Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πληρώνεσαι με  το μηνα η ολα μαζι?

ναι καθε μηνα

που το στηριζεις αυτο ? γιατι ειναι καλυτερα στα κοινωφελη  ?

1)πληρωμη καθε μηνα..σε αντιθεση με το voucher που θεωρια κ πρακτικη λιγες μερες πριν τελειωσει το προγραμμα κ δν εχουμε δει ουτε ευρω

2)ενσημα συνταξιμα σε αντιθεση με αυτα των voucher

3)πιθανο ταμειο ανεργιας(υπο προυποθεσεις) η αλλιως εστω ενα επιδομα

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΛΠ... ΣΤΟ ΚΕΚ ΠΗΓΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ; ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

η καρτα δεν σβηνεται, την ανανεωνεις κανονικα... εγω υπεγραψα συμβαση αλλα ακομα δεν ξεκινησαμε ουτε το θεωρητικο... το κεκ το παει απο μηνα σε μηνα... την παρασκευη μου ειπαν οτι θα ξεκινησει νοεμβριο... εχω αρχισει να ψαχνω κι αλλη δουλεια γιατι μας εχουν ηδη δεσμευσει αρκετο καιρο με το κ...προγραμμα τους...

Δημοσ.

rotting

Πληρώνεσαι όμως; Γιατί ξέρω ότι από το 1ο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας είναι ακόμα απλήρωτοι!

απο προσωπικη εμπειρια κ απο γνωστους κτλ πληρωνεσαι κανονικοτατα..δν ξερω ποιο ειναι το 1ο που αναφερεις

στο voucher που συμμετεχω τωρα καταντησαμε να πηγαινουμε στην τραπεζα οι υποτροφοι μηπως κ δουμε κανα φραγκο οσες φορες δν εχουμε παει σε ολη μας τη ζωη...ειναι τετοιο το σπασιμο νευρων κ η κοροιδια απο φορεις κτλ που σου τσακιζει την ψυχολογια

σημειωτεον οτι δν πληρωθηκαμε ουτε θεωρια ακομα

Δημοσ.

ναι καθε μηνα

1)πληρωμη καθε μηνα..σε αντιθεση με το voucher που θεωρια κ πρακτικη λιγες μερες πριν τελειωσει το προγραμμα κ δν εχουμε δει ουτε ευρω

2)ενσημα συνταξιμα σε αντιθεση με αυτα των voucher

3)πιθανο ταμειο ανεργιας(υπο προυποθεσεις) η αλλιως εστω ενα επιδομα

αν μπορεις να παρεις ενσημα και μετα ισως και επιδομα αυτο ειναι καλο. αρα σημαινει οτι ψαχνεις την καρτα ανεργιας σου?

Δημοσ.

αν μπορεις να παρεις ενσημα και μετα ισως και επιδομα αυτο ειναι καλο. αρα σημαινει οτι ψαχνεις την καρτα ανεργιας σου?

αυτο δν το επιασα :P

αν μετα βρεις να βαλεις μερικα ενσημα ακομα βγαινεις 5 μηνες ταμειο..του τεστιν συγκριτικα με τα κωλοvoucher στους 5 μηνες εχεις παρει 2,5 χιλιαρικα απο το κοινωφελες στην ωρα σου καθε μηνα κ βγαινεις ταμειο σαν αρχοντας να παρεις αλλα τοσα περιπου(δεν ξερω ακριβως ποσα ειναι δν εχω βγει ποτε)

αν παλι δν παιξει ταμειο παιρνεις στα σιγουρα ενα εποχικο επιδομα κ that's all!

voucher????NAAAAAAAAAA 

Δημοσ.

Το βάουτσερ αν δινόταν επιδότηση μετά την πρακτική, πρόσληψη με ένσημα και όχι εκμετάλευση εργαζομένων όπως εχω ακουσει απο φίλους πχ μισθος 250 ευρω και δινω τα υπολοιπα στο αφεντικο να κολλησει ενσημα, οπως έγινε  σε παλιοτερα βαουτσερ, τότε θα είχε νόημα...

επίσης για μένα καλύτερο είναι το βάουτσερ τουρισμού, στο οποίο περιμένω να ξεκινήσω, πιστεύω ότι λόγω ξένων γλωσσών, θα με βοηθήσει να δουλέψω αν θελήσω σεζον το καλοκαιρι... είμαι πολυ αισιοδοξη ε;;

Δημοσ.

στη κοινωφελη εργασια, αφου μας κανει προσληψη ο εκαστοτε φορεας, επιτρεπεται να πιασουμε αλλη δουλεια ταυτοχρονα ?? 

Δημοσ.

Παιδιά πληρωθήκαμε σήμερα τη θεωρία 480 ευρώ, ξεκινήσαμε 1 Ιουνίου- 8 Ιουλίου.

Σε προηγούμενο voucher είχαμε κρατήσεις και τα περνάμε πίσω από την εφορία. Τώρα δεν έχει; Ξέρει κανείς;

Γνωρίζει κάποιος να μας πει πόσες απουσίες δικαιούμαστε να κάνουμε στη φάση πρακτικής στην επιχείρηση ??

48 ώρες είναι οι απουσίες στην πρακτική

Δημοσ.

politechnon μηπως σας ειναι ευκολο αν ξερετε να με ενημερώσετε που μπορω να απευθυνθώ για να μαθω σχετικά με το ποτε θα πληρωθω γιατι στο κεκ οσες φορες εχω καλεσει δεν εχω βγαλει ακρη ολο τα ιδια μας λενε και ακομα τπτ εχουμε τελειωσει απο τον ιουνιο και ακομα τπτ..απλα θελω να ξερω αν γίνεται ποτε θα πληρωθω και ας ειναι και του χρόνου αλλα να μην γίνεται αυτη η κοροϊδία και να παίζουν με την αγωνια μας περιμένοντας καθε μερα να μπουνε τα χρήματα...

Δημοσ.

Ξέρει κανένας το τηλέφωνο του υπουργείου? Και εγω εχω τελειώσει μαιο το βαουτσερ 25-29 και περιμενω την τριτη δοση τόσους μήνες...πρεπει να κανουμε μαζικα παράπονα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...