mareled Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 εγω που ειμαι οκτωβρη του 85 μου το ξεκοψαν κ δεν εκανα αιτηση δλδ εσυ εκανες κ εισαι επιτυχων???? τι μηνα εισαι οεο Επισης εχει στειλει κανενα κεκ τα χαρτια της β φασης?
BlackBetty Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ετοιμαζεται κανενα νεο βαουτσερ εκτος του τουρισμου? Αντε να δουμε...
mary Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Παιδια, απιστευτο! Η αδερφη μου πληρωθηκε 30/7 και τη β φαση της πρακτικης! Πρεπει να ειναι απο τους πρωτους που τα πηρε! 1
nikosxalilis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 mary1 ποτε τελειωσε η αδερφη σου?..για να ξερουμε και μεις να υπολογίσουμε πότε θα τα πάρουμε!..
mary Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 mary1 ποτε τελειωσε η αδερφη σου?..για να ξερουμε και μεις να υπολογίσουμε πότε θα τα πάρουμε!.. ολο το προγραμμα το τελειωσε 30/4.
politechnon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Mary1 Δεν έχει σχέση πιστεύω με τα αποτελέσματα. Η πρόσκληση αναφέρει «κατά την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος θεωρητικής κατάρτισης ο ωφελούμενος πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να μην έχει συμπληρώσει το 29 έτος της ηλικίας του (ημερολογιακά)» mareled Β φάσης για το voucher 25-29; Εμείς τα στείλαμε κανονικά.
tasgr86 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τι γίνεται τελικά με τις επιστροφές;Έχουν όντως παγώσει;
Doctor GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εμένα μπήκαν τη προηγούμενη βδομάδα 6-8 αλλα με αξια 13-8. ειχα κανει την δήλωση τον μαιο. 1
tasgr86 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 εμένα μπήκαν τη προηγούμενη βδομάδα 6-8 αλλα με αξια 13-8. ειχα κανει την δήλωση τον μαιο. Πήγες από εφορία ή απλά τα έκαναν κατάθεση στο λογαριασμό σου;
mariaagr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 εμένα μπήκαν τη προηγούμενη βδομάδα 6-8 αλλα με αξια 13-8. ειχα κανει την δήλωση τον μαιο. και μενα το ιδιοοοοο.... απ το μαιοοοο περιμενα.. αλλα εχω απορια τις 13 θα τα παρουμε η στις 14 ?
kitkat1990 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ξέρει κανεις γιατί στο πρόγραμμα Υγεία ζητούν φορολογική ενημερότητα για να πληρωθούμε; Ένα σωρό χαρτιά καταθέσαμε, μαζί και τα εκκαθαριστικά μας. Στα άλλα voucher 18-24 και 25-29 ζητείται; Περιμένουμε 7 μήνες να μας πληρώσουνε και άμα έχεις χρέος στην εφορία, τα λεφτά πάνε υπερ κράτους; Δεν έχω εγώ προσωπικά χρέος βεβαιωμένο αλλά ξέρω άτομο που χρωστάει ενφια.
rafinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά! Και εμένα μπήκαν τα λεφτά της Β φάσης στις 10 του μηνός. 3
rotting Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 συμφορουμιτες εχω κανα 2 ερωτησεις,καθως 1η φορα σε voucher! τελειωσα θεωρια πρωτες μερες ιουλιου,ξεκινησα καπακι πρακτικη συμπληρωνοντας κ τις 20 μερες του ιουλιου κ συνεχιζω πηρα χτες απο περιεργια να ρωτησω τι παιζει με πληρωμες..μου ειπανε αφου ξεκινησει πρακτικη 2 απο μηνες μετα κ βλεπουμε. ειχα την εντυπωση οτι θα επαιρνα μονο τα της θεωριας αλλα μου ειπαν συν αυτα που θα τρεχουν απο την πρακτικη,ισχυει? επισης κατι αλλο..το παρουσιολογιο το εχω εγω κ το υπογραφω καθημερινα,θα πρεπει να δωσω το φυλλο με τις υπογραφες καθε μηνα στο κεκ?οταν ξεκινησε η πρακτικη κ ρωτησα δν ξεραν να μου πουνε ουτε εκεινοι
EvilEyes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το παρουσιολόγιο θα πρέπει να το πηγαίνεις στο κεκ για να βάζουν υπογραφές. Εγώ το πηγαίνω κάθε μήνα. Και εγώ που ρώτησα για την πληρωμή δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Αναφέρομαι στο voucher πτυχιούχων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα