sofoklis29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Alikh 3 Δεν θεωρώ ότι έγινε εσκεμμένα, θεωρώ ότι απλά ξέφυγε, είναι τόσο περίπλοκη η υλοποίηση που δε το θεωρώ απίθανο! Σε μας το γνωρίζω γιατί έγινε μία διόρθωση και μας το επισήμαναν και έκτοτε το προσέχω! (Τα εκτυπωμένα απουσιολόγια δεν πάνε στο υπουργείο, παραμένουν στο εκάστοτε ΚΕΚ για τυχόν μελλοντικό έλεγχο. Υπάρχουν τα ηλεκτρονικά απουσιολόγια μόνον που συμπληρώνονται ταυτόχρονα με το εκτυπωμένο...) giorgosalmiros Γιώργο τα 2400 ή τα 2700 είναι μικτά! Υπάρχει παρακράτηση 23,75% επί του ανωτέρου ποσού, που σημαίνει π.χ. Για τα 2400 (305 θεωρητική+1525 πρακτική = 1830 σύνολο καθαρά) Τα υπόλοιπα 570 (δηλ. ο φόρος που παρακρατήθηκε θα επιστραφεί από την εφορία, όπως επιστρέφονται όλοι οι φόροι (συμψηφίζονται πάντα αυτά που χρωστάς ή αυτά που πληρώνεις αν έχεις εισόδημα) με την επόμενη φορολογική σου δήλωση και ανάλογα το εκάστοτε νομικό πλαίσιο που θα ισχύει τότε. Καλησπερα το χαρτοσημο νομιζω ειναι τα 3,75 η 3,60 δεν επιστρεφεται στην φορολογικη δηλωση να το ξερεις.
Urthona Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Aν είχαμε πρόβλημα με το iban δεν θα παίρναμε της θεωρίας.εγω τελείωσα 2 Δεκέμβρη και ο τελευταίος απο τ τμήμα μου μέσα δεκέμβρη και ο πρώτος 12 Νοέμβρη και δεν έχουμε πάρει τίποτα...και φίλη μου απο άλλο κεκ τελείωσε μέσα Δεκέμβρη και αυτή και της είπαν για τέλη Απρίλη θα τα πάρει..βέβαια φίλος απο το κεκ μου πληρώθηκε απο το Φλεβάρη και τελείωσε πιο μετά απο μένα.δεν υπάρχει καμία λογική...αυτά για καλοκαίρι που λέτε παραπάνω είναι αστεία..της θεωρίας κάναν 2 μήνες οι πληρωμές..μέχρι τέλη Απρίλη σχεδόν όλοι θα τα έχοθμε πάρει Εμείς τελειώσαμε στις 22 Νοεμβρίου θεωρία και ακόμα δεν την έχουμε πληρωθεί. Οι δυο μήνες που λες ακούγονται σαν ονειρο! Αύριο τελειώνουμε πρακτική!
mixalis1989 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εμείς τελειώσαμε στις 22 Νοεμβρίου θεωρία και ακόμα δεν την έχουμε πληρωθεί. Οι δυο μήνες που λες ακούγονται σαν ονειρο! Αύριο τελειώνουμε πρακτικ: όχι εννοούσα οι πληρωμές της θεωρίας κρατήσαν 2 μήνες.θεωρία έκανα ιούλιο και τα πήρα τέλη Νοέμβρη γιατί άργησαν να ξεκινήσουν οι πληρωμές 1
celeste3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γνωρίζει κανένας να μου πει σε περιπτωση που επιλεχθουμε (για το πρόγραμμα που περιμενουμε τωρα) πόσο καιρο περιπου περιμένατε να σχηματισθει τμημα για τα θεωρητικα και οταν τελειωσατε με αυτα πιασατε αμεσως δουλεια;
mixalis1989 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γνωρίζει κανένας να μου πει σε περιπτωση που επιλεχθουμε (για το πρόγραμμα που περιμενουμε τωρα) πόσο καιρο περιπου περιμένατε να σχηματισθει τμημα για τα θεωρητικα και οταν τελειωσατε με αυτα πιασατε αμεσως δουλεια; εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες..Μάιο υπολόγισε θα βγουν αποτελέσματα Ιούνιο θα σε φωνάξουν τα κεκ για να δουν σε τι δουλεία θες να πας και αν βρεις γρήγορα θα ξεκινήσεις αρχές Ιουλίου.κάπως έτσι
mov Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα Δεν ξέρω σε σας γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Πάντως κάτι δεν είναι φυσιολογικό πιστεύω. Σήμερα πληρώθηκε σε μας το τμήμα που τελείωσε την πρακτική και ο τελευταίος στις 23/1/2014. Το ξαναλέω ακόμη μία φορά...να ελέγχετε τα iban σας!!! Δε νομιζω πως έχει σχεση με τα iban, εφόσον τα της θεωρίας μπηκαν κανονικά. Αλλού κολλαει το θέμα και ελπίζω να το μαθουμε Aν είχαμε πρόβλημα με το iban δεν θα παίρναμε της θεωρίας.εγω τελείωσα 2 Δεκέμβρη και ο τελευταίος απο τ τμήμα μου μέσα δεκέμβρη και ο πρώτος 12 Νοέμβρη και δεν έχουμε πάρει τίποτα...και φίλη μου απο άλλο κεκ τελείωσε μέσα Δεκέμβρη και αυτή και της είπαν για τέλη Απρίλη θα τα πάρει..βέβαια φίλος απο το κεκ μου πληρώθηκε απο το Φλεβάρη και τελείωσε πιο μετά απο μένα.δεν υπάρχει καμία λογική...αυτά για καλοκαίρι που λέτε παραπάνω είναι αστεία..της θεωρίας κάναν 2 μήνες οι πληρωμές..μέχρι τέλη Απρίλη σχεδόν όλοι θα τα έχοθμε πάρει Προφανώς, δεν το είπαμε για πλάκα. Ετσι μας ειπαν...έτσι είπαμε. Δε νομιζω πως εμείς από δω ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε, από τη στιγμη που ούτε καν τα κεκ δεν γνωρίζουν καλημερα παιδια πριν 10 λεπτα μιλισα με το υπουργειο κ μ ειπε η κυρια π απαντησε οτι το κεκ το δικο μ δεν εκανε αιτηση πληρωμης ωστε να γινει ελενχος στα χαρτια μας και να πληρωθουμε. ενωωω η κυρια π εχει το κεκ ειπε χθες βραδυ οτι θα πληρωθουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα .. για πειτε μ τωρααααααα τι κανωωωωωωωωω που αυτη δεν απανταει στα τηλεφωνα? τη σκοτώνεις. εύκολα 1
vasovasoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ τελείωσα πρακτική 22/1 και πληρώθηκα σήμερα την πρακτική. 1
mov Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ τελείωσα πρακτική 22/1 και πληρώθηκα σήμερα την πρακτική. από που;
alikh 3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Alikh 3 Δεν θεωρώ ότι έγινε εσκεμμένα, θεωρώ ότι απλά ξέφυγε, είναι τόσο περίπλοκη η υλοποίηση που δε το θεωρώ απίθανο! Σε μας το γνωρίζω γιατί έγινε μία διόρθωση και μας το επισήμαναν και έκτοτε το προσέχω! (Τα εκτυπωμένα απουσιολόγια δεν πάνε στο υπουργείο, παραμένουν στο εκάστοτε ΚΕΚ για τυχόν μελλοντικό έλεγχο. Υπάρχουν τα ηλεκτρονικά απουσιολόγια μόνον που συμπληρώνονται ταυτόχρονα με το εκτυπωμένο...) giorgosalmiros Γιώργο τα 2400 ή τα 2700 είναι μικτά! Υπάρχει παρακράτηση 23,75% επί του ανωτέρου ποσού, που σημαίνει π.χ. Για τα 2400 (305 θεωρητική+1525 πρακτική = 1830 σύνολο καθαρά) Τα υπόλοιπα 570 (δηλ. ο φόρος που παρακρατήθηκε θα επιστραφεί από την εφορία, όπως επιστρέφονται όλοι οι φόροι (συμψηφίζονται πάντα αυτά που χρωστάς ή αυτά που πληρώνεις αν έχεις εισόδημα) με την επόμενη φορολογική σου δήλωση και ανάλογα το εκάστοτε νομικό πλαίσιο που θα ισχύει τότε. Συγνώμη το λάθος ήταν δικό μου.5 ώρες δούλευε και η κοπέλα από το τμήμα μου απλά 4 φορές την εβδομάδα.Σύνολο 20 ώρες την εβδομάδα οπότε συγκριτικά με μένα που δούλευα 36 ώρες την εβδομάδα καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για διαφορά ημερών αλλά 1,5 μήνα! Παιδιά καλησπέρα. Εγώ τελείωσα πρακτική 22/1 και πληρώθηκα σήμερα την πρακτική. Σε καλή μεριά!Πότε τελείωσε ο τελευταίος από το τμήμα σου;; καλημερα παιδια πριν 10 λεπτα μιλισα με το υπουργειο κ μ ειπε η κυρια π απαντησε οτι το κεκ το δικο μ δεν εκανε αιτηση πληρωμης ωστε να γινει ελενχος στα χαρτια μας και να πληρωθουμε. ενωωω η κυρια π εχει το κεκ ειπε χθες βραδυ οτι θα πληρωθουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα .. για πειτε μ τωρααααααα τι κανωωωωωωωωω που αυτη δεν απανταει στα τηλεφωνα? Προφανώς σκοτώνεις αυτήν από το κεκ!Του υπουργείου δεν θα σου έλεγαν ψέματα σε αυτό το θέμα!
doryforika2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ποτε θα βγει καινουριο προγραμμα κατω των 29?
politechnon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 alikh3 Έτσι το τμήμα περιμένει και τον τελευταίο για να γίνουν τα χαρτιά και να πληρωθούν όλοι! Από βδομάδα σε βδομάδα αναμένουμε το νέο voucher! 1
alikh 3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 alikh3 Έτσι το τμήμα περιμένει και τον τελευταίο για να γίνουν τα χαρτιά και να πληρωθούν όλοι! Από βδομάδα σε βδομάδα αναμένουμε το νέο voucher! Nα σου κάνω μια ερώτηση.Από ότι κατάλαβα δουλεύεις σε κεκ.Ξέρεις αν όταν κάνουν αίτηση αποπληρωμής της πρακτικής χρειάζεται να συμπληρώσουν ποια άτομα κράτησαν οι επιχειρήσεις?
mixalis1989 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ποτε θα βγει καινουριο προγραμμα κατω των 29? λογικά μέσα απρίλη
fenicious Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια, και εμεις μολις πληρωθηκαμε!!!!!! Αντε με το καλο ολοι να ξεμπερδευουμε απο αυτο το προγραμμα και συντομα το χαρτι για την φορολογικη μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα