akis_supernatural Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ναι αυτό λέμε. Οι περισσότεροι έχουν πάρει τη θεωρία από τον Απρίλιο και τη πρώτη φάση της πρακτικής από τον Ιούνιο τουλάχιστον . Το κεκ σου δεν έστειλε τα χαρτιά και σας έχει αφήσει στη μοίρα σας. αλλο λετε...... mary διαβασε παλι τι λεει η eirinitse
ALEKgrps Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τι γινετε με της επιστροφες φορου ξεκινησανε?? πηρε κανεις ?
eirinitse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πηρα εγω τα 350 ευρω απο περσυνο voucher! Πηγα στην εφορια με το εκαθαριστικο και τα πηρα ,γιατι περυσι περιμενα να μπουν στο λογαριοσμο στη τραπεζα περασαν 7 μηνες και δεν ειχαν μπει. Πηγαινε εφορια
mary_88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 φέτος έπρεπε να τα πάρεις, εμείς που συμμετείχαμε στο φετινό πρόγραμμα, θα τα πάρουμε του χρόνου
ALEKgrps Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πηρα εγω τα 350 ευρω απο περσυνο voucher! Πηγα στην εφορια με το εκαθαριστικο και τα πηρα ,γιατι περυσι περιμενα να μπουν στο λογαριοσμο στη τραπεζα περασαν 7 μηνες και δεν ειχαν μπει. Πηγαινε εφορια Εμενα ο εφοριακος μου με ειπε οτει θα μπουν στον λογαριασμο μου μετα τις εκλογες 480 φέτος έπρεπε να τα πάρεις, εμείς που συμμετείχαμε στο φετινό πρόγραμμα, θα τα πάρουμε του χρόνου Ετσι ειναι και εμενα μου ειπανε περυσι απο το κεκ οτει θα τα παρω του χρονου δηλαδη φετος
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 αλλο λετε...... mary διαβασε παλι τι λεει η eirinitseγια το 25-29 δε λέμε; απλά η Ειρήνη ξεκίνησε πρόσφατα....
eirinitse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω λεω για το εως 29 ετων! Και ξερω οτι τα παιρνεις τον επομενο χρονο,απλα εγω φετος πηρα απο ενα περσυνο voucher. Λενε οτι θα μπουν στο λογαριασμο απλα επειδη λογω ηλικιας οι περισοτεροι απο εμας καποιες χρονιες ειμασταν στις δηλωσεις των γονιων μας πρεποει να συμπληρωσουμε μια υπευθηνη δηλωση στην εφορια για να δωθουν τα χρηματα...εκει κολαει η διαδικασια και δε μπαινουν. 1
ALEKgrps Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είμαι ακόμα στην δήλωσή των γονιών μου..και αν πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωσή στην εφορία για να πάρω τα χρήματα γιατί δεν μου το είπε εμένα ο εφοριακός ?
georgio123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παίδες έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα σχεδόν πρακτική στην επιχείρηση . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει μειωθεί το ποσό του voucher. Όταν έκανα θεωρία μας είχαν πει για 2500 ευρώ ισχύει η είναι λιγότερα τελικά ? Να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι στο 25-29 και είμαι απόφοιτος ΑΕΙ. Ευχαριστώ.
Regina^ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγω λεω για το εως 29 ετων! Και ξερω οτι τα παιρνεις τον επομενο χρονο,απλα εγω φετος πηρα απο ενα περσυνο voucher. Λενε οτι θα μπουν στο λογαριασμο απλα επειδη λογω ηλικιας οι περισοτεροι απο εμας καποιες χρονιες ειμασταν στις δηλωσεις των γονιων μας πρεποει να συμπληρωσουμε μια υπευθηνη δηλωση στην εφορια για να δωθουν τα χρηματα...εκει κολαει η διαδικασια και δε μπαινουν. Εγώ έχω επιστροφή από το περσινό πήγα εφορία συμπλήρωσα την υπεύθυνη δήλωση και μετά από 2 ώρες που περίμενα στων εσόδων μας είπαν ότι δεν έχουν να κάνουν αυτοί σε τπτ και θα μπουν στην τράπεζα..Ούτε τα χαρτιά μου δεν κοίταξε αυτή..Άντε να δούμε..
akis_supernatural Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καλημερα! μολις μου μπηκαν τα λεφτα της θεωριας 480 ευρω!!! 1
giannis193 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καλημερα! μολις μου μπηκαν τα λεφτα της θεωριας 480 ευρω!!! Μπράβο φίλε. Στο ΑΕΙ ΤΕΙ ως 29 είσαι;
eirinitse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καλημερα! μολις μου μπηκαν τα λεφτα της θεωριας 480 ευρω!!! σε ποιο προγραμμα εισαι???
akis_supernatural Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σε ποιο προγραμμα εισαι??? ΑΕΙ-ΤΕΙ εως 29,,,, τελειωσα θεωρια αρχες Ιουλιου....
politechnon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 georgio123 Δεν γίνετε να μειωθεί είναι βάση ΦΕΚ. 2500€ μικτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα