναι. Δεν χάνεις κάτι

Δημοσ.

Ναι και ναι. Δεν χάνεις κάτι

Eυχαριστω Glikos!!εχω παρει σβαρνα το θρεντ να μαζεψω πληροφοριες..Παντως διαβασα τα νεα voucher δινουν αρκετα παραπανω χρηματα.

Δημοσ.

Eυχαριστω Glikos!!εχω παρει σβαρνα το θρεντ να μαζεψω πληροφοριες..Παντως διαβασα τα νεα voucher δινουν αρκετα παραπανω χρηματα.

Ειχα δηλώσει σε αρκετά πριν βρω την τελευταία μου δουλειά. Δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Λίγες θέσεις εργασίας και παρα πολλοί ενδιαφερόμενοι. Παντως δοκίμασε

Δημοσ.

cpetro

Μόνο το θεωρητικό σκέλος από Ιανουάριο 2015. Την πρακτική όχι.

Γενικά υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τις πληρωμές του υπουργείου προς τα Κε.Δι.Βι.Μ. τεράστιες καθυστερήσεις μέσα στο 2015.

anwnymh29

Αν δεν βγει το πρόγραμμα να δούμε τι ακριβώς λέει, πρόγραμμα και αιτήσεις δεν υπάρχουν. Έβγαλε και σχετική ανακοίνωση ο ΟΑΕΔ.

Άρα δε γνωρίζουμε επ’ ακριβώς αν θα έχει συγκεκριμένες ειδικότητες ή αν θα είναι γενικά για όλες. Οπότε αναμένουμε να βγει το ΦΕΚ ώστε να μπορώ να σου πω περισσότερα.

Στα προγράμματα ΕΣΠΑ και voucher που έχουν υλοποιηθεί δηλώνει ο ωφελούμενος κατά την αίτηση περιφέρια που θέλει να υλοποιήσει. Δεν έχει σχέση με το αν είσαι δημότης κάπου. Επίσης σε άλλα προγράμματα δήλωνε 2-3 περιφέριες ενίοτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...