Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο δεν εχει να κανει γτ στο ΚΕΚ μας διαβεβαιωναν οτι οτι και να γινει τα χρηματα υπαρχουν ΗΔΗ δεν περιμενουν να ερθουν με κυματα..... ραφινε την α φαση ποτε τη τελειωσες?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτο δεν εχει να κανει γτ στο ΚΕΚ μας διαβεβαιωναν οτι οτι και να γινει τα χρηματα υπαρχουν ΗΔΗ δεν περιμενουν να ερθουν με κυματα..... ραφινε την α φαση ποτε τη τελειωσες?

15 Φεβρουαρίου περίπου (μια δυο μέρες + -) δε θυμάμαι καλά :P

Τώρα περιμένουμε άλλο ένα τρίμηνο να πάρουμε και τα υπόλοιπα; Χαχαχαχαχα

Δημοσ.

ωχ μανα μου καταλαβα τωρα θα πληρωθουν του φλεβαρη εμεις που ειμαστε -ολο το τμημα-  24/3 τελη ιουνιου~!!!!

Δημοσ.

Θυμάμαι στο παλιό εμείς που τελειώσαμε αργότερα τα πήραμε πολύ πιο σύντομα. Είναι να μην πάρουν φόρα, μετά είναι ασταμάτητοι.

Δημοσ.

Εγω κ ειχα τελειωσει τη θεωρια του υγειας αρχες νοεμβρη του 2014!! Τα πηρα Μαη του 2015!Να ρωτησω κατι ξανα για τη φορολογια,εχοντας διαβασει τα αντιστοιχα posts;Αρα δηλαδη παροτι μας βγαζει για το voucher του 2014 οτι θα πληρωσουμε 480 φορο στην ουσια αυτο διδεται επιστροφη;

Δημοσ.

Τη παρασκευη πληρωθηκε η αδερφη μου, που τελειωσε ολο το προγραμμα 29 Απριλιου.

Δημοσ.

Βγήκαν αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ !!

Το βραδάκι θα τα δούμε όμως. Προσπάθησα να κατεβάσω το Excel ή να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και δε φόρτωνε ποτέ. Πάντως ένα καλό είναι ότι οι επιτυχόντες αυτού λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, οπότε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία.

UPDATE: Η πιο σύντομη οδός τελικά είναι από εκεί που λέει Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης μπορείτε να το δείτε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Δημοσ.

Το βραδάκι θα τα δούμε όμως. Προσπάθησα να κατεβάσω το Excel ή να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και δε φόρτωνε ποτέ. Πάντως ένα καλό είναι ότι οι επιτυχόντες αυτού λογικά δεν θα μπορούν να κάνουν στο δεύτερο, οπότε θα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία.

UPDATE: Η πιο σύντομη οδός τελικά είναι από εκεί που λέει Σημείωση: Το αποτέλεσμα της μοριοδότησης της αίτησης μπορείτε να το δείτε μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Μηπως και αν ξερεις παντα ή αν εχεις ακουσει κτ.. μετα τις ενστασεις δηλ παιζει που εκει εισαι επιτυχων σε ενα δημο να αλλαξεις δημο  σε αλλο της προτιμησης σου? 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αν εννοείς να πας σε κατώτερη επιλογή λόγω των ενστάσεων, από τη λογική και μόνο μου φαίνεται ότι γίνεται.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχει πολύ γκρίνια για λάθη στη μοριοδότηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αν εννοείς να πας σε κατώτερη επιλογή λόγω των ενστάσεων, από τη λογική και μόνο μου φαίνεται ότι γίνεται.

Πάντως βλέπω ότι υπάρχει πολύ γκρίνια για λάθη στη μοριοδότηση.

ναι τ παρατηρησα κ γω αυτο... σε ευχαριστω παντως για να δουμε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...