mareled Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 αυτο δεν εχει να κανει γτ στο ΚΕΚ μας διαβεβαιωναν οτι οτι και να γινει τα χρηματα υπαρχουν ΗΔΗ δεν περιμενουν να ερθουν με κυματα..... ραφινε την α φαση ποτε τη τελειωσες?
rafinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 αυτο δεν εχει να κανει γτ στο ΚΕΚ μας διαβεβαιωναν οτι οτι και να γινει τα χρηματα υπαρχουν ΗΔΗ δεν περιμενουν να ερθουν με κυματα..... ραφινε την α φαση ποτε τη τελειωσες? 15 Φεβρουαρίου περίπου (μια δυο μέρες + -) δε θυμάμαι καλά Τώρα περιμένουμε άλλο ένα τρίμηνο να πάρουμε και τα υπόλοιπα; Χαχαχαχαχα
mareled Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ωχ μανα μου καταλαβα τωρα θα πληρωθουν του φλεβαρη εμεις που ειμαστε -ολο το τμημα- 24/3 τελη ιουνιου~!!!!
rafinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν έχει να λέει.. ανάλογα το πότε έστειλε το κεκ τα χαρτιά 1
Miracle Worker Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θυμάμαι στο παλιό εμείς που τελειώσαμε αργότερα τα πήραμε πολύ πιο σύντομα. Είναι να μην πάρουν φόρα, μετά είναι ασταμάτητοι.
λευτερης κ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 τα λεφτα μπηκαν τεταρτη 550 για μενα ημουν στο 18-24 και την πρακτικη το τμημα μου την τελειωσε 22-3
kitkat1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Kανένας από το voucher υγείας που να πληρώθηκε τη θεωρία; 1
mits_aueb Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγω κ ειχα τελειωσει τη θεωρια του υγειας αρχες νοεμβρη του 2014!! Τα πηρα Μαη του 2015!Να ρωτησω κατι ξανα για τη φορολογια,εχοντας διαβασει τα αντιστοιχα posts;Αρα δηλαδη παροτι μας βγαζει για το voucher του 2014 οτι θα πληρωσουμε 480 φορο στην ουσια αυτο διδεται επιστροφη;
mary Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τη παρασκευη πληρωθηκε η αδερφη μου, που τελειωσε ολο το προγραμμα 29 Απριλιου.
stakaman21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Βγήκαν αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ !! 2
Miracle Worker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Βγήκαν αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ !! Το βραδάκι θα τα δούμε όμως. Προσπάθησα να κατεβάσω το Excel ή να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και δε φόρτωνε ποτέ. Πάντως ένα καλό είναι ότι οι επιτυχόντες αυτού λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, οπότε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία. UPDATE: Η πιο σύντομη οδός τελικά είναι από εκεί που λέει Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης μπορείτε να το δείτε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
Mairh vrs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το βραδάκι θα τα δούμε όμως. Προσπάθησα να κατεβάσω το Excel ή να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και δε φόρτωνε ποτέ. Πάντως ένα καλό είναι ότι οι επιτυχόντες αυτού λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, οπότε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία. UPDATE: Η πιο σύντομη οδός τελικά είναι από εκεί που λέει Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης μπορείτε να το δείτε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Το βραδάκι θα τα δούμε όμως. Προσπάθησα να κατεβάσω το Excel ή να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και δε φόρτωνε ποτέ. Πάντως ένα καλό είναι ότι οι επιτυχόντες αυτού λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, οπότε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία. UPDATE: Η πιο σύντομη οδός τελικά είναι από εκεί που λέει Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης μπορείτε να το δείτε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Μηπως και αν ξερεις παντα ή αν εχεις ακουσει κτ.. μετα τις ενστασεις δηλ παιζει που εκει εισαι επιτυχων σε ενα δημο να αλλαξεις δημο σε αλλο της προτιμησης σου?
Miracle Worker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αν εννοείς να πας σε κατώτερη επιλογή λόγω των ενστάσεων, από τη λογική και μόνο μου φαίνεται ότι γίνεται. Πάντως βλέπω ότι υπάρχει πολύ γκρίνια για λάθη στη μοριοδότηση. 1
Mairh vrs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αν εννοείς να πας σε κατώτερη επιλογή λόγω των ενστάσεων, από τη λογική και μόνο μου φαίνεται ότι γίνεται. Πάντως βλέπω ότι υπάρχει πολύ γκρίνια για λάθη στη μοριοδότηση. ναι τ παρατηρησα κ γω αυτο... σε ευχαριστω παντως για να δουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα