skar1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια, και εμεις μολις πληρωθηκαμε!!!!!! Αντε με το καλο ολοι να ξεμπερδευουμε απο αυτο το προγραμμα και συντομα το χαρτι για την φορολογικη μας.. Ποτε τελειωσες και σε ποιο ησουν το γενικο η του τουρισμου;
politechnon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 alikh3 Ναι αν έχει γίνει πρόσληψη από επιχείρηση με το πέρας της διάρκειας της πρακτικής και μέχρι την αποστολή των χαρτιών, καταθέτονται μαζί και η/οι σύμβαση/σεις και η/οι αναγγελία/ες πρόσληψης. Για να πάρει τα επιπλέον χρήματα το ΚΕΚ που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η σύμβαση/σεις πρέπει να έχει/έχουν ελάχιστη ισχύει 6 μήνες.
alikh 3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 alikh3 Ναι αν έχει γίνει πρόσληψη από επιχείρηση με το πέρας της διάρκειας της πρακτικής και μέχρι την αποστολή των χαρτιών, καταθέτονται μαζί και η/οι σύμβαση/σεις και η/οι αναγγελία/ες πρόσληψης. Για να πάρει τα επιπλέον χρήματα το ΚΕΚ που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η σύμβαση/σεις πρέπει να έχει/έχουν ελάχιστη ισχύει 6 μήνες. Σε ευχαριστώ!Ήθελα να βεβαιωθώ ότι έχουν κάνει αίτηση αποπληρωμής γιατί με είχαν πάρει από το κεκ και με ρωτούσαν αν με κράτησαν!
JohnMaccoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Πριν από λίγο που ρώτησα στα Κεκ μου (Χανιά) μου απάντησαν οτι αυτές τις μέρες καταθέτουν τα χαρτιά (για δεύτερη φορά καθώς είχαν εκκρεμότητες) και ότι (ελπίζουν λογικά) θα πληρωθούμε πριν το Πάσχα. Έχουμε τελειώσει πρακτική όλο το τμήμα 17-1-2014 εγώ στις 3-1..
Urthona Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα πληρωθήκαμε για τη θεωρία. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι την έχετε ήδη πάρει αλλά σκέφτηκα να ενημερώσω. Εμείς ξεκινήσαμε πρακτική στις 25 Νοεμβρίου και τελειώσαμε σήμερα 28 Μαρτίου! Είμαι από ΚΕΚ Ίρις στο Αίγιο στο γενικό (305Ε)!
dim_nat11 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα πληρωθήκαμε για τη θεωρία. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι την έχετε ήδη πάρει αλλά σκέφτηκα να ενημερώσω. Εμείς ξεκινήσαμε πρακτική στις 25 Νοεμβρίου και τελειώσαμε σήμερα 28 Μαρτίου! Είμαι από ΚΕΚ Ίρις στο Αίγιο στο γενικό (305Ε)! Άντε επιτέλους και για 'σας...Θυμάμαι που το λέγαμε...Δε νομίζω να υπάρχουν άλλοι για θεωρία...Σε καλή μεριά!!! Τώρα καλό καλοκαίρι να πάρουμε και τα υπόλοιπα!!!
Crash_Batic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εμενα με πηραν τηλ χθες για αίτηση που ειχα κανει περυσι οπου και ημουν επιλαχοντας. Τωρα με επέλεξαν μου ειπαν και μ εκλεισαν ραντεβου για την Πέμπτη να μιλησω με μια κυρια. Η θεωρητική ποσες ωρες ειναι? Ειναι καπου στις 80 ωρες οπως μου ειπε αν θυμάμαι καλα? Και αυτες τις πληρωνομαι κανονικα? Και αν ναι ποτε περίπου? Γτ ειμαι απο Μεγαρα και η θεωρητική ειμαι στην Αχαρνων καπου. Αν αξίζει θελω να πω.. Ας μ απαντήσει κάποιος ρε παιδιά
Lazos07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση αν γνωρίζει κανεις Αν μπείτε για τις φορολογικές δηλώσεις φαίνεται στο κωδικο 605 η παρακράτηση φόρου 80 ευρω που εγινε για το τμημα της θεωρητικής εκπαίδευσης Τα χρηματα που έχουμε παρει παω να τα δηλώσω στο κωδικο 507 το ποσο 385,60 ευρω και σαν αποτελεσμα μου βγαινει μηδενικό Τα χρηματα αυτα λογικα δεν προειε να τα πάρουμε πισω; Κανω κατι λάθος; Δεν εχω αλλα εισοδήματα
politechnon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Crash_Batic Προσοχή θέλω να επισημάνω κάτι που θεωρώ πολύ βασικό και σίγουρα πιστεύω αφορά και άλλους μιας και το έχω δει να γίνεται επανειλημμένα σε ωφελούμενους. Κανονικά κανείς δεν θα έπρεπε να σας παίρνει τηλέφωνο! Το τηλέφωνό σας ,το email σας, είναι προσωπικά δεδομένα και κανονικά δεν πρέπει να τα έχει κανείς. Στην πλατφόρμα του υπουργείου http://www.voucher.gov.gr/ όπου είναι και μόνη επίσημη, ο καταρτιζόμενος κάνει την αίτηση συμμετοχής του και εκεί αναρτώνται και τα αποτελέσματα. Σε αυτή την πλατφόρμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τον κάθε επιλεγέντα ή επιλαχόντα παρά μόνο ένας αριθμός ΚΑΥΑΣ, οπότε το που και πως βρίσκουν τα προσωπικά δεδομένα το αφήνω στην φαντασία του καθενός... ο νοώ νοείτω!!! Υπάρχουν περιπτώσεις που με την σύμφωνη γνώμη του καταρτιζόμενου η αίτηση γίνεται σε κάποιο ΚΕΚ οπότε εκεί γνωρίζει που δίνει τα προσωπικά του στοιχεία. Και στις 2 περιπτώσεις πάντως ο καταρτιζόμενος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν επιτρέπετε να εκβιάζεται και ότι είναι δικαίωμά του να αποφασίσει σε ποιον φορέα θα εξαργυρώσει την επιταγή του. Στο http://www.voucher.gov.gr/program-group/action/pid/6/paction/kek “δείτε τους παρόχους κατάρτισης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα” (Εμφάνιση χάρτη) είναι όλοι όσοι επίσημα από το υπουργείο συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα αν σας καλούν χωρίς να έχετε δώσει εσείς τα προσωπικά σας στοιχεία καλό θα ήταν να τους κάνετε μία ερώτηση που τα βρήκαν. (αν και έχει παρατηρηθεί ότι όταν τους το λες αυτό στο κλείνουν γιατί γνωρίζουν ότι με παράνομο τρόπο έχουν τα στοιχεία και αν τους γίνει καταγγελία θα υπάρχουν προβλήματα) Η θεωρητική κατάρτιση είναι 80 ώρες και πληρώνεσαι 2 μήνες περίπου μετά την λήξη των μαθημάτων το πρώτο σκέλος δηλ. τα 400 Ευρώ μικτά (2400 = 400+2000 μικτά) (2700 = 400+2300 μικτά) καθαρά είναι 305 Ευρώ για την θεωρητική κατάρτιση.
Walter H.White Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και από μένα, πληρωθήκαμε και εμείς τα χρήματα της πρακτικής μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε. Η πρακτική είχε τελειώσει μέσα Γενάρη και ήμουν στο γενικό για απόφοιτους πανεπιστημίου. Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν ακόμα. 2
Urthona Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Άντε επιτέλους και για 'σας...Θυμάμαι που το λέγαμε...Δε νομίζω να υπάρχουν άλλοι για θεωρία...Σε καλή μεριά!!! Τώρα καλό καλοκαίρι να πάρουμε και τα υπόλοιπα!!! Ω ευχαριστώ!!! Ποια μεριά; Μέχρι να τα φέρω από την τράπεζα έμειναν τα μισά! Ελπίζω να τα έχουμε για καλοκαίρι μπας και πάμε καμία διακοπή!
alikh 3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και από μένα, πληρωθήκαμε και εμείς τα χρήματα της πρακτικής μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε. Η πρακτική είχε τελειώσει μέσα Γενάρη και ήμουν στο γενικό για απόφοιτους πανεπιστημίου. Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν ακόμα. Kαλησπέρα!Σε καλή μεριά!Μήπως ξέρεις πότε τελείωσε όλο το τμήμα σου? Μια ερώτηση αν γνωρίζει κανεις Αν μπείτε για τις φορολογικές δηλώσεις φαίνεται στο κωδικο 605 η παρακράτηση φόρου 80 ευρω που εγινε για το τμημα της θεωρητικής εκπαίδευσης Τα χρηματα που έχουμε παρει παω να τα δηλώσω στο κωδικο 507 το ποσο 385,60 ευρω και σαν αποτελεσμα μου βγαινει μηδενικό Τα χρηματα αυτα λογικα δεν προειε να τα πάρουμε πισω; Κανω κατι λάθος; Δεν εχω αλλα εισοδήματα Δεν πήραμε 385 305 πήραμε!Αλλά και πάλι τώρα κάνουμε τς φορολογικές δηλώσεις του 2013.ΤΑ χρήματα της θεωρίας το 2013 τα πήρες?Γιατί οι περισσότεροι τα πήραμε το 2014.Εκτός αν ήσουν από τους πρώτους πρώτους..Εμείς πάντως που τα πήραμε το 2014 και που κάποια στιγμή θα πληρωθούμε και την πρακτική τα ποσά πρώτα ο Θεός θα τα δηλώσουμε του χρόνου τέτοια εποχή, για να μας επιστραφούν καλοκαίρι του 2015!
Lazos07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα πήρα τέλος Δεκεμβρίου του 2013 Το ποσο ειναι 385,60( 14,40 χαρτοσημο απο τα 400) Η φορολογία ειναι 80 ευρω Κ το ποσο το καθαρό που πήραμε 305,60 Απο εκει και πέρα το θέμα για μενα ειναι πως θα δηλωθεί για να γίνει η επιστροφή καθώς η παρακράτηση του φόρου φαίνεται προσυμπληρωμένη. Οποίος γνωρίζει σχετικά ας δώσει τα φώτα του Ευχαριστω
alikh 3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα πήρα τέλος Δεκεμβρίου του 2013 Το ποσο ειναι 385,60( 14,40 χαρτοσημο απο τα 400) Η φορολογία ειναι 80 ευρω Κ το ποσο το καθαρό που πήραμε 305,60 Απο εκει και πέρα το θέμα για μενα ειναι πως θα δηλωθεί για να γίνει η επιστροφή καθώς η παρακράτηση του φόρου φαίνεται προσυμπληρωμένη. Οποίος γνωρίζει σχετικά ας δώσει τα φώτα του Ευχαριστω Xίλια συγνώμη δεν το θυμόμουν..Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να σε βοηθήσω.Αυτό που ξέρω όμως να σου πω από ένα πρόγραμμα που ήμουν πέρυσι είναι ότι πρέπει να πάρεις μια απόδειξη από το κεκ την οποία την καταθέτεις με την φορολογική σου δήλωση.Είχα πάει σε λογιστή οπότε δεν ξέρω τίποτα παραπάνω!
sofoklis29 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τα πήρα τέλος Δεκεμβρίου του 2013 Το ποσο ειναι 385,60( 14,40 χαρτοσημο απο τα 400) Η φορολογία ειναι 80 ευρω Κ το ποσο το καθαρό που πήραμε 305,60 Απο εκει και πέρα το θέμα για μενα ειναι πως θα δηλωθεί για να γίνει η επιστροφή καθώς η παρακράτηση του φόρου φαίνεται προσυμπληρωμένη. Οποίος γνωρίζει σχετικά ας δώσει τα φώτα του Ευχαριστω Το χαρτοσημο αυτο το 3,6 δεν επιστρεφεται.Καλυτερα πηγαινε σε εναν λογιστη να στην φτιαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα