EvilEyes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΑΕΙ-ΤΕΙ εως 29,,,, τελειωσα θεωρια αρχες Ιουλιου.... Με πριζωσες τώρα να πάω να τσεκάρω. Τελείωσα και εγώ τέλη Ιουνιου τη θεωρία και στο κεκ μου είπανε μετά τα μέσα Οκτώβρη θα μπει η θεωρία.
stakaman21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αμα ήταν να μπαίνουν τα λεφτά την ίδια μέρα σε όλους καλά θα ήτανε.
mikri fraoulitsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΛΠ... ΣΤΟ ΚΕΚ ΠΗΓΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ; ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
georgio123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 georgio123 Δεν γίνετε να μειωθεί είναι βάση ΦΕΚ. 2500€ μικτά! Είχε ακουστεί κάτι τέτοιο για αυτό το έγραψα. Αφού ειναι σίγουρο ότι δεν γίνεται ...μια χαρά . Ευχαριστώ για την απάντηση !!
cpetro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 εχω ακουσει οτι θα πραγματοποιηθει voucher τουρισμου ανεξαρτητως ηλικιας. ισχυει κατι τετοιο? ξερει κανεις τιποτα ?
mary_88 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ναι ετι λενε οτι θα βγει ξανα αλλα το προγραμμα ειναι εντςλως ανοργανωτο. εμεις απο ιουλιο δεν ξεκινησαμε ακομα... αν εχεις αλλη εναλλακτικη δε σου το προτεινω
kosmasdel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΟΥΤΣΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΛΠ... ΣΤΟ ΚΕΚ ΠΗΓΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ; ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Μην περιμένεις να σε πάρουν. Κάνε εσύ κινήσεις και επικοινώνησε μαζί τους. Η κάρτα εφόσον κάνεις αυτό το πρόγραμμα ισχύει και την ανανεώνεις κανονικά.
ALEKgrps Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πήγα εφορία σήμερα και μου είπε οτει δεν χρειάζεται να κάνω υπεύθυνη δήλωσή για να πάρω την επιστροφή και οτει τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό μου σε κάνα μήνα.. αλλά δεν κατάλαβα γιατί μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.
mits_aueb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Guys δευτερα πηρα επιστροφη φορου 480 απο το βαουτσερ 18-29 .happy
mits_aueb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ειχα πληρωθει θεωρια και πρακτικη μεσα στο 2014
ALEKgrps Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.Σήμερα μου δώσανε την επιστροφή μου οι κόπανοι 480 στον λογαριασμό μου. 1
tasman1992 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Παιδια την επιστρωφη την περνει ο καθενας απο την εφορια που ανεικι???
maraki19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά συμμετέχω στο voucher πτυχιουχοι ανεργοι εως 29..με τα χρηματα τι γινεται?εχει παρει κανεις της θεωριας?
parisnope Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Politechnon εχουμε καποια ενημερωση για την καθυστερηση των πληρωμων?Ακομα να πληρωθουμε εμεις..Ο τελευταιος 4ωρος τελειωσε μεσα Ιουλιου με κωδικο τμηματος 23020..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα