xrisitna Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πληρωθηκα και γω σημερα 28/2 κεκ νεα γνωση!!1528 δ.ε 1
ilias8513 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 κ ναι εβγαλα γραμμη στο υπουργειο το μεσημερι κ μ ειπε η κοπελα που απαντησε οτι τα χαρτια απ το κεκ μας ειναι ολα οκ και ειναι σε πληρωμη ! μ εφυγε η αγωνια οτι δεν ειχε στειλει τα χαρτια οπως ειχε πει πριν μερες μαλον η ιδια κοπελα π απαντησε και σημερα.. μηπως γνωριζει κανεις σε ποσες μερες μπαινουν τα λεφτα αφου ολα ειναι οκ απο θεμα ελενχου?? σε ποιο τηλεφωνο εβγαλες γραμμη?
alikh 3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σε ποιο τηλεφωνο εβγαλες γραμμη? Εγω στο 107 παντως δεν εχω βγαλει ακομα ακρη..
MARIADIMI27 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σε ποιο τηλεφωνο εβγαλες γραμμη? 210 52 71 121 1
tony81 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Για e banking επιβεβαιώνω 5ε στην Πειραιώς Αν έχεις λογαριασμό ταμιευτηρίου στην συγκεκριμένη πας με ταυτότητα και 5 ε και περιμένεις 10'
Urthona Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κάποιος εάν οι μήνες κατάρτισης μετράνε ως προϋπηρεσία για αιτήσεις ορισμένου χρόνου στους δήμους; Τα αντίστοιχα προγράμματα κατάρτισης του ΟΑΕΔ μετράνε αλλά για το voucher δεν ξέρω. Εάν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει γιατί οι μήνες προϋπηρεσίας μοριοδοτούνται! Σας ευχαριστώ!
JohnConstantine Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τα νευρα μου δεν μπορω αλλο να περιμενω και να μην περνω απαντηση. Οχι ημερομηνια αλλα ουτε τιποτα. Απλα να μου πουνε αν εχουνε φτασει τα χαρτια και σε τι σταδιο βρισκονται. Δεν ξερουνε? Να μου το πουνε να μην παιρνω καθε μερα σαν το χαζο και να τσεκαρω αυτο το ριμαδολογαριασμο και να τον βλεπω αδειο. Διοτι τα εξοδα τρεχουνε , δουλευουμε και δεν παιρνουμε και φραγκο.(ειμαι και στου τουρισμου κιολας). αμαν πια το παλιο κρατος μεσα αμαν.......................πια
Sandy1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλησπέρα! κουράγιο σε όσους δεν πληρωθήκαμε ακόμη.....Ξέρεις κάποιος να μου πει ποιος και πότε θα μας χορηγήσει τη βεβαίωση για τη δήλωση (για τα χρήματα της θεωρίας τουκάχιστον);;;;; Το ΚΕΚ μου λέει ο ΟΑΕΔ, πήγα στον ΟΑΕΔ γύρισα όλα τα γραφεία και μου είπαν να πάω στο ΚΕΚ...ξαναπήγα στο ΚΕΚ δεν ξέρει....... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!!!!!!!!!! Μας παιδεύουν με τα χρήματα μας παιδεύουν και με μια απλή βεβαίωση;
politechnon Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 sandy1986 Δες προηγούμενα post μου (περιμένουμε από την ΕΥΕ να μας πει...)
tony81 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλησπέρα! κουράγιο σε όσους δεν πληρωθήκαμε ακόμη.....Ξέρεις κάποιος να μου πει ποιος και πότε θα μας χορηγήσει τη βεβαίωση για τη δήλωση (για τα χρήματα της θεωρίας τουκάχιστον);;;;; Το ΚΕΚ μου λέει ο ΟΑΕΔ, πήγα στον ΟΑΕΔ γύρισα όλα τα γραφεία και μου είπαν να πάω στο ΚΕΚ...ξαναπήγα στο ΚΕΚ δεν ξέρει....... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!!!!!!!!!! Μας παιδεύουν με τα χρήματα μας παιδεύουν και με μια απλή βεβαίωση; Το Κεκ θα σου δώσει μία απόδειξη για τα χρήματα που σου έβαλαν για θεωρία και άλλη μία της πρακτικής..Εμένα για παράδειγμα μου έβαλαν τα λεφτά της θεωρίας πριν 2 μήνες και τώρα με ειδοποίησε το Κεκ να πάω για απόδειξη.. 1
lambgeo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το Κεκ θα σου δώσει μία απόδειξη για τα χρήματα που σου έβαλαν για θεωρία και άλλη μία της πρακτικής..Εμένα για παράδειγμα μου έβαλαν τα λεφτά της θεωρίας πριν 2 μήνες και τώρα με ειδοποίησε το Κεκ να πάω για απόδειξη.. Λοιπον εγω δεν εχω παρει στα χερια μου ακομα καμμια αποδειξη , και ρωτωντας στο κεκ μου ειπαν οτι δεν γινεται να μου την δωσουν αυτοι διοτι δεν πληρωνουν αυτοι αλλα το κρατος , Οποτε τι κανω ? τα δηλωνω χωρις αποδειξη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα