Star_Light Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Καλησπερα ρε παιδια.... τα αποτελέσματα για αυτο ποτε θα βγουν? Στο voucher θα τα δουμε?
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 πόσο είναι η ανεργία των νέων ψωροκώσταινα? κανα 70%?
flame13gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι στο Voucher θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν ξέρω πότε. Στην προκήρυξη λένε πως υπολογίζονται αυτόματα τα μόρια , οπότε δεν ξέρω τι άλλο παίζει. Μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά μου σε τέτοιο πρόγραμμα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξεκινάμε άμεσα...ή πρέπει να πάμε οαεδ να παραλάβουμε το χαρτί και μετά να επιλέξουμε φορέα ;; Έχει προθεσμία παραλαβής έως 30-10-2013...
Star_Light Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι στο Voucher θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν ξέρω πότε. Στην προκήρυξη λένε πως υπολογίζονται αυτόματα τα μόρια , οπότε δεν ξέρω τι άλλο παίζει. Μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνω τα χαρτιά μου σε τέτοιο πρόγραμμα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξεκινάμε άμεσα...ή πρέπει να πάμε οαεδ να παραλάβουμε το χαρτί και μετά να επιλέξουμε φορέα ;; Έχει προθεσμία παραλαβής έως 30-10-2013... Εννοεις να διαλεξεις εταιρεια? ε κατσε πρωτα να βγουν τα αποτελεσματα εγω περιμενω τα αποτελεσματα πρωτα .....
flame13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Βγήκαν : https://www.voucher.gov.gr/program-group/action/pid/6/paction/results
SilverVAR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 με πόσα μόρια αμα περασατε γιατί εγω με 70 ούτε επιλαχών δεν ήμουν ποο
flame13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εμένα δεν με έχουν καν μέσα. Πήρα τηλέφωνο στον αριθμό που γράφει κάτω από την αίτηση (την έκανα online) και μου λέει μια κυρία πως , μπορεί ναι μεν να έγινε δεκτή απ το σύστημα αλλά να απορρίφθηκα στο πρόγραμμα. Και ο λόγος είναι επειδή είναι υψηλό το οικογενειακό εισόδημα, άσχετα αν έχω 2 χρόνια άνεργος. Μια χαρά. Συνεχίζουμε, ζήτω η ανεργία. 1
katz Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Βαζω το ΚΑΥΑΣ μου στην αναζητηση και με βγαζει επιλεχθεις Αν βαλω ομως αναζητηση χωρις ΚΑΥΑΣ απλα στην περιφερεια κεντρικης μακεδονιας, δεν το βγαζει καθολου μεσα στα υπολοιπα.. Τι παιζει? Επισης ξερει κανεις την διαδικασια ? Δηλαδη παω σε οποιον παροχο καταρτισης θελω πχ δελτα παστερ κτλ και μετα κανω σεμιναρια εκει και αναλαμβανουν αυτοι μολις τελειωσω να με βαλουν σε καποια εταιρεια?
SilverVAR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ναι πήρα τηλέφωνο και εγω και μου είπαν τα ιδια έλεος 2 χρονια άνεργος. η πλακα της υποθεσης ειναι οτι δεν εκανα φορολογικη δηλωση λογο στρατου και αναγκαστικά εβαλα το οικογενειακό εισόδημα και φετος κανω φορολογικη δηλωση τι να πω.... ζήτω η ανεργία!!!!@#$ 1
Porg Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Γιατί δεν δήλωσες μηδενικό εισόδημα;Μια βεβαίωση απτην εφορία και είσαι οκ
SilverVAR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 αλήθεια ρε φίλε ποοο δεν το ήξερα αυτο και γιατι δεν το έλεγαν στην αίτησή που καναμε καπου να ξερουμε τι μας γίνεται βρήκα αυτο μόλις όσοι καναν τι γκάφα που έκανα και εγω ας κάνουν αίτησή :http://www.sete-voucher.gr/ στις 27 μαιου τελειώνει
pantelis21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά εγώ πάλι που κάνω φορολογική με 0 εισόδημα γιατί δήλωσα το οικογενειακό (καλός μαλάκας ) λέω μη περάσω και μετά μου ρίξουν άκυρο...
pavlinara Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 εγώ είμαι επιλαχούσα με 46 μόρια. γιατί μου τα βγάλαν 46; πέρασαν πάνω από 36 μήνες από τότε που πήρα πτυχίο =20 μόρια εισόδημα 0=20 μόρια βαθμός πτυχίου λίαν καλώς=10 μόρια μεταπτυχιακό=10 μόρια ξένη γλώσσα=10 μόρια wtf?? το 46 από που βγήκε;
SilverVAR Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 οταν ειναι να βάλεις εισόδημα στην αίτησή δεν εχει 0 τι να βάλω κανω στο http://www.sete-voucher.gr/
pantelis21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 και φυσικά ούτε εμένα δε μέ έχει καν μέσα στις λίστες. Μαλάκία που δε τους έβαλα μηδέν εισόδημα τους μαλάκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα