Mairh vrs Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αυτες της αποδειξης εχω και εγω. Και οταν τους ρωτησα για την παρακρατηση του φορου μου λενε πως τωρα πλέον φαίνονται στο taxis.Τώρα για της άλλες απόδειξης της παρακράτησης του φόρου που ειχα ρωτηση τα κεκ λενε πρεπει να στειλουν το υπουργειο Οποτε καταλαβα καλα κρασια γιατι αντε να τα στειλει το υπουργειο κ αντε να τα παρουν τα κεκ για να μας τα δωσουν....
tasman1992 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Παιδια μπορειται να μου πητε που παταω στο ταξις για να δω την επιστρωφοι φορου που δικαιουμαι??
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Παιδια μπορειται να μου πητε που παταω στο ταξις για να δω την επιστρωφοι φορου που δικαιουμαι?? Δεν πατάς τιπτα στα εχει βγάλει ήδη ειναι συπληρωμενα...
akis_supernatural Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Είμαι επιλεχθείς στο voucher πτυχιουχων και έχω καθυστερήσει να το ενεργοποιησω γιατί ψάχνω για επιχειρησεις... Μέχρι ποτε έχω περιθώριο να το ενεφργοποιησω?
Miracle Worker Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Νομίζω μέχρι 27 πρέπει να έχεις "ενεργοποιήσει" την επιταγή μέσω κάποιου ΚΕΚ, κοινώς να πας σε ένα ΚΕΚ και να κάνουν κάποια διαδικασία ενεργοποίησης και μέχρι 31 να έχεις υπογράψει με επιχείρηση. Σε κάποιο ΚΕΚ θα στα πουν καλύτερα βέβαια. Και εγώ από αύριο θα αρχίσω να ψάχνω. Καλή μας τύχη!
tasman1992 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δεν πατάς τιπτα στα εχει βγάλει ήδη ειναι συπληρωμενα... Σε πια εφαρμογη του ταξις παταω για να το δω???
lalala2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά..γιατί έχω μπερδευτεί..και επειδή είμαστε στο Ελλαδισταν και ποτέ δεν ξέρεις.... Εγώ τελειώνω την παρασκευή την β΄φάση.. Υπάρχει κάποιος περιορισμός πότε μπορείς να προσληφθείς από άλλη εταιρία διαφορετική από αυτή που έκανες την πρακτική σου? Δηλαδή εάν γίνει πρόσληψη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ας πούμε στις επόμενες 15 μέρες..? Η λογική λέει όχι..αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας...
tasgr86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και σε μένα βγάζει φόρο 487.30 οπότε την ξεχνάμε την επιστροφή.
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και σε μένα βγάζει φόρο 487.30 οπότε την ξεχνάμε την επιστροφή. Εχεις δικιο εγω νομιζα θα παρουμε αλλα @@ εν μας χρωστανε εν θα τους πληρωσουμε ντρπο και αισχος... Οποτε οσοι πατε στα προγραμματα του voucher σε οτι βγει καλως να παρετε τα χρηματα σας αλλα να μην νομιζεται πως θα παρετε αυτα που σας εχουν κοψει...
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Βρηκα αυτην την ιστιοσελιδα http://www.taxnews.info/demo/που ειναι σαν το taxis και λεει αν παρουμε επιστροφη φορου η οχι εγω εβαλα τα δικα μου και μαλλον επιστροφη δεν παιρνω.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Βρηκα αυτην την ιστιοσελιδα http://www.taxnews.info/demo/που ειναι σαν το taxis και λεει αν παρουμε επιστροφη φορου η οχι εγω εβαλα τα δικα μου και μαλλον επιστροφη δεν παιρνω. Στο taxis κάποια δεδομένα μπαίνουν αυτόματα από τα πληροφοριακά συστήματα της εφορίας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να μην τα υπολογίζει μια εξωτερική εφαρμογή.
lambgeo Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Βρηκα αυτην την ιστιοσελιδα http://www.taxnews.info/demo/που ειναι σαν το taxis και λεει αν παρουμε επιστροφη φορου η οχι εγω εβαλα τα δικα μου και μαλλον επιστροφη δεν παιρνω. Εγω εβαλα τα στοιχεια απο το taxis σε αυτη τη σελιδα και παιρνω κανονικα επιστροφη . Για δειτε καλα τι συμπληρωνεται και που
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγω εβαλα τα στοιχεια απο το taxis σε αυτη τη σελιδα και παιρνω κανονικα επιστροφη . Για δειτε καλα τι συμπληρωνεται και που Στον κωδικο 313 και 315 τι ποσα σου εχει βγαλει το taxis?
lambgeo Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Στον κωδικο 313 και 315 τι ποσα σου εχει βγαλει το taxis? 467 kai 460 αντιστοιχα και στο 301 πρεπει να εχεις το συνολικο ποσο που πηρες απο το voucher
sofotre Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 467 kai 460 αντιστοιχα και στο 301 πρεπει να εχεις το συνολικο ποσο που πηρες απο το voucher Eγω ομως τον απριλιο του 2014 βρηκα δουλεια οποτε εγω μαλλον δεν παιρνω επιστροφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα